Чи є місце розвагам під час війни?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Holly, 14 Липень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Чи є місце розвагам під час війни?

терористи не підпадають під ті конвенції. Є визначення, хто солдати (вони би були полонені), а хто бандити просто у військовий час.

я до чого - це все відмовки і підкилимні ігри. І виправдовувати такий стан речей і його раціоналізувати - себе дурити.

У нас війна, наша держава робить вигляд, що не війна. Рішення відповідно половинні приймає. Результат - бачимо самі.

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

В нас теж саме.
    Де б не була- прокидаюся з політикою, засинаю теж.

А по темі- яка вам різниця ХТО і ЩО десь пише?
    Я от в Карпатах з пт. І я зовсім не вважаю, що то зле. Бо я тут не "отриваюсь".
    В політиці з 1 грудня. Допомагаю, чим можу. В основному фінансово.
    Навіть тут- отримала певну суму від свого хоббі- зразу частину перерахувала.

А про весілля- чоловік не зміг піти до рідні на весілля після смертей на Майдані. Більшість з тих, хто зміг- були ніякі. Я б не хотіла такого свята.

3. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчата, я в своєму щоденнику зберігаю речі, які важливі для мене. Я не осуджую жодну людину, бо не маю на це права. ІМХО, що дорогі кортежі чи фейєрверки на весіллі зараз не дуже доречні, бо солдати дуже потребують фінансової допомоги, тому кожна гривня важлива. Щодо відпочинку кожен вирішує для себе в міру своїх можливостей, відчуттів і переконань. Щодо розваг, то в дні трауру, коли загинуло багато людей на Сході можна їх обмежити і піти на прогулянку, виїхати за місто, піти до церкви, подивитися фільм. Всім спокійного мирного дня !!!

4. zetta

zetta Well-Known Member

а що вам заваджаэ то зробити?

раз вже мене згадали то напишу. Статтю запостила нi до кого конктетно . Та бачу багатьох зачепила вона, хтось спiшить осудити а хтось оправдатись . Мене зачепила, можу зробити бiльше нiж роблю. а комусь в душу, совiсть чи гаменець заглядати не збираюсь.

5. Sertce

Sertce Member

6. Ligymunka

Всі кав"ярні, ресторани, театри, фестивалі, які функціонують у звичному режимі можуть допомагати солдатам фінансово, віддаючи частину прибутку. Люди, які прийдуть пообідати, чи на виставу будуть знати, що це також допомога солдатам. Дівчата, маємо мислити тверезо, що потреб дуже багато, бо така реальність нашого часу....

7. xsanka

xsanka New Member

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Деякі так і роблять.
    Тут в Оттаві "Піккардійська терція" виступала, то вони теж частину своїх прибутків перераховують на армію. І от теж можна сказати, що то був концерт. Ніби розвага. Але побачити, як під час "Пливе кача" просльозилися всі, навіть піккардійці, було дуже сильно.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

10. zetta

zetta Well-Known Member

Поэтому, просто поймите - мы воюем за ваше будущее.
    За странное для нас, неопределенное будущее страны которой еще почти нет, страны которая только по сути осознает, кто она такая.
    Проживите одно лето НЕ ДЛЯ СЕБЯ! Всего одно лето в своей жизни! Не для себя - а для других.
    Помогите ребятам.

навiть нема бiльше що додати.

11. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

12. Ligymunka

Місце розвагам є , але за УМОВИ, що розважальні заклади, кав"ярні, співаки, музеї, театри частину коштів віддають для допомоги солдатам

Дівчата долучаємося до допомоги армії .
    Приходимо в кав"ярню і на запитання офіціанта : " Що будемо замовляти " відповідаємо - " Чи ваш заклад допомагає армії і яким чином допомагає ? " Якщо не допомагає піднімаємо дупу і виходимо залишаючи на столі адреси куди можна принести необхідні солдатам речі і продукти
    Адреси допомоги і перелік продуктів для солдатів в АТО
    Адреси допомоги роздруковуємо і максимально розповсюджуємо всюди де ходимо протягом дня, переконуючи людей, що продукти і речі дійдуть до солдатів !!!

Це мінімум, який можемо зробити. Гроші, які планували витратити на обід чи вечерю в кав"ярні ділимо на дві частини. Купуємо щось смачненьке для солдатів, а на другу половину для себе !!!

Це мінімум, який можемо зробити для солдатів.
    Завдяки солдатам ми можемо зараз ходити по вулиці і жити мирним життям, а не сидіти в підвалах і бомбосховищах здригаючись від пострілів. ЦЕ РЕАЛЬНІСТЬ !!!

Останнє редагування: 18 Липень 2014