Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 25 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. IraG

IraG Well-Known Member

Відповідь: Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»

І ми вчора були в "Мацьопі" на презентації, нам сподобалось, але всетаки надаємо перевагу "Жевжику".
    Плюси в "Мацьопі" - гарне приміщення, обстановка, більш технічна оснащеність, а мінуси - пісеньки російською мовою через магнітофон, викладачі також російськомовні, хоч це для мене не проблема, але приходилось для дитини повторяти українською мовою.
    Плюси в "Жевжику" блищий контакт з дитиною через спів, лічилочки які потім наспівуєш вдома, є великий басейн з кульками, від якого діти просто "тащуться", малювання пальчиками, і багато іншого... І ще, важливий факт ціна - в "Мацьопі" 350 в міс., незалежно від кількості занять в місяць, а в "Жевжику" ж виходить 280 чи 315, залежно 8 чи 9 занять в місяць.

• Подобається Подобається x 15
  2. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

А ми не маємо з чим порівняти. Кілька сторінок тому мамусі питали якого віку дітки в наймолодшій групі Жевжика. Але відповісти чомусь ніхто не захотів:umbrage:.
    Ми би теж пішли на пробне заняття. Тільки би хотілося, щоб це були дітки приблизно одного віку (6-9 міс.), які б разом повзали. Принаймі вчора, спостерігаючи за дитятком, помітила, що йому було дуже цікаві власне такі мацьопи "на чотирьох" і можливість їх позачіпати.
    А про те, що заняття на російській. Ви знаєте, у нас теж вони хотіли вести на рос., але чи ми себе так поставили, чи шо, бо спочатку ведуча до нас окремо говорила українською, а потім вже і одну пісеньку співали під гітару українською, і дві інші мами перейшли. Аж трохи спочатку і незручно стало :xaxa: .Ну, але взагалі мовне питання для нас теж не проблема.

• Подобається Подобається x 3
  3. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

На Дж.Вашингтона (Батальна) у центрi раннього розвитку e найменша група вiд 5 чи 4 місяців здається. Але там 1 заняття вже по 45! грн. :sad: зараз iтак не солодко з грошима, а ще й цiни пiдняли

• Подобається Подобається x 7
  4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А я думаю, що дитині не потрібно чути дві мови. Тоді вона не буде знати толком жодної. І розмовляти буде суржиком. Зрештою, рано чи пізно питання другої мови в нас відпаде(надіюсь):)

• Подобається Подобається x 1
  5. Anastasia

Anastasia Well-Known Member

Лiля Романова дeсь тут на форумi писала, що в Америцi практикують в сiмях 2-3 мовнe спiлкування (англ, фр., ...) ì малi дìти починають говорити на цих мовах як на рiдних i не плутають iх мiж собою. Тут важливо, як я зрозуміла, щоб мама наприклад завжди говорила англ., а тато франц.
    Але ще я читала, що важливо з народження бiля дитини 'правильно' говорити i що мовнi дeфeкти дитя бeрeь з найблищого родинного кола

• Подобається Подобається x 15
  6. kati

kati Well-Known Member

абсолютно не згідна.Майже всі наші знайомі пари,де є дітки, двомовні-рос.і.укр.Діти прекрасно спілуються двома мовами,на автоматі переходять на російську або українську.,і ніколи не говорять суржиком.
    В нас сім"я також двомовна,і я рада що моя дитина буде знати з дитинства дві мови ,а ще до цього б додати англійську і ще одну,то взагалі:y::y::y:Мій малий спокійно каже ,наприклад,і літак
    і самолет,в залежності хто питає:),так само і зі всім остальним, бабочка-метелик,улитка-равлик,книга-книжка.....

Взагалі,моя думка,що це більше батьки люблять собі ускладнювати життя мовними питаннями,а діткам то все одно

• Подобається Подобається x 14
  7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

У нас так само: свекри російськомовні, ми з чоловіком говорим по-укр., він зі своїми по-рос. МАлий чує і так і так. Плюс я зі своїми говорю по угорські, бо я угорська по національності - тож малий потрохи поліглотити буде:)

• Подобається Подобається x 13
  8. Viter

Viter Active Member

Друзі, скажіть будь ласка, коли займають дітки 1-2 років в Жевжику?

9. IraG

IraG Well-Known Member

є заняття в 10-00 і 13-30 в вівторок і п"ятницю

10. IraG

IraG Well-Known Member

Сьогодні в Жевжику
    ось такі шедеври

• Подобається Подобається x 19
  11. natorella

natorella Well-Known Member

є поняття білінгв - дитина з двомовної сім’ї
    гловне в тому випадку, щоб кожен говорив мовою-маркером, тобто мама - своєю рідною, тато - своєю. щоб не було плутанини мов і за ким вони закріплені

12. Олька

Олька Well-Known Member

Оце якраз про мою сім'ю!!!!! Мала добре знає з ким на якій мові вона має говорити! Раніше було просто смішно, бо змішувала, але все приходить з віком, зараз все так як має бути! І я дуже задоволена, що вона буде мати дві рідні мови, в школі ще прибавиться і думаю, що це тільки на користь!

13. IraG

IraG Well-Known Member

гілка називається -Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»
    можна не оффтопити, про проблеми двомовності не сюди!

• Подобається Подобається x 5
  14. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Всім доброго дня!

Нам (доні 2,2роки) запропонували приєднатися до груп,
    заняття в яких проводять пані Зоряна або Марта.
    Маю велике прохання до мам, які водять своїх діточок на заняття
    в ці групи: напишіть, будь ласка, які особливості, відмінності проведення занять у Зоряни і в Марти?
    Адже, попри узгоджений план проведення занняття, мабуть, кожен вихователь приділяє більше уваги певним видам діяльності, в яких є сам найкращим майстром.
    Найкраще можна навчити, розвинути те, що сам найкраще знаєш. Які переваги навчання в групі у Зоряни, а які в Марти? Наперед щиро дякую за відповідь!

15. Sonne

Sonne Well-Known Member

Стали ми ходити на заняття на Батальну і не скажу, що я в захопленні. З півторагодинного заняття виховательки реально працюють(співають пісеньки, модерують гру і т.д.) може хв.40. Це так має бути? Це всюди так? Це вартує 45грн.?Не побачила нічого такого, що я ще не пробувала робити з малечею... Мене, крім того, прибила фраза про благодійний внесок в сумі від 100 грн. на розвиток центру.
    Отже шукаю альтернативу. Будь-ласка, поділіться досвідом як виглядає заняття для віку 1 - 1.5р. в "Жевжику". Вона в мене дуже фізично активна дитина. Не виходить в неї сидіти разом з всіма пересипати зернятка:sad:(

• Подобається Подобається x 2
  16. irushka

irushka Well-Known Member

Ми ходили на Батальну протягом року. Гілка про ін. центр розвитку, але вже відповім вам, раз зайшла мова. Кілька разів і в мене виникало враження, що не вартує воно тих грошей, але насправді ми взяли з тих занять багато. Важливо з якою метою ви ведете дитину на заняття і на що сподіваєтесь. Вальфдорська педагогіка, на якій базується центр на Батальній, має на меті розвивати в дитині те, що закладено природою, не нав`язуючи нічого зовні. Важливим є дотримання ритму, щоб дитина швидко не втомлювалася: концентрування уваги - відпочинок/гра- ініціатива викладача - ініціатива дитини, тобто чергування спокійно-інтенсивно..
    Ми особисто задоволені заняттями, бо дитина позбулася страхів і навчилася спілкуватися з однолітками, доброю практикою було вміння ділитися спільними іграшками, проявляти терпіння. А ще недавно підрахувала скільки моя мала знає пісень і віршів, то вийшло більше 40!, більшість з них саме на заняттях ми співали. Це далеко не повний перелік переваг. Я теж вдома з дитиною багато чого роблю, але заняття не вважаю зайвими. Зараз підтримуємо зв`язок з мамами дітей, що були в нашій групі і плануємо надалі десь збиратися, бо діти звикли одні до одних.
    Щодо ціни, то так, зараз там дорого, через те і багато людей покинуло центр..
    Не думаю, що в Жевжику чи інших центрах заняття суттєво відрізняються,а якщо ви шукаєте де би дитину вчили щось більше і серйозніше, то є й такі школи, але я би не хотіла свою дитину зайвим перевантажувати...

17. Lilusik

Lilusik Well-Known Member

а скільки зараз коштує заняття в "Жевжику" ? хочемо, як трішки потепліє відвідати заняття. А є пробні заняття?

18. dollichka

dollichka Well-Known Member

Привітик, Мамусі!!!! Прочитала в цій гілочці все від першої до останньої букви! Не могла відірватись. Стільки цікавої і важливої інформації! ДЯКУЮ!!!! Так захотілось відвідати Жевжик зі своєю донечкою (Софійка, 2 рочки і майже 6 місяців). Прочитала, що Жевжик переїхав....підкажіть, будь-ласка, точну адресу! А може хтось знає більше інформації про Бебітошу на Золотій? Дуже буду вдячна!

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

гугл знає про Бебітошку :)

Жевжик на вул. Невського 8/4,

Детальніша інформація за телефонами: 80502356270, 80675284695

• Подобається Подобається x 3
  20. Elania

Elania New Member

Підкажіть, будь-ласка, де саме ця вулиця Невського знаходиться - всі карти Львова перерила, всіх знайомих перепитала - ніхто не чув про вулицю таку:confused: Дуже хочу і свою манюню в ряди "жевжиків" долучити:)

Статус теми:
Закрита.