Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а я аж занадто переймаюся чистотою вдома...і тут і там все перемию-перечищу, а потім по сто разів дивлюся чи все добресил вже немає, замучила і себе і всіх...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? вчора виявила новий пунтище - не так рушники в ванній висіли, не в тому порядку, ги)..літа)))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене також пунктик на чистоті і порядку.постійно через це сварюся з чоловіком.сама розуміє,що це занадто,а не можу спинитися.До вечора просто не маю сили.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? В мене виявився пунктик - не зі всіх чашок можу пити каву якщо чашка не подобається - для мене кава стає не смачна ))))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я завжди газети і журнали починаю читати з кінця. Спочатку не подобається. Навіть книжки з оповіданнями чи новеллами теж від останньої читаю. От такий заскок.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я не можу вийти з хати поки не прийму душ. І ще річ можу вбрати тільки один раз, ввечері все йде в прання. Вийняток тільки джинси, можу вбрати двічі.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? І я за собою помічаю, що маю якусь "манічку" на чистоту. Не можу лягти спати поки не помию всієї посуди, не зроблю порядку на кухні, а іграшки малого вже втомилася прибирати вже самій з того смішно що не має права щось бути не на своєму місці!!!
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? А я як виходжу з дому то мушу кілька раз провірити чи закрила двері. Викликаю ліфт, а потім знову біжу і перевіряю чи закрила двері
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Оооо ви як я)))) Як літо то коли я в хаті можу по кілька разів на день в душ ходити. А як вимикають воду і в хаті нема води жену в магазин купую-поливаю себе з пляшки, можу чаю не випити но мусю бути чиста. Чай на роботі все Є))))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? У мене теж пунктик з чистотою, весь день ходжу прибирираю, там помию, там складу, а ввечері прийде чоловік з роботи і чистоти як не бувало... а ще нещодавно зявилася нав'язлива думка, що б то непотрібне викинути, часом лежу перед сном і перебираю в голові все чого варто позбутися і як цього позбутися (продати, віддати, просто жбурнути в смітник)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а в даній гілці можна давати поради як позбуватись певних пунктиків?
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? У мене пунктик - економія і ощадливість. Я не можу витримати, коли даремно світиться світло, коли неекономно використовується вода і т.д., про гроші я взагалі мовчу. Деколи це переходить за межі та портить стосунки з рідними.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? хм, і в мене таке, але не думала що це пунктик Я згадала свій пункт головний, не впевнена чи писала тут про нього. Терпіти не можу коли штани прасують так щоб були канти по боках, особливо часто таке бачу на чоловіках в джинсах. Щоб такого не було мушу кожного ранку прасувати джинси по боках
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Маю старшенну манічку - часте миття рук... Ну от на годину можу декілька разів мити руки і все мені здається, що там кишить всякими бактеріями-бяками. А потім після цього миття, попланова кремова процедура.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в основному мої пунктики стосуються чистоти і порядку. це для мене дуже важливо. інакше почуваюсь незатишно
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? я новий старий пунктик згадала)) виявляється, я не терплю, коли за мною хтось йде. В плані, не просто люди йдуть, а коли людина на якусь таку мою траєкторію натрапляє, що мені аж мурашки по тілу. Люблю особистий простір, має бути якась дистанція, принаймні з незнайомим людьми чи людьми, яких мало знаю. і ще один пунктик - завжди мию спершу голову, потім все решта, чомусь навпаки в мене таке враження, що я тоді не помита
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Hruska, в мене теж таке. я часом в транспорті стараюсь одною рукою триматись,шоб друга була чиста. мені ше тільки не вистачало мило і водичку носити в сумці. бо ті всі антибактеріальні гелі- єрунда. розпацькав по руках, а бруд нікуди то не дівся(( ше й часто руки від них гіркі,не дай бог до губ торкнутись( ---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:54 ---------- Consuelo. теж згадалось. не люблю, коли хтось підходить до мене дуже близько.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? а в мене пунктик, щоб кухонна плита була чиста. не можу готувати поки не вимию, щоб не було жодной плями
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в мене нещодавно з.явився пунктик: перед миттям рук спершу мию умивальник, витираю на сухо, а лише потім можу мити руки