чи є у ваших дітей прізвисько?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ума, 15 Липень 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: чи є у ваших дітей прізвисько?

останніх 2 тижні я сашу кличу ачьокалка, що дві хвилини в нього чергове" А чьо"....і ніяке виправлення на " чому" не помагає.
    Сестра моя кличе Сашу- бусінка і горобчик.
    Ще з моїх улюбленних Сашунесса, козулька,бурулька.

• Подобається Подобається x 13
  2. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

А в нас Яну щось ніяк не називали... Хіба що "Нянька" А малий в нас був "Еех" і ще "Бимба" - то в нього було своє ругатєльне слово.

• Подобається Подобається x 14
  3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми свою Настюху як тільки не називаємо..коли розказую про її подвиги комусь з родини,то кажу:наш Настун,Настундель,Настасья.Я до неї звертаюсь банально:Настусік,пупсик.Коли почали зав'язувати хвостик на лобіку,в неї так кумедно він стирчить,що татко почав називати "моя цибулька",а моя мама "цибулінко". А поки ще підросте,я думаю,в неї цілий список прізвиськ назбирається :)

• Подобається Подобається x 12
  4. Андріана

Андріана Well-Known Member

Я до доці звертаюся по імені Юля, Юльчик, бабуся - Юляся, а тато чомусь Дюмка, поняття не маю що то означає, перші місяці я протестувала, а потім привикла.

• Подобається Подобається x 10
  5. ksjy

ksjy Well-Known Member

А мій синок ще до народження був ЧУ, ЧУПС. А тепер він у нас ПАХЛІК.

6. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Євгенія - Женя, Женюта, Нєнька, Нюська, Евхенія:girl_smile:
    Олександра, взагалі-то не дуже любить, щоб її крім іменем якось називали, постійно поправляє, що вона не така-то, приймає тільки Саша, Сашенька, Сашуля, Санька, Саньо, Алєхандра:girl_smile:
    Ще пригадала, що в моєї мами в сусідів є дві дівчинки, яким зараз 17 і 13 років, то Сашка з Женькою ще малесенькими як почали їх називати Тітя (Христина) і Фосія (Софія) так до сих пір називають... Христина "дуже тішиться" як малі її при коліжанках чи при її хлопцеві кличуть ТІТЯ, каже що воно тепер міцно до неї приклеїлось...

Останнє редагування: 16 Липень 2009
  7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Моя троюрідна сестра пішла за невістку до Чижикова, то там часто дітей "сясями" називають. ("ой ти мій Сясьо!" :) )
    Наша Настя сама себе називала "Анця", потім "Туціцька" (Тусінька). Зараз діти її кличуть просто Туською. :girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 7
  8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В нас є Софія - донька сестри моєї, Марко її назвав колись Фіо, і тепер ми всі називаємо її Фіо, навіть батьки :) Фіо вже має 12 років, крім Фіо в нас є Фіо мама, Фіо тато, Фіо авто і Фіо ава :)

• Подобається Подобається x 10
  9. Котя

Котя Оптимістка :-)

Мене так мій чоловік називає Котя( як мій нік):girl_curtsey:. А малого ми називаєм деколи Чучка, деколи Масік,Масяська. Коли дуже ганяє по хаті,тоді Шило. А ще Атуля ,бо його так називає сестричка(від Артур). Сам себе називає Атя.

• Подобається Подобається x 5
  10. Ума

Ума Super Moderator

А коліжанкин малий ніяк не міг запам"ятати ім"я Тимофій (він на рік старший Тимофія) і сказав потім так: хлопчика звати Фій, а мама його кличе Ти мій Фій (тимофій - так йому чулося) :)

тепер і ми кажемо Фій :girl_crazy:

11. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

А в нас ,навпаки, не в малого прізвисько, а в бабусь. Малий їх сам назвав: чоловікову маму Лялюся, а мою маму - Солодуня. Вчепилось до них і тепер вся родина їх так називає....

• Подобається Подобається x 3
  12. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Істерика:girl_crazy:! так он воно звідки ця сяся і сясьона-пампона! моя свекруха родом з Чижикова :) розсмішили ви мене, дякую!

• Подобається Подобається x 3
  13. oreol

oreol New Member

Коли моя старша дочка ходила до садочка йшов фільм про Катю Пушкарьову, а моя дочка одна в групі була Катя.Так вона кожен день мені плакалась, що її постійно дражнять.Як я її не заспокоювала,нічого не виходило.Закінчилось це при вступі у 1клас

14. natorella

natorella Well-Known Member

сашка довго був шурупом, мама моя називає його горобчиком, горобуся.
    мій тато любить придумувати всім іменнячка - то називає малого сандеро (це прізвисько мені найбільше подобається)

15. LuBimaya

LuBimaya New Member

Моя Сашка для мене завжди або сонечко, або квіточка, а ось чоловік на неї говорить Піпєтка мала. А мої батьки живуть на півдні України, і тато на неї завжди говорить мала бендерка, бо вони більше російською розмовляють а мала українською, особливо після садочку. Але за малою теж діло не стає - вона на діда каже Москаль недобитий! Але це все, звичайно, в жарт... дід просто в захваті від того!

16. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Доця в нас і Квіточка,і Зайка, і Діануляндія (чоловік так називає:)), і Крикуха, і Піскля (Діана повторює це слово без букви "л":)) - все залежить від ситуації..

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

І наш Андрюха вже ким тільки не був: і Дзюдзіком, і Няніком, і Курумбасиком ( то чоловік мастак на всілякі такі слова:) ). Є ще похідні від того, як малий сам себе називав: Адю, Дій, Дрій:) А зараз він Зябка Квака:)

18. Latane

Latane Well-Known Member

Донечка у нас - Куц, Куца, Куцьониш, рідко - Куцугуриш..... навіть не зауважила як і чому почали так її називати :)

19. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Саша себе називає Адя. Ми його кличем Саша, Сашусік, Сашко, Сашуля, подобається як чоловік жартома називає АлєксандЕр:)

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Наша настюха тепер не дозволяє себе ніяк називати.Я кличу:зайка або кицька,а вона мені -я не зайка/кицька-я Настя!Татко її кликав -мала ковбаска (бо любить вчепитись і повиснути,як ковбаска :) ),то тепер теж не дозволено-я Настя і все!