Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? маю один пунктик з якого сміються всі знайомі хто має автівки і таксисти, як тільки сідаю в чиюсь машину, одразу опускаю ту пімпочку, забула як називається, щоб двері не відкрилися, при чому це і в машинах які автоматично блокують замки (мушу перевірити) і в яких тої функції немає-причина, боюсь щоб не випасти на шаленній швидкості. Не питайте чому, я не поясню
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене те саме! З мене також через це всі сміються А я можу пояснити свій пунктик, просто одного разу коли я їхала в машині (на задньому сидіні), то на повороті двері відктилися тоді я добряче налякалася!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? маю щодо домашнього одягу. постійно купую щось нове і все мені мало.. але головне - регулярно ставлю на ньому при прибиранні плямки від Доместосу ( ну мушу в якийсь момент то рукавичкою схопитися, то торкнутися чогось що чищу) - і як результат , костюм зіпустий.. бо доместос файні плями виїдає. 100 раз обіцяла собі, що не не буду нові купувати.. ага дульки. якщо плямка - ну ж він старий стає нє? п.с. зараз маю новий файний з Іспанії
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? перечитала останні сторінки і обзавелася пунктиком з приводу, що я не маю пунктика
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Не люблю коли на мене падає пряме місячне світло. Я прокидаюсь і йду закривати жалюзі. Тому як би не дивувася чоловік - ввечері завжди перевіряю замкненість жалюзів)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? нині вранці довго шукала собі домашню футболку. порилася в мішку для брудного - вони всі там (бо порошок другий тиждень забувала купити)... і всі вони червоні, хіба одна помаранчева... і вдягла таки червону, з тих що недавно купила і не передбачала на домашнє... от знаючи мій характер, ніколи не скажеш, що я так люблю червоне.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? о то в мене то саме!!! в мене майже весь дом.одяг у вибілених плямках То тру ванну і крайом доторкнулася,то рукою...капець якийсь.Але Доместос тааа,виїдає доообре...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я мушу взувати спочатку ліву ногу, а потім праву. Коли купляю взуття, то прошу дати лівий мешт міряти, бо завжди ж дають правий. Звідки така звичка???? Навіть, якщо взую раптом праву, то беру роззуваюсь і взуваю спочатку ліву ногу
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? І в мене пунктик щодо взуття. В коридорі моє взуття має бути неторканим. Якщо проходжу мимо і бачу що мої шузи стоять не так, як я їх залишила коли роззулась, то мушу зупинитись, переставити гарненько, а тоді топаю дальше..
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? о то в моєї свекрухи теж такий пунктик.вже два рази ремонтували,а машині тільки два роки. А в мене пунктик на прибиранні.Цілий день ходжу щось прибираю,складаю,поправляю.Одяг в шафі має стояти ідеально рівно,кожного дня мушу перевірити шафу чоловіка і поправити за ним. MOROCCO ,не тільки у вас на цьому пунктик,а й у мене теж.Взуття має стояти рівно і бути чистим.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене їх багато, маю своє "місце" за столом на кухні, страшно не люблю коли хтось там першим сяде, може пересадити, а ще по 150 раз на день руки мию.. більше не згадаю зараз
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Люблю спати на холодній подушці - часто її перевертаю, щоб не була дуже тепла... А ще терпіти не можу як чоловік "втіхаря" допиває мій чай - інколи лишаю на потім, а як вертаюсь - то вже нема... І ніякі умовляння-погрози не допомагають. Мабуть в нього теж є "пунктик" допивати мій чай :xaxa: ---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ---------- Ага, я теж, маю таку чашку півлітрову, і з меншої чаю мені мало... Доречі в кафе дратує пити з маленьких - тому завжди прошу налити в бульонні чашки, або пивний бокал 0,3л
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? ще один надибала. маю мати кілька гелів для душу якої холєри - сама не знаю. але менше 3-х - то не буває
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я думала, що в мене більше нема пунктиків...але також перекладаю папери іншим боком у файлики, бо аж бісить, коли їх ставлять так, що потім вони можуть випасти.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Кась, аналогічно! ще не закінчився один, а вже в мене в голові сидить думка, що тре купити інший, бо той закінчується....і так потім користуюсяпо черзі всіма
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? О, і в мене те саме. І ще обов"язково 2 різні зубні пасти. І 2 дезодоранти (швидко приїдаються запахи)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Згадала, напевно трохи дитячий пунктик. як тільки купую шось новеньке - відразу мушу скористатись цим. наприклад, купую новий крем, а попередній ще маю, так ні, все одно мушу відкрити новий і хоча б попробувати. нетерпляча така... Купую новий одяг, то тільки в ньому мушу ходити, все інше чомусь відразу втрачає свою привабливість.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? оооо за час роботи поряд з ейвонівською консультанткою в мене зібрався дослівно чумайдан гелів і пін - штук зо 30, і всіма потрошку користуюся.... можете уявити, якою катастрофою для мене були півтора роки в хатах без нормальної ванни? маю дивне відчуття що про це писала, але мабуть ні. яка би не була спека, яка б розкрита не спала - маю завжди вкрити живіт. без того засинати незатишно якось.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ото мої бздіки)): - можу пити і їсти тільки з власного посуду, посуд є тільки мій, решта домашніх з нього не їдять і не пють. Те саме стосовно рушників - не можу їсти морозиво прямо з упаковки, несучи в руці. Мушу перекинути його в горня, там його трохи подусити)) і тільки потім їм - не можу спати, коли в шафі, що напроти ліжка ледь привідкриті двері, здається, що звідти хтось вискочить - ніколи не рахую здачу - не ляжу спати, якщо на кухні не митий посуд - не вийду з хати, поки не позакриваю усі повідкривані дверки(у кімнати чи в шафах) - не можу дивитись телевізор при викнутому світлі
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Згадала про свій пунктик: коли сиджу на дивані, а чоловік намагається посунути кудись мої ноги - мене то просто виводить з себе! А якщо я ще й зайнята чимось, то