Відповідь: Центр зайнятості Живемо самі Без батьків. З сусідів теж немає на кого залишити. На роботу ходила ще коли не було дитини. Я перебувала в декреті до 6 років через стан здоров'я дитини. В садочок малий теж не ходив. Приймали мене на декретне місце. Людина вийшла з декрету. Я звільнилась за згодою сторін. Дитина зараз хвора. Тому реєстрація переноситься на невизначений термін Так, мені шкода його тягнути через пів Львова маршрутками (з пересадками) на 9 годину. Погода така, що не дуже сприяє. Крім того не один день піде на цю справу.
Відповідь: Центр зайнятості В ЦЗ є дитячий куточок, якщо що... Правда не знаю чи там нагдядають за дітками
Відповідь: Центр зайнятості Сьогодні як була там, то нікого там не було біля маленької дівчинки що там гралася... а так то сказати точно не можу чи там хтось доглядає за дітьми.
Відповідь: Центр зайнятості Я скільки була, то завжди тітонька сиділа там на кріслі біля столика. Хіба, може, в туалет вибігла...але то вже не то...дітки ж маленькі....бачила й повзаючих..
Відповідь: Центр зайнятості Яка тітонька? може мама одної з дітей які бавились. Ніхто там за вашими дітьми не дивиться! ---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ---------- Дівчата, підкажіть- я пройшла курси від ЦЗ. Тепер мені на курсах сказали, що обовязково мушу влаштуватись на будь-яку роботу, бо інакше треба тисячі віддавати за курси. Попрацювати офіційно не менше півроку. Що з того правда? А відсилають мене через ті курси на продавця. В мене дитина ходить в садок і часто хворіє. Водити мушу тільки я, забирати з садка теж. А продавці працюють по 12-14 год. Відмовитись не можна , бо знімуть з обліку. Ще й поміняли мені консультанта. І нова нічого не петрає, що і де знайти в компютері, чи що зі мною після курсів взагалі робити.
Відповідь: Центр зайнятості справді є таке правило. На курси перепідготовки витрачаються кошти з державного бюджету. Вдповідно, після закінчення курсів ви маєте працевлаштуватися за новою спеціальністю або повернути затрачені на вас кошти.
Відповідь: Центр зайнятості Дякую за відповідь. А щодо: Це дуже цікаво! Тому що на курси висилають примусово. Причому не на ті, котрі тобі треба, а котрі є. По друге влаштуватись продавцем продовольчих товарів означає працювати з 8 до 22 год. А куди ж дитину діти? Чому про це ніхто не думає? В нашій державі точно не заскучаєш
Відповідь: Центр зайнятості slio, В мене було схоже. Мені запропонували направлення влаштуватись на фіктивну фірму (вул. Наукова) менеджером з відповідним оформленням і записом в трудовій, послуги фірми були платними але в розумних межах. http://cok.io.ua/s415042/pro_pravila_vijivannya_v_centri_zaynyatosti
Відповідь: Центр зайнятості Друзі, сьогодні підходила до юриста в ЦЗ на консультацію. Вона мені сказала, що мені треба оформитись на БУДЬ ЯКУ роботу(бо я пройшла курси). Але сказала, що не обовязково продавцем. Головне - щоб було офіційне оформлення. Одна дівчина, що відвідувала зі мною курси (вона була з району, не зі Львова) розказує що їй на біржі сама її спеціаліст допомогла оформитись на місяць на фіктивну роботу. Тепер думаю, що мені б теж таке підійшло, але не маю до кого звернутись. Може хтось зміг би мені допомогти!
Відповідь: Центр зайнятості Саме так в мене було роки 3-4 тому. Тепер дивлюсь мапу, пробую згадати адресу....нібито В. Великого 22 (багатоповерховий офісний центр чи щось подібне), але це не точно.
Відповідь: Центр зайнятості Форумлянки, які стоять на обліку в ЦЗ чи отримували Ви виплати з травня до сьогодні? Мені надійшла остання виплата 24,04 і далі нічого, питалася в ЦЗ сказали, що нарахування є, а по списку виплат буде пізніше, коли не уточнювали, хоч я питалась. Куди звернутись, щоб взнати?
Відповідь: Центр зайнятості У відділ бух. обліку ЦЗ, де зареєстровані як безробітна особа. Там вам можуть надати конкретну відповідь щодо вашої ситуації (спираючись на кількість відвідувань ЦЗ і виконання рекомендацій спеціаліста), щодо суми нарахувань і дати її перерахування на картковий рахунок. Кошти щодо ДЗБ замовляються у державному центрі зайнятості ..., а оскільки є певні (суттєві) затримки з відомих причин, то соціальні виплати (так як і зарплати) в невтішному становищі. Звідси й затримки. Як би питання для відділу бух. обліку було не зрозумілим настільки, щоб надати вам вичерпну відповідь, то його дублювання у директора чи його заступника добре спрацює для розуміння бухгалтером.
Відповідь: Центр зайнятості моя ситуація називається "не мала баба клопоту..." підбив мене чоловік зареєструватись в ЦЗ. почала я минулого тижня тим займатись і просто прозріваю, на скільки по часу і зусиллях то затратна справа. а ще врахувати, що мені добиратись туди через все місто 1 год в одному напрямку... в результаті маю змарнований день. враховуючи ту мінімальну допомогу, оскільки я звільнилась після декретної відпустки, я починаю розуміти, що таке проведення часу за такі гроші то явно не для мене. тож питання - що маю робити? просто не ходити туди, мені ставлять пропуски і я автоматом вибуваю? чи якась інша процедура. насправді, вже не маю ні бажання, ні часу знову їхати і щось вирішувати.
Відповідь: Центр зайнятості Мене цікавить таке питання: яку професію чи то кваліфікацію вказувати в цз, якщо в дипломі одне, а в трудовій інша посада, яка не має відношення до диплому. І фактично по спеціальності не працювала ні дня? І в принципі не хочу працювати по спеціальності. Що тоді? ---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ---------- А то має значення що ви звільнилися після декрету?
Відповідь: Центр зайнятості Все просто. Можете не прийти за місяць вас знімуть з обліку. А можете прийти і написати заяву, що від послуг сз відмовляєтесь і вас знімають з обліку.
Відповідь: Центр зайнятості та звісно. в довідці про доходи за останні 6 місяців одні нулі. то ж інше, ніж середня зарплата. ох. і ніхто мені не буде дзвонити і сварити? не хочу вислуховувати неприємних розмов), враховуючи, що мені нині дали спрямування на співбесіду)) реєструють по трудовій книжці. як дуже хочете, то ще й можете додатково вказати спеціальність в дипломі.
Відповідь: Центр зайнятості О, то файно. Нє, диплом не хочу вказувати, по ньому я вчителька, ага, але йти в школу ніяк не хочу - "нєрвішкі пашалівают".