Чи маєте ви "пунктик"?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Hruska, 3 Грудень 2009.

1. LuBimaya

LuBimaya New Member

Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"?

ги-ги, мій чоловік раніше казав, що мені немає чим більше зайнятися, як бавитись з тими банячками-судочками і т.д.

2. dudushka

dudushka New Member

У моєї мами такий пунктик перекладати або переливати їжу з більших посудин у менші...))))

3. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

ооо, це про мене. Не люблю коли великі баняки займають пів холодильника.
    Ще маю пунктик щодо порядку в шафах і шухлядах, все має бути поскладено рівнесенько. Кожна річ повинна мати своє місце. Не люблю розкиданого по хаті, все завжди поскладено. І ще одне це пилосошу кожний день, протираю підлогу і в кухні кілька раз в день, ненавиджу коли поріжеш хліб і лишаються крошки, терпіти не можу коли на килимах навіть маленькі малюсінькі крошки чи сміття, все відразу ліквідовується пилосом. Чоловікові не даю насіння лускати в хаті, бо мене це сміття дратує. Але зато ніколи не прасую простині, підодіяльники і рушники, не маю терпіння до того. Прасую лише те в чому виходимо на вулицю....

4. ptashulka

ptashulka New Member

А я ще тарілки на сушці викладаю строго від найменшої до найбільшої , а якщо кольорові, то щоб однаковим кольором на мене "дивилися"
    І коли хто з домашніх не так складає, то не заспокоюся, поки не попереставляю:wacko1:

5. Ydochka

Ydochka Member

Я ніколи не зустрічаюся з молодшими хлопцями,ніколи,незнаю звідки це,але якщо він і сильно подобається, а потім скаже шо молодший хоча б на день,все-пройшла любов :), а ще в мене в кімнаті все має бути завжди на свому місці, в шофі "під лінієчку", в тумбочках,якшо знаю шо шось не там де треба, можу з ліжка перд сном встати і покласти там де треба.

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ой, а вмене з цим проблема, це пунктик мого чоловіка. А у мене два пунктика6 це ідеально чиста постіль має бути і чиста посуда. Дуже бриджуся жирного посуду.

7. Emerald

Emerald New Member

І в мене такий пунктик:

- Бачу, я не одна така.

8. marife

marife Member

Я страшенно боюсь щоб у чоловіка не виріс живіт.

9. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

ото повеселили :girl_haha:

10. marife

marife Member

Так так.........сміх і гріх. але як уявлю собі пузатого блондина з величезними голубими очиськами!!! :crazy:

11. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

то пунктик мого ненаглядного))) по пару раз на день може спитати чи не пора йому худати :)

в мене пунктик на ідеальне складання НЕ моїх речей (в офісі, в шафі на чоловіковій половині іт.д.) а ще все має бути посортоване... На роботі по датах і алфавіту, в дома по тематиці і важливості (ну все що не моє:biggrin:)
    а ще я мушу постійно щось слухати... інакше виникає відчуття втраченого часу:sad:

12. La asiano

La asiano New Member

Маю два пунктики:
    1. Каву можу пити виключно заварену, а не запарену
    2. Підпилюю нігті лише сама - вони мусять бути однакової довжини....в саловні інколи різняться, то мене це муляє і доводить до відчаю :d23:

13. LuBimaya

LuBimaya New Member

мого також, але він не питає, а бігає щоранку по 10 км, крім того відвідує декілька разів на тиждень спотрзал, а якщо немає такої можливості, то займається вдома на турніку... короче, тотакий пунктише.. от би мені його мати... ато худнути треба, а пунктику не маю...:girl_cray:

14. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Чоловік зауважив за мною пунктик, на який я навіть не звертала уваги, поки він мені на нього не вказав. Якщо я щось їм, то останній кусочок, який я кладу до рота має бути ІДЕАЛЬНИЙ:girl_smile:. Це має бути рівна пропорція всіх інгредієнтів, які є на тарілці, а коли це якийсь салат, то остання порція має бути з тих складників, які я люблю найбільше. Колись я це робила якось автоматично, а тепер їм і задумуюся як я все ділю і розприділяю. Отака я виявляється "ненормальна":girl_crazy:

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

У мого чоловіка, такий ж пунктик . І він усе це "безобразіє" :girl_smile: називає гармонія :girl_yes:.

16. Siania

Siania Love Life

І в мене такий пунктик :)
    Я дуже люблю котлетки, коли їм їх з гарніром, то колтелки зїдаю завжди вкінці, мені шкода їх змішувати зі смаком гарніру :girl_crazy:

17. Korzuk

Korzuk Active Member

залізла в цю гілочку з цікавості і виявляється теж маю купу пунктиків. Штори мають бути закриті коли в кімнаті включене світло, ненавиджу коли хтось в вікна заглядає бо живу на 1 поверсі. Про банячки в холодильнику , постіль з крихтами і скомкану, то теж про мене мушу по 150 разів переливати і поправляти, а самий великий пунктище то наша з чоловіком шафа, в мене все поскладано ( по стопочках ....штани, футболки. сведрики) зробила окремі пакетики для шкарпеток, колготок (теплих і капронок), а ще маю великий пакет з шалями, шапками і не приведи Господи комусь залізти і шось не туди поставити (то я про чоловіка):girl_cray: то він вже тепер коли складає уважно дивиться:girl_crazy: вот такі то пунктики)

18. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Пару раз було що засинали з відкритими дверима, тепер маю пунктик.
    Нізащо не засну, якщо не перевірю чи закрити вхідні двері. А якщо вже лягла, то все рівно встану і перевірю. І навіть, якщо закриті, все рівно ще разочок проверну замок.

19. zjomka

zjomka Well-Known Member

Я завжди сміюсь з тата через такий самий пунктик, але тепер помічаю, що й чоловік такий самий :girl_smile: А ще вони обоє виходячи з хати перевіряють газ, воду, світло...

20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а чого смієтесь? це дуже добрий "пунктик". це ваша безпека.
    зате потім не треба буде в маршрутці чи на роботі ламати голову "чи виключила я воду, праску і т.д." і стрімголов летіти додому перевіряти.