Пузата хата

Чекаємо на двійню

Posted by truskaffka on 1 Липень 2015 відповідей - 345
  1. Dolche

Dolche Well-Known Member

2. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

3. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Так, якщо просто їхати в Австрію народжувати, то дорого.
    І ми напевно говоримо про різні речі. Я про умови, які йдуть безкоштовно, а ви про умови за додаткову плату.
    І страховку ми оплачуємо не лише заради пологів. Це і постійні прийоми у сімейного лікаря, педіатра, гінеколога, та різних профільних лікарів за межами лікарні та усі прийоми у лікарні, і усі процедури, які можуть тільки бути потрібні, і усі медикаменти у стаціонарі, та майже половина у сімейного лікаря та педіатра, а також безумовна повага до тебе та людське ставлення усього персоналу, а також жодної корупції. І якщо я б хотіла окрему палату, то мені б надали чек до сплати в офіційну касу.
    Але то ми вже перейшли на офф. І порівнювати умови в львівських пологових і європейських, то як порівнювати чорне та біле.

• Подобається Подобається x 6
  4. EineGuteFrau

О, то у вас вже фінішна пряма бажаю, щоб усе пройшло добре незалежно від того, що ви оберете

• Подобається Подобається x 2
  5. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Дякую. Так,нам ще буквально чуть чуть залишилось.

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

було б дивно, якби були більш негативні спогади))) вам пологи все-таки дали двох чудових здорових діток)))
    то ж не комфорт при вириванні зуба говоримо.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. EineGuteFrau

Я мала на увазі, якщо взяти до уваги лише операцію та післяопераційний період.
    А так то це була найкраща операція в світі

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. tifinka

tifinka Member

Дівчата, а у вас не було такого, що на останньому місяці ви втрачали вагу? В мене між 32-м і 36-м тижнем десь мінус 1,5 кг. Тобто прибавка в вазі була +19 з копійками, а тепер +18 не дотягує. В Сірзів прочитала, що на останньому місяці можна схуднути на 1 кг, не зважаючи на те, що дитина набирає вагу, так організм позбувається зайвої рідини. Але це все-рівно мене хвилює; дітки гарно періодично копаються - це заспокоює ). За тиждень матиму напевно вже останнє УЗД (майже повні 37 тижнів), сподіваюсь, воно розвіє усі переживання. З цим УЗД і іншими аналізами, піду до лікаря і будемо вирішувати чи буде в нас планове кесареве чи будемо так пробувати. Я хоч і боюся, і хвилююся, але налаштовуюся на природні пологи, якщо це буде можливим.
    @Chrystal , @Krokira , як ви себе почуваєте? чи не лягаєте часом в лікарню профілактично на підтримку?

9. Krokira

Krokira Member

В мене зараз 36 тий тиждень. Вага вже стоїть на місці . Хоча я й так набрала за всю вагітність досить багацько - 26кг.
    Читала, що останній місяць організм готується до пологів і хоч діти набирають вагу, але мама вже потроху скидає. Можна навіть схуднути.
    Лікар радить лягати на 37му тижні вже в лікарню для контролю і чекати звісточок від дітей там. То вже в середу, 20 січня. Не дуже хочу але для безпеки думаю так буде краще. В мене буде КР бо обоє сидять на дупцях . Не ризикну їх природньо народжувати. Хочу щоб мені зробили спінальну анестезію, щоб зразу дітей бачити і годувати пошвидше. Знаю, що в медінституті Лехновський практикує її. Може хтось з вас або знайомих мав такий досвід, напишіть свої плюси і мінуси?
    @tifinka ви де плануєте народжувати, і в кого якщо не секрет?

Надіслано від мого GT-I9192, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  10. Chrystal

А в нас повних 35 тижнів,і вагу я майже не набираю,за два тижня якихось 200 грам набрала. Загалом в нас +14 кг за вагітність.
    Мали ми б сьогодні лягати в пологовий(принаймі сумки мала вже в машині) але дав мені лікар відстрочку на тиждень бо нормальні узд,і ктг....тому на наступний тиждень в нас вже 100% госпіталізація...ну короче як книжка пише в 36 тижнів :) і будемо чекати того "судного дня". Родити буду сама,лікар казав що немає потреби кисерити,діти лежать правильно і нічого їм не мішає самим народжуватись. Ну і маю шанси троха довше поносити....лікар каже що будемо пробувати доношувати максимально і до 39 тижнів(хоча я не вірю що дотягну до цього строку). А загалом в нас все окей.

• Подобається Подобається x 10
  11. tifinka

tifinka Member

В медінституті, в Ковальчука Ігора Ярославовича. Підозрюю, що з 25-го січня теж буду в лікарні :) А ви де лежатимете? може перетнемося ;)

12. Krokira

Krokira Member

Також в медінституті. То ж до зустрічі!

Надіслано від мого GT-I9192, використовуючи Tapatalk

13. Chrystal

Щось притихла наша темка. :) Дівчатка як ви там? Ще не бавите своїх лялечок? Бо я реально вже відчуваю себе інвалідом,36 тиждень а я ні зігнутись,ні сісти,ні встати,ні десь поїхати,ні щось підняти. А предвісників шось ніяких і немає. Вже б скоріше народити...бо сил вже не вистачає.

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

14. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Ми тільки на 17му тиждні. Живіт ще маленький. Чоловік сварить, що мало їм і нічого не набираю :sad: потрохи купуємо одяг, думаємо над возиком (а в кого який?), взагалі хочу все придане купити до 30го тиждня, бо животик не маленький потім буде...

@Chrystal а ви вже у пологовому?

15. Chrystal

Nyashka, за вагу непереживайте,я теж на початках мало набирала, але потроху потроху і десь взялось +15. :) Раджу до 30 тижня скупитись всім необхідним,бо потім стає нереально важко. Ми купили abc design zoom,паравозіком,була проблема купити бо в навності в магазинах львова колясок для двійнят фактично немає,все під замовлення. Коляска реально габаритна,як розложила в хаті то сміялась сама з себе,навіть не уявляю як нею їздити...величезна,важка,довжелезна.....вже мовчу за те як запхати таке чудо в машину :)
    Я ще вдома,все відпрошуюсь і відпрошуюсь від стаціонару,правда думаю що до кінця тижня прийдеться вже оформитись. :)

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  16. tifinka

tifinka Member

і я десь до 34-го тижня трималася цвяшком, а тепер вже геть розклеююсь. Мяз в попереці справа болить, плече ліве чогось теж болить, спати важко... в мене повні 37 тижнів, завтра їду в пологовий госпіталізовуватися.
    @Chrystal тримайтеся, Ви все зможете! :)

17. Chrystal

Я теж розклеїлась, не виконую ні функцій жінки,ні мами,ні домогосподарки. :) то вже певно точно пора в роддом. Я теж завтра їду до лікаря(вже другий раз з торбами)подивлюсь що скаже,сумніваюсь що відпустить.
    Ви теж тримайтесь!! Залишилось ще трошки. :)

18. MerryMary

MerryMary New Member

Дівчатка привіт, ми чекаємо на двійню. :girl_in_love: Почала задумуватись над вибором пологового і лікаря в якого народжувати і не можу визначитись. Може ви зможете допомогти? Поділіться досвідом як ви обирали лікаря і в кого народжували. Дуже вам буду вдячна!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. EineGuteFrau

Думаю, усім мамам буде прикладом ця матуся двійняток в ІГ bubs2bikinis: годує грудьми, а які у неї форми...
    От дійсно молодець)

Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk

20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Мені мабуть в цю тему. Каже мій лікар, що з одним з двійнят загроза завмирання. На даний час (6 тижнів по узд, 8 по місячних) в них різниця в розмірі: одне - 4,4 мм, друге - 6,1 мм (то вже розміри ембріонів я так розумію). В меншого невелике відшарування. Але суть в тому, що товщина хоріону теж менша: в більшого 3, в меншого 2,2. То є кепсько? Бо власне то найбільше лікарю не сподобалося.