Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 25 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Відповідь: Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»

сьогодні говорили про 16.30...вже в цю суботу...

2. нталька

нталька Well-Known Member

хм, цікаво. Вчора Христя сказала, що у суботу о 16:00 лекція для батьків про дитячий характер.
    Десь неузгодження. :scare:

• Подобається Подобається x 1
  3. Христка

Христка Well-Known Member

всім доброго дня. Христя з Жевжика -- це я і це мій перший допис тут:) :radist:.
    Я справді забула Вам сказати про лекцію на четверту. Думала про укладання розкладу на перспективу, а конкретнои цей тиждень випустила з уваги. Велике ПЕРЕПРОШУЮ, виправлюся:sad:.
    Якщо я запрошу Вас на 18:00 на заняття -- лише цієї суботи -- чи це буде всім зручно? У всі наступні суботи на 17:00, або на яку домовимося. У всякому разі на далі підлаштовуватимемо лекції під Ваші заняття, а не навпаки. Згода?
    Зважаючи на ситуацію я посунула лекцію на 15:30 на яку всіх Вас ласкаво запрошую. Тема розмови: "Як формується характер дитини від народження до шести років і що важливо не пропустити мамі". Лектори -- двоє психологів з клініки Інтерсоно. ціна --30грн.
    Про всі наступні імпрези повідомлятиму тут.
    До зустрічі :)

• Подобається Подобається x 13
  4. Ольга

Ольга Well-Known Member

відповідь: центр раннього розвитку дитини «жевжик»

дівчата, то хто сьогодні йде на заняття на 18.00?

5. Nadijka

відповідь: відповідь: центр раннього розвитку дитини «жевжик»

ми...ми...йдемо!!!! а ви підете?

6. Ольга

Ольга Well-Known Member

відповідь: центр раннього розвитку дитини «жевжик»

хочеться вирватися... :)

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

дівчата, на котру годину сьогодні? на пів 5?

8. Улянка

Улянка Well-Known Member

А що вже є групи для діток до року?????А ми на батальну вже записались і гроші проплатили:sad: А хотілось скорше в Жевжик:sad: І добиратись туди нам легше

9. Nata

Nata Well-Known Member

Уляночко, ми ваші ровесники, ходимо в Жевжик вже більше місяця, дуже задоволені :), особливо Дмитрик.
    Приходіть через місяць (щоб гроші не пропадали).

10. nester

nester Well-Known Member

Мамусі, підскажіть як нам до вас записатися!!! Дякую!

11. Nadijka

Ольго, ви були вчора? Ми ше й суботу пропустимо, бо маю зараз сесію:suicide: і тому не встигаємо в Жевжик

12. Ольга

Ольга Well-Known Member

Надійко, у суботу загальний вихідний - всі йдуть на форум, то заняття не буде :)

Ми були, хоча і запізнилися дещо...

13. Myrka

Myrka Well-Known Member

Відверто кажучи, власниці центру Христині з тим важко щось зробити, бо дитина мае це перерости і все. Цей центр вона сприймае як влану домівку бо проводить в ньому стільки часу скільки і мама. А тут приходять інші діти і тьоті і починають його речи брати і навіть в нього дозволу не питають, як це у дорослих прийнято, він обурений такою поведінкою. Але він маленький сказати нам про це не може, ось і виникае така реакція.
    В мене старший син колись кусався, і я тому не могла ні як запобігти, бо це була його реакція на силу яку до нього приміняли старші і сильніші діти, або дорослі :). Переросли :)
    До малого треба усім хто приходить до нього в центр :) з любовью і розумінням ставитись і в нього це пройде одразу, на очах. Він ще дуже малесенький :)

• Подобається Подобається x 8
  14. нталька

нталька Well-Known Member

А мому малому перестає подобатись ходити до "Жевжика". :sad: Минулого разу були менше години і то на силу його втримувала, а то все казав "додому, додому" і крутився в коридорі.
    У нас тепер нова вчителька і в неї доця двох років, яка на відміну від Богданчика більш свідомо агресивнічає. Вважаючи деякі іграшки своїми, вона просто не дає до них підійти (у нас це мякі модулі з яких малому хочеться башню будувати). Постійно малий опинявся на підлозі. Це було лише 2 заняття, але враження після них прикрі трохи (бо на кожному отримав до сліз).
    А ще у нас якось так сталось, що нема постійної групи; майже кожного разу хтось новий. Мабуть, постійна зміна діток теж впливає на бажання мого малявки ходити до жевжика.
    Чи то може мої вигадки? Дівчата, а як у вас?

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

А моя дитина бідного Богданчика приперла в кут стіни і взяла двома руками за шию. Не знаю за що... Христю, соррі...

;)

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

я своє чадо віддала туда на початку місяця і дуже задоволена .йому був 1 рік1,5місяця але він прекрасно потоваришував з іншими дітками.зараз в группі в середньому 5 діток-і вони прекрасно ладнають.Щодо Христі і Богданчика-на мою думку все ок-ніяких прецендентів небуло.я задоволена що можу 3 години в тиждень приділити виключно свому синулькі...

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я з раніших дописів, поки сама не побачила ситуацію, вважала Богданчика якимсь маленьким монстром. Але коли побачила, що там відбувається, на власні очі, зрозуміла. що то просто дитина так реагує на брак уваги з боку мами. Приходять інші діти, Христина намагається кожного забавити, когось хвалить при Богданчику, а його то, я думаю, дратує, тому він в такий своєрідний спосіб намагається сказати, що йому потрібна мама, її увага, її любов, а інші діти-то конкуренти. Він дуже тішиться, коли я або мій чоловік граємо з ним у м"яч, а наш Штефко з Богданчиком начебто подружився.

• Подобається Подобається x 2
  18. Ольга

Ольга Well-Known Member

Ми хворіємо, що там було у середу та сьогодні?

19. Nadijka

ми також хворіємо...:sad:

20. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ми в середу проспали:) А в суботу (20.09) були, крім нас ще була дівчинка одна. Діти гралися собі, а ще малювали-клеїли море з островами. Вивчали синій та жовтий кольори, з модулів склали доріжку, по якій всі дружно ходили довго. Опісля всі троє їли яблучний пляцок.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.