Чи маєте ви "пунктик"?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Hruska, 3 Грудень 2009.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"?

жесть))))) я б хотіла на це подивитися - посміхнуло)

2. Snigurochka

Snigurochka New Member

В мене теж пунктик на чистоті:ed4d70def841dc74b57
    Кожен день прибираю, щоб все було чистенько. А особливо бісить, брудний котячий туалет та коли чоловік ......погано за собою змиває.... Від цього я готова його просто вбити:girl_cray:

3. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

А в мене пунктик.... Ой, певно мало хто такий має....

Десь з рочків трьох я сплю з махровим рушником. Навіть як десь їду, то беру його з собою, або на крайній випадок якийсь светр мякенький під голову, бо не можу заснути, а потім кошмари сняться. :girl_cray:
    Мама каже, що я з тим рушником і заміж як вийду то буду спати:girl_blush2:

4. lapusik

lapusik Загублений

Я за собою не помічала,хоч є пунктик в сексі-не анал!

5. SORRI

SORRI New Member

:eek::eek::eek:

6. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

і я теж! погоджуюся, що так цікавіше
    це просто жах! я колись так налякалася, що й неприємно згадувати.
    не люблю, коли чоловік залишає в туалеті підняту кришку. ну ніяк не можу допроситися, щоб опускав її :girl_blush2:

7. Музик

Музик Мартуська

маю таку муху в голові, змиваю кожного разу, коли повз ванну проходжу і мінімум двічі на тиждень мушу помити унітаз якимось засобом. ну а як чоловік не змиє - злюся так, шо бррр

8. raspberry

raspberry Well-Known Member

В мене теж є пунктики. Чоловік каже, що я роблю багато зайвої непотрібної роботи: перескладую речі "під лінієчку", кожну річ кладу на своє місце, але іноді міняю це "своє місце" і потім не можу знайти цю річ:xaxa:. А ще в мене дивний пунктик: в мене чорно-білий посуд і я складаю тарілки чергуючи кольори!!! :crazy:

9. goriwanka

goriwanka New Member

А я косметику виставляю собі певним чином на поличці і сильно нервуюся коли хтось щось переставить. Ну так не гарно баночки стоять! Часом самій смішно, але в мене вже якийсь автомат на то де яка баночка має бути.

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Напевно це в усіх жінок пунктик на чистоті і порядку, я речі в шафі також по кольорам складаю і під лінієчку, як щось десь не так лежить, то дуже нервуюся
    А ще маю дурнуватий пунктик на свому волоссі,мию кожних два дня, бо нервує коли воно в мене "прилизане", або не так лежить.

11. Valeria

Valeria New Member

Мій пунктік - це порядок: в шафах, на кухні, у ванній, чиста підлога і навіть в дитячих іграшках. Нічого не можу з собою зробити. Навіть чоловік деколи злиться.

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

ні-ні, що ви! зовсім не у всіх!
    чи може то мій пунктик?

13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Читала, затамувавши подих.. "В постели с врагом" з Джулією Робертс..
    Ніколи з таким не стикалась і навіть не чула... Завжди вважалась великою педанткою серед своїх подруг - бо ніколи не забуваю яйця після варіння обдати холодною водою))))
    Виявляється, я ненавиджу порядок)) а пункт в мене такий - все робити тільки за бажанням, ніяких обов"яків. Але і він не такий вже й пунктовий))) Можу і поміняти) за настроєм)): ніяких бажань, тільки обов"язки))

14. Agrafka

Agrafka Member

У мене пунктик на чистоті робочого місця. Нічого не можу робити, якщо на столі безлад. Має бути лише те, що призначене для певної роботи в даний час.

А ще пороху ненавиджу.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

а у мене пунктик - помиті горнятка - без різних розводів, слідів чаю (маю знайомих у яких горнятка всередині чорні-чорні)

16. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Не можу спати, коли двері в кімнату відчинені:ninja:

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а в мене кілька пунктиків - не можу стерпіти коли хтось чіпає мої речі, особливо без дозволу, навіснію коли на мене піднімають голос - мене просто переклинює :girl_devil: і найменш агресивний мій пунктик - не можу нормально спати без свого чоловіка - помітила що тепер навіть коли відвідую батьків без нього довго не можу заснути :girl_cray:

18. Agrafka

Agrafka Member

Маю ще пунктик на прасованих речах. авіть коли щось попрасоване, але лежить поскладане на полиці в шафі, то перед одяганням тре ще раз попрасувати. Чоловік того не розуміє і каже, що маю певно багато часу...

19. Zira

Zira New Member

Не люблю коли хтось п'є з моєї чашки.
    Та ще й не миє її після себе :girl_cray:

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Мої найулюбленіші тарганчики: якщо є двері - то це означає, що вони мають бути зачинені;
    терпіти не можу не помитого посуду;
    мої речі - це мої речі, іншим до них - зась!

• Подобається Подобається x 1