Відповідь: Центр зайнятості нарахування не співпадають із виплатами. Нараховують після чергових візитів у ЦЗ, а от безпосередньо виплата- після надходження цільових коштів із казначейства. Тому затримки можливі і по 2 місяці.
Відповідь: Центр зайнятості Ні, не пропускала, на наступний понеділок йду туди, то запитаю коли будуть гроші.
Відповідь: Центр зайнятості думаю відсутність виплати повязана з фінансування, бо завжди затримують фінансування з бюджету на початку року, але це всерівно велика кіл-ть днів затримки; напевно знов грошей в держави немає, дірка в бюджеті ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ---------- те що виплати поступлять, то факт, але питання коли...мені мають виплатити на початку квітня цікаво як буде
Відповідь: Центр зайнятості Доброго вечора, форумчаночки. От, читаю цю тему і, як працівник того самого "злощасного" центру зайнятості, запевняю Вас, що половина інформації, поданої тут, або застаріла, або взагалі, невідомо звідки взята. Тому, пропоную Вам свою допомогу. Якщо Вас цікавлять якісь нюанси чи просто хочете отримати консультацію людини, котра кожного дня має з тим справу - звертайтесь! З радістю допоможу!
Відповідь: Центр зайнятості Раніше писала про "непорозуміння" з ЦЗ: через зміну прописки місця проживання мене зняли з обліку безробітних, тоді потрібно було поновитися, але консультант не сказала, що поновитися зі збереженням наступної виплати треба у 30-денний термін. Я прийшла на 31-й день, мені скоротили виплату за січень (тобто зовсім не заплатили). За помилку консультанта розплачуватися не збаралася Отже, після однієї письмової скарги до директора ЦЗ та двох скарг на сайті ДСЗУ Дякую, Сніжна! мені таки повернули гроші. Я питала в консультанта, яку підставу знайшли (раніше працівники пояснили мені, що сама винна - нема технічної можливості та законодавчої підстави повернути кошти). Консультант не знала, просто показала в компі, що написано, що рішення про скорочення коштів відмінено. Далі я не піщла дізнаватися, є гроші на картці - то й добре.
Відповідь: Центр зайнятості Salamandrochka, це положення вже діє? На що можна взагалі розраховувати після подвійного декрету? Звільняти швидше за все будуть за 40 ст., тобто я пропрацюю після декрету ще 2 місяці.
Відповідь: Центр зайнятості а якщо я працюю на роботі вже 8-й місяць, але офіційно з декрету вийшла лише місяць тому, то мені будуть нараховувати кошти, чи ні? п.с. планую звільнятись і ставати в центр зайнятості..
Відповідь: Центр зайнятості Мені цікаво скільки реально людей знаходять роботу у ЦЗ. Заходила на їхній сайт і дивилась вакансії. Без досвіду роботи-нікуда! В мене освіта бухгалтер, економіст. Пропрацювала 5 років інженером-будівельником. Далі сиділа в декреті 3 роки. Після чого змусили мене звільнитись. На скільки реально в ЦЗ знайти хорошу роботу. Може хтось напише з власного досвіду.
Відповідь: Центр зайнятості Сьогодні вперше відвідала ЦЗ. Виявилось, що окріп паспорта, трудової, диплому, дентифікаційного коду , потрібно ще й свідоцтво про народження дитини та про шлюб, довідку з роботи про доходи за останні 6 місяців до звільнення. Довідалась також, що звільнятись з роботи мені слід було "за згодою сторін" , а не "за власним бажанням", тому допомогу зможу отримувати лише 3 місяці , замість 9.
Відповідь: Центр зайнятості Привіт. Повірте. Знайти роботу можна. Правда вакансій хороших не багато. Але вони є. Враховуючи те, що Ви бухгалтер знайти робоче місце буде не так і важко. А те, що бюрократії досить, нічого з цим не зробиш, вона всюди є. Зайдіть на сайт ТРУД, там можна вибрати усі вакансії, що є по місту.
Відповідь: Центр зайнятості Щось туго в мене з юриспруденцією... дізналась нещодавно, що можна стати на облік в ЦЗ і вагітній до 30 тижнів. І що не мають права відмовити. Хто щось знає детальніше? Мені без досвіду офіційного працевлаштування заплатили б не так вже і багато декретних, але все одно 2 тис грн на дорозі не валяються...
Відповідь: Центр зайнятості Можна. Я ставала і у мене теж ситуація була не дуже - довга перерва між офіційним працевлаштуванням і тим як стала на облік в ЦЗ. Виплачували мені допомогу по безробіттю в розмірі 540 грн але тільки через 3 місяці з моменту ставання на облік. А СоцЗахист виплатив відповідно 540*4. Але є нюанс... Ви ж напевно отримуєте допомогу по догляду за дитиною до 3-х? То певно тре буде вибирати: або декретні або ЦЗ
Відповідь: Центр зайнятості так, то я знаю. Я маю відмовитись від тих 130 грн при чому там не стільки грошей тих, скільки харіва їхати і стояти в черзі. хм... дякую за цифри, я подумаю ще...
Відповідь: Центр зайнятості мені теж це цікаво. але суть в тому, що роботу я не шукаю. то який їм тоді сенс ставити мене на той облік, якщо на їхні пропозиції роботи, навіть якщо такі будуть, я вже не погоджусь? а якщо і візьме мене той ЦЗ, то доки вони повинні мені щось виплачувати? зрозуміло, що то буде якийсь мінімум...
Відповідь: Центр зайнятості Якщо Ви отримуєте тільки 130грн (не підвищену по доходах), то таки вигідніше стати на облік в цз. Але! Так як у Вас не має досвіду оф. роботи і термін такий вже, то я не знаю що Вам нарахують. Можуть відтермінувати виплату до 3х місяців. Зрештою, може буде у Вас трохи часу, то підіть у трй цз, візміть номерок до консультанта з гендерного центру. Розкажіть ситуацію і Вам усе пояснять точно Який їм сенс? Ніякого, але відмовити не можуть. Як будете ставати Вам дадуть декілька направлень. Якщо робота Вам не підходить, то можете натякнути що вагітна. Повірте, дуже мало шансів, що Вас візмуть. А відмовити по причигі вагітності не можуть, то знайдуть десятки причин чим не підходите. Я хотіла працювати, але менеджером з продаж (ага, висіти на телефоні і отримувати за то 60 коп з пачки офісного паперуo_O), то казала що скоро піду в декрет. А виплачувати Вам будуть до 30-го тижня, коли підете у відпустку/лікарняний в звязку з вагітність і пологами. Мінімальна сума в кінц 2012-го року була ~540 грн в місяць. І навряд чи сильно збільшилась (мені зараз з телефону лінь шукати точніші цифри)
Відповідь: Центр зайнятості дякую за інформацію! ще поясніть, будь-ласка, якщо я зараз на 4 місяці, а ті кошти виплачують аж через 3 місяці після ставання на облік, то сенсу туди пхатись вже нема?
Відповідь: Центр зайнятості сіль у тім, щоб не встигнути тричі відмовитись. Для цього ставати на облік у 28-29 тижнів. Але щось розмір тої допомоги... якщо не помиляюсь, 1200 і так соцзахист заплатить. А в ЦЗ получається 2.160. Мені ще відмінусувати по 130 грн на місяць за Сергійка - і взагалі кіт наплакав... а документів, черг..
Відповідь: Центр зайнятості Поясню на свому прикладі, тобто як робила я. На облік стала в кінці 3-го місяця вагітності У мене була перерва велика після оф. працевлаштування, тому виплачувати допомогу мені почали тільки через три місяці (за листопад і до середини грудня). Можливо в СоцЗахисті все рівно враїують що Вас взяли на облік.. Не знаю, то треба конкретніше уточнювати в ЦЗ і СоцЗахисті...
Відповідь: Центр зайнятості ясно, дівчата, дякую. таки як і збиралась, побережу я свої нерви і час.. хай залишать собі ту нещасну тисячу чи дві
Відповідь: Центр зайнятості Планую ставати на облік в ЦЗ. В темці дуже детально все описано про ставання на облік. А мене цікавить ще такий нюанс - підкажіть, будь-ласка - якщо посада, з якої я звільнилася - начальник відділу, чи пропозиція ЦЗ "підходящої роботи" в моєму випадку має бути теж рівня управлінця? Чи якщо не буде відповідних вакансій у наявності вони одразу матимуть право мені пропонувати будь-яку роботу, що потребує вищої економічної освіти? І ще не можу зрозуміти, роботу з яким рівнем окладу вони мають право мені пропонувати - згідно з законодавством мають пропонувати зп не нижчу як на останньому місці роботи з врахуванням середнього рівня зп в регіоні, що склався за мин. місяць. Як саме здійснюється це "урахування" зп в регіоні? Наперед вдячна за відповіді.