Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Як про мене писано))) ---------- Додано в 02:23 ---------- Попередній допис був написаний в 02:20 ---------- І оце про мене))) І ще, щоб всі гроші поскладані портретом до мене))) І ще ненавиджу, коли зі мною на кухні знаходиться ще хтось, крім мужа. І не люблю, коли я щось роблю, чи щось готую і хтось приходить і каже, що ти робиш не так, бо я так ніколи не робила, і хто взагалі тебе вчив так робити??? Роздерла би за таке!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я маю пунктик на благодійності. Вже замучила свого чоловіка. Правда він мені ніколи не відмовляє. До речі, хто хоче прилучитися пишіть в приват. Нічого не треба давати просто так. Просто купіть кухонний рушничок за 5 гривень і допоможете дітям отримати новий будинок.))) Дякую.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? теж не можу спокійно без чоловіка спати. мені важливо щоб у всіх кутках рідні спокійно сопіли... тоді я обійшовши всіх, вкладаюся сама
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Зауважила нещодавно свій новий пунктик - Я не люблю коли кричать чи просто дуже голосно говорять ......Це мене дратує і то дуже....Навіть інколи від такого товариства починає сильно боліти голова......
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ненавиджу коли чоловік, як ми ідемо на Південний, завжди задає одне і те саме питання: заіжджаємо зверху чи знизу? Вже 1000 раз казала, що нема поняття там верх- низ, і що завжди ідемо на Щирецьку. То мій страшний пунктик
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? О, я думала в мене тільки таке. Як хтось дає гроші, я одразу їх нервово починаю перебирати, і складати, так як мені подобається Також не люблю спати без чоловіка. Але терпіти не можу, якщо, коли засинаю хтось до мене доторкається. Відкочуюсь на край ліжка, обнімаю подушку і ні-ні, щоб хоч якась незначна частинка тіла до мене доторкалась.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А моїм основним "пунктиком" є особисті речі, дуже не люблю якщо хтось їх бере, ну і ще як більшість жінок помішана на чистоті і порядку, за всіма речі перескладую і поправляю
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А мій найголовніший пунктик- нігті.Ну не можу я нормально спілкуватися з людиною,в якої вони обгризені,страшні,брудні,неохайні і ше з задирками,мене таке дуже-дуже дратує,хоча в самої нігті не завжди в ідеальному стані І ще ненавиджу,коли голос підвищують безпідставно і кричать на менеНу і не дуже люблю всякі несподіванки,мені якось спокійніше,коли все "по плану" і наперед продумано...Ну й зануда я
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? мій найголовніший пунктик,який виливається в добру копієчку - це парфуми. обмежити їх купівлю не можу. це для мене як наркотик
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Це напевно смішно, але моїм "пунктиком" є складати все на місце, після всіх, хочу щоб все і всюди було чисто.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? маю "пунктик" висіння в інтернеті, коли я реально можу зробити щось корисне
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Як про мене написано. Також маю ще такі пунктики: з вечора складаю сумку з якою маю йти на роботу (працюю в школі), біля чоловіка йду лише з лівої сторони (якийсь гарніший він в мене з лівого боку ), люблю довго роздивлятися фотографії.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? це пунктик мого чоловіка, а в мене навпаки його нема, хоча інколи такий пунктик мені дуже потрібний!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Боженьку, я теж хочу такого чоловіка, а то зі своїм в цьому плані вже ради не даю. Але то скоріш в тему "Забилам би")))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене колись був такий "пунктик". Після того, як свої корективи в питання домашнього порядку вніс Артем, розкидання-перекидання всього по сто разів на день мене попустило. А от мужа мого ніяк не попустить, вічно все складає))))) Особливо в нього "пунктище", щоб завжди була суха мийка на кухні
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? От би мій мав такий пунктик))) Щось про себе нічого не можу згадати. Ну, хіба часто виходить таке: "Сама придумала, сама себе накрутила, сама образилась, а чоловік винуватий")))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене "пунктик", щоб завжди була чиста випрасована постільна білизна. Щотижня міняю, чоловік вже свариться, що нема чим більше зайнятися...