Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? останніх 2 тижні я сашу кличу ачьокалка, що дві хвилини в нього чергове" А чьо"....і ніяке виправлення на " чому" не помагає. Сестра моя кличе Сашу- бусінка і горобчик. Ще з моїх улюбленних Сашунесса, козулька,бурулька.
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? А в нас Яну щось ніяк не називали... Хіба що "Нянька" А малий в нас був "Еех" і ще "Бимба" - то в нього було своє ругатєльне слово.
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Ми свою Настюху як тільки не називаємо..коли розказую про її подвиги комусь з родини,то кажу:наш Настун,Настундель,Настасья.Я до неї звертаюсь банально:Настусік,пупсик.Коли почали зав'язувати хвостик на лобіку,в неї так кумедно він стирчить,що татко почав називати "моя цибулька",а моя мама "цибулінко". А поки ще підросте,я думаю,в неї цілий список прізвиськ назбирається
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Я до доці звертаюся по імені Юля, Юльчик, бабуся - Юляся, а тато чомусь Дюмка, поняття не маю що то означає, перші місяці я протестувала, а потім привикла.
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? А мій синок ще до народження був ЧУ, ЧУПС. А тепер він у нас ПАХЛІК.
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Євгенія - Женя, Женюта, Нєнька, Нюська, Евхенія Олександра, взагалі-то не дуже любить, щоб її крім іменем якось називали, постійно поправляє, що вона не така-то, приймає тільки Саша, Сашенька, Сашуля, Санька, Саньо, Алєхандра Ще пригадала, що в моєї мами в сусідів є дві дівчинки, яким зараз 17 і 13 років, то Сашка з Женькою ще малесенькими як почали їх називати Тітя (Христина) і Фосія (Софія) так до сих пір називають... Христина "дуже тішиться" як малі її при коліжанках чи при її хлопцеві кличуть ТІТЯ, каже що воно тепер міцно до неї приклеїлось...
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Моя троюрідна сестра пішла за невістку до Чижикова, то там часто дітей "сясями" називають. ("ой ти мій Сясьо!" ) Наша Настя сама себе називала "Анця", потім "Туціцька" (Тусінька). Зараз діти її кличуть просто Туською.
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? В нас є Софія - донька сестри моєї, Марко її назвав колись Фіо, і тепер ми всі називаємо її Фіо, навіть батьки Фіо вже має 12 років, крім Фіо в нас є Фіо мама, Фіо тато, Фіо авто і Фіо ава
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Мене так мій чоловік називає Котя( як мій нік). А малого ми називаєм деколи Чучка, деколи Масік,Масяська. Коли дуже ганяє по хаті,тоді Шило. А ще Атуля ,бо його так називає сестричка(від Артур). Сам себе називає Атя.
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? А коліжанкин малий ніяк не міг запам"ятати ім"я Тимофій (він на рік старший Тимофія) і сказав потім так: хлопчика звати Фій, а мама його кличе Ти мій Фій (тимофій - так йому чулося) тепер і ми кажемо Фій
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? А в нас ,навпаки, не в малого прізвисько, а в бабусь. Малий їх сам назвав: чоловікову маму Лялюся, а мою маму - Солодуня. Вчепилось до них і тепер вся родина їх так називає....
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Істерика! так он воно звідки ця сяся і сясьона-пампона! моя свекруха родом з Чижикова розсмішили ви мене, дякую!
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Коли моя старша дочка ходила до садочка йшов фільм про Катю Пушкарьову, а моя дочка одна в групі була Катя.Так вона кожен день мені плакалась, що її постійно дражнять.Як я її не заспокоювала,нічого не виходило.Закінчилось це при вступі у 1клас
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? сашка довго був шурупом, мама моя називає його горобчиком, горобуся. мій тато любить придумувати всім іменнячка - то називає малого сандеро (це прізвисько мені найбільше подобається)
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Моя Сашка для мене завжди або сонечко, або квіточка, а ось чоловік на неї говорить Піпєтка мала. А мої батьки живуть на півдні України, і тато на неї завжди говорить мала бендерка, бо вони більше російською розмовляють а мала українською, особливо після садочку. Але за малою теж діло не стає - вона на діда каже Москаль недобитий! Але це все, звичайно, в жарт... дід просто в захваті від того!
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Доця в нас і Квіточка,і Зайка, і Діануляндія (чоловік так називає), і Крикуха, і Піскля (Діана повторює це слово без букви "л") - все залежить від ситуації..
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? І наш Андрюха вже ким тільки не був: і Дзюдзіком, і Няніком, і Курумбасиком ( то чоловік мастак на всілякі такі слова ). Є ще похідні від того, як малий сам себе називав: Адю, Дій, Дрій А зараз він Зябка Квака
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Донечка у нас - Куц, Куца, Куцьониш, рідко - Куцугуриш..... навіть не зауважила як і чому почали так її називати
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Саша себе називає Адя. Ми його кличем Саша, Сашусік, Сашко, Сашуля, подобається як чоловік жартома називає АлєксандЕр
Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько? Наша настюха тепер не дозволяє себе ніяк називати.Я кличу:зайка або кицька,а вона мені -я не зайка/кицька-я Настя!Татко її кликав -мала ковбаска (бо любить вчепитись і повиснути,як ковбаска ),то тепер теж не дозволено-я Настя і все!