Чарівний балкончик

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем MyNameIsDezy, 29 Травень 2011.

1. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Відповідь: Чарівний балкончик

Дуже дякую за запрошення!!! :)

2. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Хіба залишки (те що не зможу у себе розмістити) і ще є інформація, що ампельні пеларгоніі приїхали з Польщі у палетах не 45, як ми замовляли, а 84 шт. Тоді будуть на продаж.

3. Skaliaria

Будемо чекати :)

4. MoulinRouge

MoulinRouge New Member

MyNameIsDezy Дякую Вам! Ви мені також додали великого натхнення створювати в своєму гніздечку затишку і краси!

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

можна до вас приєднатися?
    а то я вже дуже хочу весни на балконі.

до речі, можна вже гераньки виставляти на балкон (відкритий), чи на ніч ще забирати?
    вони в мене непогано перезимували на вікні (вже третій рік).
    одні для експерименту пообрізала майже під корінь - за останній сонячний період вже відросли і почали цвісти. не підживлювала. не досвічувала.
    інші - цілу зиму цвіли (також третій рік) і далі цвітуть, тільки листки дрібніші.

якщо
    то я би кущів 10-15 взяла. а, може, й більше. треба рахувати, скільки поміститься ))

а, і ще, будь ласка, дорогенькі знавчині, порадьте чогось невибагливого в"юнкого на балкон

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

і я б приєдналась, якщо будуть лишні. дуже хочу.

7. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

І я хочу пеларгоній:girl_flag_of_truce:- можна ампельних, а можна королівських,а можна просто герань.Запишіть мене до списку.:girl_claping:

8. Skaliaria

Краще обламувати черенки і висаджувати їх для омолодження рослинки, вони тоді продуктивніше ростуть і цвітуть, а якщо ще підживлювати, то буде взагалі супер :)

9. Oddly

Oddly Well-Known Member

а їх у воду спочатку ставити? чи відразу в землю? чи, може, ще якось?
    бо я пробувала і в воду ставити - за два дні загнили, і просто в землю - засохли.
    а може, все тому, що ця рослина спочатку підмерзла, не знаю.

10. Skaliaria

Мабуть через це. Попробуйте поставити в воду ненадовго, або відразу в землю, але слідкуйте за поливом, щоб грунт не пересихав.

11. Holly

Holly Moderator

Які квіти можна тримати на балконі, якщо
    - південна сторона
    - якщо сонячно, постійно пАлить сонце
    - 6 поверх

12. oksibly

oksibly New Member

Аналогічна ситуація, тільки 8 поверх. Крім алоє нічого не витримує. Хочу свій "панельний" балкончик переробити на щось таке

13. silvia

silvia Well-Known Member

моя мама то фанатик тої справи, балкон весь в квітах, які вона висіває з лютого....і вистять і стоять .. одні відцвіли- інші починають....завжди як приїду - першим ділом каже "йди на балкон понюхай квіточки"....

14. tasha

tasha New Member

Дуже гарно і функціонально.

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

дівчатка, підкажіть у кого які кріплення для балконних ящиків? І де купували?

16. mirishka

mirishka Well-Known Member

В мене саморобні сами робили і кріпили на підвіконник. А готові різні бачила в Епіцентрі.

17. Vandamovna

Vandamovna New Member

А можете підказати, як робили, з чого? І, якщо можна, з фото:girl_smile: Бо у "Епіцентрі" такі масивні та страшнючі...

---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Теж маю таке саме питання, правда, мешкаю на 3-му поверсі.

18. SEPTIMA

SEPTIMA миється в бані

Можливо просто дорогі. Бо вибір там такий - що голова обертом. А ще можна замовити ковані, буде ексклюзив.

19. mirishka

mirishka Well-Known Member

Ми робили простенькі примітивні, не такі красиві як магазині, з бляхи на кожний підвіконник кріпили по дві смужки, мені подобається тим, що коли не має вазонів вони згинаються і практично не помітні, коли ставлю вазони піднімаю їх. З-під листя квітів те, що вони не дуже гарні не видно, але такі підійдуть тільки на підвіконник.

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

ого! їду в Епіцентр.. а приблизно які цінові межі?