Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Ще згадала свій один пунктик: Коли розмовляю з людиною, не переношу коли у співрозмовника"бігають очі", або ховає очі...........Це мене насторожує.....
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? ото про мого хлопця)) я теж) в тому винен телевізор і реклама про Доместос)))
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? неможу вдома ходити в колготах. Обов"язково мушу знати капрони, інакше мене прям викручує )
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Додаю фотодоказ (сьогодні робила чергову інвентаризацію: висипала їх з копилки, перерахувала, посортувала, потім скинула назад все в копилку. Нині до цього процесу навіть підключилися мама з татом, ото була файна забава!!!)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? відчуваю,що дістаю *пунтик*на хрунів,які за шмат ковбаси і рідну ...продадуть!При цьому вони гарно так розкажуть про важливість тої ковбаси...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Маю пунктик. НІКОЛИ слова кривого не сказала про Україну і НІКОЛИ не скажу.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? 2 Vittoriya, Не секрет, але спробуйте вгадати (Інші форумляни та форумлянки, долучайтесь!!!)
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? у мене є кілька пунктів та важко їх так відразу словесно означити... я не люблю запізнень, мені дуже неприємно якщо я знаю. що хтось запізнюється і поводиться ніби так й має бути.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? я взагалі не можу в колготах ходити (ні в яких) я навіть малому тому колготи не купую
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? І мене колготки бісять, якщо одягну, то з нетерпінням чекаю, коли б то додому добратись і здерти їх з себе. Ще терпіти не можу, коли мені "допомагають" на кухні, зразу все валиться з рук і виходить не смачне. Тому мене на кухні краще не зачіпати. А ще не люблю, коли я з завзяттям берусь за якусь справу, чи то вишивання, чи шиття, чи стаття, а мені в спину говорять, а для чого воно тобі. Нашо малим стільки вишитих подушок в дитячу, нашо тобі здався той торт (краще купимо) і т.д. і т.п. Руки тоді опускаються... Згадала ще один певно найголовніший пунктик - терпіти не можу брехунів, особливо тих, що грають вар"ята і не признаються в брехні(хоча давно все ясно).
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Про мене. Навіть в люту зиму ходжу в одних штанах, бо коли вбираю навіть найтонші колготи, видаюся собі на 5 кг грубша.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? в эту зиму тоже мало что спасает. Радует только то, что машинка теплая - не надо особо утепляться) только когда гулять выходишь...
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? ніколи не ношу шапку. навіть в великиц мороз чи вітер. найбільше що можу вдіти то капюшон.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? якщо голова пуста то нема що лікувати ---------- Додано в 00:37 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ---------- ото правда і ще він має в горнятку аж булькати бо інакше не пю. а ще ненавиджу годинників які цокають я їх всіх повикидав інакше не засну ---------- Додано в 00:48 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- і я душ не переварюю. люблю залізни в ванну включити якесь кіно. джакузю. попросити жінку щоб зробила каву з рюмкою коняка плюс морзиво і так можу лежати поки на плечах синяки від джакузі не повилазять.
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Я маю пунктик з якого насміхаються , а інколи використовують його , щоб себе розвеселити. Я терпіти неможу коли на столі розвипаний цукор. Я починаю його збирати вказівним пальцем маленькими кількостями та складати, наприклад, в тарілочку. На столі має бути чисто жодної смітиночки
Відповідь: Чи маєте ви "пунктик"? Не можу пити чай , каву з темного горнятка,лише зі білого всередині ,з темного лише молоко. І ще нервуюсь,коли ніж лежить на столі і хліб догори ногами.