Відповідь: Червоний колір Вибачте мені, я тут новенька. Коли прочитала перший допис, чомусь одразу пригадався анекдот. УВАГА!!!! НІКОГО НЕ ХОЧУ ОБРАЗИТИ!!!!! Просто пригадала. Може він в когось викликає усмішку Йде собі червона шапочка по лісу. Вся така гарна. І шапочка в неї червона, і кофточка, і спідничка, і шкарпетки, і туфельки, і, навіть, серветка в корзинці. Тут зустрічає вовка. А вовк їй і каже: -Здрастуй Червона шапочка, здрастуй дурочка. А Червона Шапочка образилась і каже: -Ну чому я, вовк, дурочка. Ти подивись на мене. В мене і шапочка червона, і кофточка, і спідничка, і шкарпетки, і туфельки, і, навіть, серветка в корзинці. дійсно дурочка... А про червоний колір - він теж може бути різним. Світлим і темним, теплим та холоднім. І кожен обирає собі те, що йому подобається. А якщо вашому хлопцеві щось не подобається, то тут два варіанти: або він "сам дурак", або бійсно ви з червоним кольором перегнули... Подумайте і ахй Вам щастить
Відповідь: Червоний колір Це мій улюблений колір! Але є такий відтінок, як у піонерського галстука, такий "алий" ( щось не пригадаю як він на укр мові) я його не переношу, а решту вся гама відтінків червоного - це все моє!!!