Чи є у Львові нормальні ательє? (ремонт одягу)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 22 Липень 2009.

1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Відповідь: Чи є у Львові нормальні ательє? (ремонт одягу)

А хтось шив шубу з штучного хутра? Маю чудову величезну шубу з штучного каракуля, яку від справжнього не відрізниш. І колір казковий. І хочу дуже простенький фасон. Залишилось лише найти надійного майстра - поможіть!!!

2. Iryna

Iryna Well-Known Member

можливо хтось має контакти перевіреного шкір ательє або кравця (можна в пп), потрібно перешити дублянку, дякую!

3. Matvijko

Matvijko Мамуся в декреті...

Дівчата порадьте хорошу кравчиню чи кравця або ательє, де було б можна на замовлення пошити курточку з нашиттям логотипу. Можна в карму або пп. Буду дуже вдячна.:)

Надіслано від мого Play Six за допомогою Tapatalk

4. tanulka

tanulka New Member

Дівчатка, дуже прошу, напишіть хто там що вияснив на рахунок доброї кравчині? Мені треба перешити з двох дублянок- одну, але треба шоб то робив гарний майстер, порадив фасон і так далі. Дуже прошу допомогти, бо незнаю вже де шукати того майстра:) дякую!

5. LOVEka

LOVEka Member

Дівчата, допоможіть! Мала таку біду минулого тижня - в маршрутці, порізали мені пуховик, новенький, куплений два місяці тому, два розрізи ззаду, так ніби лезом. Де є ательє у Львові, що займаються таким ремонтом, у ті ательє, що я зверталась розводять руками... обідно до сліз...може хтось стикався з подібною проблемою...

6. Talya

Talya Well-Known Member

в мене кума також подерла пуховик, то занесла в звичайну будку "Ремонт одягу" на вул.Мазепи і там їй за 40 чи 50 грн. зашили і зробили симетричний шов з другого боку, щоб виглядало однаково

7. hen party

hen party New Member

і я з таким же питанням:girl_bye: де можна перешити шкіряний плащ на куртку?

8. Ліля

Ліля New Member

Я теж носила туда блузку пошити правда заготовка в мене була так пані Галя взяла 230грн за пошиття щось мені. здаэться що задорого чи так коштуэ хто знаэ? Вишита бісером блузка з заготовкою

9. Farbovana

Farbovana Метушлива та непосидюча)

Дівчатка, порадьте де можна трішки змінити сукню?Замовила в інтернеті (не обмінюють)розмір типу мій, і буквально 4 см бракує щоб замок защіпнути збоку.Думаю вкоротити та з тканини що залишилась розширити в боці і т.д. Хто знає якісь ательє, або має хорошу кравчиню?Замовляти так більше не буду, проте сукня красива, довга аж волочиться по землі.... Можна в приватні повідомлення.
    Буду вдячна)

10. altari

altari New Member

скільки зараз коштує підгин чоловічих штанів?

11. марі177

марі177 Well-Known Member

в нас в ательє 25 грн з тесьмою.джинси 20грн

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

На Привокзальному ринку (вул.Городоцька, біля будки "Кава Галка"), недавно носила підгинати джинси + підшиття тасьмою = 25 грн. (тасьма їхня), зробили за день.

13. flame

flame невгамовний експериментатор

І мені прошу порадити кравчиню або ателье, бажано в р-ні Стрийська-автовокзал. Подерла спідницю довгу, так шкода її підрізати, треба щось придумати, щоб спасти довжину.

14. Sunny

Sunny New Member

Також прошу

15. kelissorama

kelissorama New Member

дівчата, мені потрібно перешити і перефарбувати дублянку. чи можете дати пораду щодо ательє? головне, щоб якісно зробили. розташування не надто і важливе в такому випадку. та й за ціну дешевшу битись не буду.

16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А яке ательє у Львові працює з трикотажем?
    Потрібно сукню перешити.

17. pulpa

pulpa Well-Known Member

Порадьте хорошу кравчиню,хочу пошити на весну пальто

18. БЕЛЛАДОННА

БЕЛЛАДОННА Well-Known Member

Дуже хороше ательє є на стадіоні Україна, на базарі (так, там є базар з кількома діючими будками). Називається "Ваш стиль" здається. Дуже якісно виконують ремонт, перешили пальто з 44 на 42 розмір ідеально. Можу дати тел. кравчині.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Steba

Steba Member

Дівчата, зіштовхнулася з проблемою. Трикотажна термобілизна поторочилась по низу, по шву. Де то можна занести, в яке ательє? Боюсь що далі полізе і доведеться викинути. Може хто знає де ремонтують тонкий трикотаж чи панічні вироби? Дякую.

20. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

вул.Піскова 9 - ремонтують трикотаж. То вулиця, паралельна до личаківської (через одну від неї за Винниківським ринком).