Відповідь: Центр зайнятості Ого! Тобто перша-ліпша вакансія продавця, і я мушу йти на неї, і буде запис в трудовій типу "продавець в галантерейному магазині", і відкараскатися від біржі можна лише пішовши на ту вакансію, а наступного дня, до прикладу, звільнитися за власним бажанням? А якщо я відмовлюся - то однозначно повертати всі гроші? На той день, коли я закінчу навчання, у мене закінчується мій рік, протягом якого ЦЗ здійснює мені виплати (звільнення через скорочення). І все-одно вони скеровуватимуть мене на роботу, і я не можу відмовитися? Підкажіть, будь-ласка, бо і виплати хотілось би мати ще наступні 6 місяців, але і втратити всі гроші від початку зовсім не хочеться...
Відповідь: Центр зайнятості так. дві відмови від запропонованої роботи і ви змушені будете повернути кошти за навчання.
Відповідь: Центр зайнятості Моє непорозуміння з ЦЗ продовжується. Нагадаю: мені не виплатили допомоги за січень, бо я невчасно поновилася на обліку у ЦЗ. А про обмежений 30-денний термін для поновлення жоден із спеціалістів, які мене обслуговували, не сказав. Хоча в курсі моєї справи були всі, хто зі мною розмовляв. Отже, 10 січня я подала скаргу на ім"я директора ЦЗ, сьогодні отримала відповідь - винний працівник був депремійований за січень 2013р. Оскільки, мене їх внутрішні розбірки не цікавлять, а допомога мені так і не була виплачена, то написала на сторінці ДСЗУ. Якщо допомоги за січень так і не дочекаюся, то маю намір звертатися до прокуратури. Може хтось в курсі, чи зможе прокуратура змусити ЦЗ виплатити мені гроші (якщо прийме таку заяву, звичайно)?
Відповідь: Центр зайнятості Я 17 січня зареєструвалася в ЦЗ (звільнилася за згодою сторін), і до цього часу мені не виплатили жодної гривні. То нормально, чи йти виясняти?
Відповідь: Центр зайнятості 21 лютого. Просто там мені сказали, що перша виплата буде через 8 днів після реєстрації. Єдине добре, що я зареєстрована в "понімающого" дядька))) Він прямо в мене спитався, чи шукати мені роботу, і фсьо пойняв з півслова )))
Відповідь: Центр зайнятості Нарахування може й було, але виплати йдуть з затримками. Ваші гроші будуть +- десь числа 25. Виплати проводяться 2 рази на місяць, чи то у всіх так, чи то мені співпадало, але гроші приходили після чергового візиту до ЦЗ.
Відповідь: Центр зайнятості з 8 дня йде нарахування виплат. Але це не означає автоматично виплат. Виплати йдкть 2 р. на місяць, нараховується чергова сума після чргового відвідування ЦЗ. А от власне на картку вам зараховуються по мірі надходження коштів з казначейства. Тому затримки можуть бути.
Відповідь: Центр зайнятості Мій чоловік стоїть на біржі офіційно з 4-го лютого, тобто 8 днів перед тим він звернувся до них в ЦЗ. Сьогодні йому прийшло на карточку 31 грн., 50 коп. Це як зрозуміти? ---------- Додано в 18:59 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ---------- То це означає, що на разі казначейство не має змоги дати усю суму грошей, тому так, або то я чайник, бо щось геть нічого мені не зрозуміло.
Відповідь: Центр зайнятості Точно вже непамятаю, здається через 2 тижні. Десь через 1-1,5 місяця після реєстрації вже регулярно приходили кошти (переважно через кілька днів після відвідин у спеціаліста).
Відповідь: Центр зайнятості Мдямс, гарно виходить- безробітний повинен прожити за 35 грн місць часу.))) Ой, і сміх і гріх... Але в реальності трохи сумно...
Відповідь: Центр зайнятості А мені взагалі дуже довго надходили. А декретні аж до 2 місяців. Держава бідна.
Відповідь: Центр зайнятості Доброго дня всім!підкажіть яку суму декретних я можу отримати ,якщо стою на обліку в ЦЗ з мінімальною виплатою 544гр?
Відповідь: Центр зайнятості То Ви, певно, маєте на увазі виплату у зв'язку з вагітністю і пологами? Якщо так, то близько 2400 в загальному.
Відповідь: Центр зайнятості Зареєструвалася в ЦЗ 17 січня, з 24 січня отримала статус безробітного, так от, досі мені не нарахували жодної гривні. То так має бути, чи йти виясняти чому нема грошей?
Відповідь: Центр зайнятості відвідин не пропускали? Бо щось дійсно, довгенько немає грошей. Мені перші виплати прийшли десь через місяць і тиждень. Логічно, що й у Вас в кінці лютого мало б хоч щось капнути. На найближчому відвідуванні спеціаліста - запитайте, де гроші і коли будуть.
Відповідь: Центр зайнятості Чоловік офіційний статус безробітного отримав 4-го лютого. До цих пір кинули 31,50 грн.)) Був минулого понеділка у них, то сказали що на 27-е число було нарахування 900 грн. До цих пір теж ні копійки не прийшло.