Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Olenka, 25 Липень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olay

Olay Well-Known Member

Відповідь: Центр раннього розвитку дитини «Жевжик»

Вулиця Невського тепер іменується Митрополита Шептицького :)

• Подобається Подобається x 3
  2. нталька

нталька Well-Known Member

Жевжик дуже легко знайти. Вулиця пише: Митрополита Андрея. Це навпроти будівель політеху. При дорозі. У будинку де кафе-бістро з коровою.
    Пробне заняття 30 грн. Але, щоб реально побачити користь і чи вам то підходить, пробного заняття не досить, бо на ньому діти лише знайомляться з новим оточенням. А щоб почати займатися нормально, дітям треба бути вже хоч трохи звикшими до нового середовища.

• Подобається Подобається x 6
  3. IraG

IraG Well-Known Member

Митрополита Андрея, а Митрополита Шептицького бічна
    це фактично продовження Антоновича, як до церкви Юри

4. Marina

Marina Member

А чи правда, що п. Оксана з Жевжика звільняється, хтось знає куди вона йде, дуже б хотілось до неї на заняття

5. Elania

Elania New Member

На жаль, п.Оксана таки планує звільнятися :umbrage: Дуже жаль, адже нам подобаються її заняття, вона має чудовий контакт з дітьми. Напевне все вирішиться наступного тижня, тоді і будем знати куди вона йде і чи можна з нею...:confused:

• Подобається Подобається x 2
  6. IraG

IraG Well-Known Member

Наскільки я знаю, кілька мамусь організувались, і будуть запрошувати п. Оксану до себе

• Подобається Подобається x 1
  7. molcha

molcha Well-Known Member

звільнятися з Жевжика важко...А тут ще всі ці розмови...Запевняю, що ВСі ПЕДАГОГИ У ЖЕВЖИКУ - ПРОФЕСІОНАЛИ!

• Подобається Подобається x 4
  8. IraG

IraG Well-Known Member

Безперечно це так, просто мами, які водять діток кілька місяців до п.Оксани переживають, що їхніім діткам буде важко адаптуватись до нового педагога.
    Хочу запевнити, хто сумнівається, чи потрібно діткам ранніій розвиток(хоч я б це так не називала, а краще казати просто розвиток) -Жевжик достойне місце, і педагоги професіонали.

• Подобається Подобається x 5
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми сьогодні були в Жевжику!!! Дякуючи Марічці:)
    Загалом задоволена. І дитині там сподобалося. Єдине, що посадити мою дитину ліпити щось з тіста чи бавитися пальчиками - нереально. Але там цікаві іграшки, дітки - то думаю що ще підемо. Може якраз навчать хоч 5 хв посидіти:)

• Подобається Подобається x 5
  10. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Ми ходимо в Жевжик хоча б заради того, що дитині там подобається. Я не маю на меті навчити дитину щось там робити чи співати...для мене головне, що йому там добре, що він має там друзів, з якими можна добряче вигонитися, а потім дружно поїсти:)

11. Марічка

Марічка Well-Known Member

Мирославу також дуже сподобалося!!! Великі цікаві іграшки, багато мячиків, є де полазити, ІНШІ ДІТКИ!!!
    На місці йому також поки що тяжко всидіти, але то поправиме. Прийдемо ще! На другий раз будемо малювати бурачковим сочком. Я собі уявляю, що то буде... :)

12. Dafna

Dafna New Member

Дівчата, хто знає, на місце п.Оксани вже когось взяли? Хто з дітками зараз займається і які враження?

13. Лянка

Лянка Well-Known Member

Можна точну адресу "Жевжика" і дні та год. коли заняття? Чи є щось на вихідних?

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Митрополита Андрея, 8

подзвоніть краще за телефонами, які в цій гілці були

15. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Дівчата! Хто водить своїх діток в Жевжик - чи є якісь зміни у розкладі на червень?
    Бо ми трохи прохворіли, попропускали.
    Йдеться про заняття в п.Зоряни

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Заняття п.Зоряни в понеділок і четвер о 10 і 12 год. Ми ходили вже тричі, дуже сподобалось! Першого разу малий навіть не хотів йти додому, ледве вмовила.

• Подобається Подобається x 2
  17. Масік

Масік Well-Known Member

Скажіть будь-ласка, чи є ще набір , ми б дуже хотіли туди потрапити ? і чи беруть таких карапузів ?

18. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

--------------------------------------------------------------------------------
    Копіюю сюди перше повідомлення по темі "Жевжик" від Olenka:

"Пропоную тут обговорювати теми, що стосуються "Жевжика".

Для новеньких:

Цитата:
    Допис від Ука
    Центр раннього розвитку дитини «Жевжик» Вік – 1-3 роки Заняття – двічі на тиждень по 1,5 год. Програма -- робота з глиною, солоним та звичайним тістом; малювання (адаптовані нетоксичні фарби, темпера) та відтиски; забави з водою та піском; народні забавлянки; рухливі забави в ігровій кімнаті (басейн з кульками, мякі модулі, гойдалки); Використовуються елементи авторських програм Монтессорі, Зайцева, Нікітіних Формуються групи, початок занять – кінець травня. Розташування – вул.Валова, 27 Ціна – 30 грн. за 1 заняття (240 грн./міс.) Інформація та зголошення за тел. 80502356270

Додано через 10 хвилин

Цитата:
    Допис від Katrin
    Маю питання до відвідувачів Жевжика. На Вашу думку, від якого віку варто ходити туди, бо щось в мене закрадається хробак, що треба пару місяців нам почекати (нам зараз 10 місяців).

Якщо я не помиляюся, то Центр планувався для дітей від 1 рочку і маленьку групу створили за бажанням мамусь.
    Може дійсно резонно ходити з рочку?
    Але мені здається, що треба ще дивитися по дитині: якщо вона з радістю туди ходить, дома повторює елементи занять - то варто."

Тільки адреса тепер: Жевжик на вул. Невського 8/4,

Детальніша інформація за телефонами: 80502356270, 80675284695

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я шкодую, що не почала ходити раніше, поки малий ще не бігав. Тоді з ним можна би було більше зробити в колективі.

• Подобається Подобається x 4
  20. Масік

Масік Well-Known Member

Мабуть виберемося туди :)Усім дякую за відповідь

Статус теми:
Закрита.