Чи маєте ви "пунктик"?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Hruska, 3 Грудень 2009.

1. Agrafka

Agrafka Member

Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"?

Щось у мене забагато тих пунктиків, аж страшно. Зауважила ще один: не вийду з дому поки не перевірю чи не включені вода, газ, світло, електропристрої, а інколи це роблю по кілька раз :girl_cray:

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

О,то і мій пунктик теж! Було навіть таке, що з вулиці верталася перевірити :girl_crazy: а зараз навчилася трошки з цим боротися - перш ніж вийти з хати, я вголос перелічую: "Вікна закриті, вода перекрита, все виключене з розеток" і т.д. Мені допомагає :)

3. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Останнім часом, маю пунктик з закриттям вхідних дверей. Спускаюсь на 1поверх і вічно мені здається що не закрила. Не раз піднімалась, жах.

4. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

Маю пунктик відносно штор та тюлі на вікнах. Все має бути акуратненько заправлено.

5. Bibysbka

Bibysbka Member

Ой і я так весь час забуваю , а потім також перелічую вголос і повторяю 5 разів кожне:girl_smile:

6. fotynasop

fotynasop New Member

Я приєднеюсь до тих, хто не любить, коли беруть їх речі (особливо без дозволю і попередження). А ще я страшно не люблю, коли я щось готую, а хтось (незалежно хто: брат, чоловік ...) починають руками брати і куштувати ще не докінця приготоване (наприклад шматок огірка з салата), та й навіть приготоване не люблю щось із загального посуду хтось руками брав.

7. Seppy

Seppy Active Member

100%! Мене страшенно це дратує! Їсти можна починати тоді, коли за стіл сіли всі, разом з господинею, яка готувала.
    Страшенно ненавиджу, коли люди ведуть розмови про бабок-гадалок-врокознімачок-воскозливачок-сірникопаліїв....., про їх дар лікувати хвороби, налагоджувати сімейні стосунки і т.д.

8. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

о, а я люблю, то така сміхопанорама, що Петросян відпочиває :girl_crazy:

9. koroljok

koroljok Well-Known Member

Мені аж легше стало, бо думала що це тільки я така:girl_smile:

10. Ehmeja

Ehmeja New Member

В мене ВЕЛИКИЙ пунктик- порядок і чистота. А з порядку й чистоти найбільшу увагу мою привертає підлога. На роботу не піду, поки не приберу в кімнаті й на кухні, а так як виходжу не остання, а приходжу скоріше за всіх, то знову берусь за прибирання, забувши, що треба передітись. А от поприбиравши, сяду поїсти (якщо за дитиною не треба йти в садок), розслаблюсь і... обов"язково зірвусь з місця, якщо побачу на ПІДЛОЗІ ще хоч щось.
    Можу лягти спати і ставати поправляти штори чи тюль.
    Злюсь коли беруть мою чашку:girl_devil: чи випивають все молоко, не залишивши мені на ранок до кави.
    Сама на себе зла, бо можна пригадати ще ...

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Бачу пунктик на чистоті і порядку це не тільки мій порок :)
    А ще страшенно маю пункт на своєму волоссі, не вийду з хати поки в мене не буде ідеальна укладка:8:. А ще я люблю щоб все йшло " по плану"

12. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

А в мене день не починається до того часу, поки не застелю ліжка. Якшо ліжко не застелене, здається, шо бардак в цілій хаті.

13. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

Я люблю виправляти помилки в розмові чи в текстах. Граматичні і русизми(особливо русизми). Щоправда роблю зауваження чоловікові і лише деяким друзям. А в основному все тримаю при собі.
    P.S. Я далеко не філолог.
    І я також роблю помилки.:girl_smile:

14. AnichkaVasylivna

AnichkaVasylivna New Member

терпіти не можу відчинені двері!

15. Gorgona

Gorgona Member

А в мене найголовніший пунктик - це зуби і нігті. Ну не можу я стриматись, якщо бачу в людини болото під нігтями, чи застряглу їжу в зубах. Це мене виводить з рівноваги, так і хочеться зробити різке зауваження. Цей пунктик мені насправді заважає жити, бо провокує відразу до людей. Здавалось би така дурниця, ну не дивись ти на ті зуби чи нігті, дивись людині в очі чи на лоб, але ж ні... як магнітом тягне!
    Чоловік до тепер сміється - "добре, що в мене були чисті нігті і зуби коли ми познайомились". А я собі думаю, це ж не смішно, якби тоді побачила якийсь салат в його зубах - все!!! Не мала б зараз чоловіка!
    Дурацький пунктик, не можу його позбутись ))))

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я і не знала, що в мене такий сильний той пунктик чистих рук. То катастрофа - на відпочинку, в дорозі всі собі спокійно сидять, їдять, а я шукаю воду або серветки.

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я не люблю фотографуватись. І це абсолютно не питання зовнішності, "я такая какая єсть:girl_crazy:", світ бачив і жахливіші видовища, благо завжди фотоапарат саме у мене в руках, і ніхто не здогадується підмінити. Якось підсвідомо уникаю. Роблю багато фото подружкам, так вони просто балдіють від процесу фотосесії, а мені не по собі. Клініка?
    Ще один пунктик, коли ставлю смайлик, типу такого:khomyak:, так мені його шкода, що воно так сі муче. Встало-впало-встало. Ото точно клініка.

Останнє редагування: 19 Серпень 2011
  18. ShystrukN

ShystrukN New Member

Не знаю чи можна назвати це пунктиком. Коли ми з родиною ввечері відпочиваєм перед телевізором я не заспокоюся, коли якась дрібничка муляє мені очі. Це може бути якась смітинка на підлозі, не так тапочки стоять. Я мушу встати і все прибрати. Чоловік каже: "та відпочинь, пізніше все прибереш". А я не можу, пунктик?

19. Winter

Winter New Member

Перечитала тут все і виявилось, що я ходячий пунктик:girl_haha: Но найбільше ненавиджу так це грязне взуття і бруд під нігтями

20. Burmosyk

Burmosyk New Member

А я терпіти не можу, як хтось викладає розмиті фотографії. Нє, ну чого б їх зразу з компа не стерти і гарно не пофоткати? :babruysk: