Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Adriana, 22 Лютий 2008.

1. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Чула від одного "моднього" масажиста, що для профілактики целюліту бажано не їсти червоного м"яса і не пити газованих напитків :girl_spruce_up:

2. Njuta

Njuta Member

на рахунок м"яса не знаю , але газбульки пити категорично заборонено , а ще куріння дуже впливає

3. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Пройшла 2 процедури і здалась. По-перше, мене тупо зносило об стіну:girl_crazy: По-друге, відчуття ніби порушника з пожежного гідранту заспокоюють. Ну не моє то, однозначно. А чоловікові сподобалось. Ще гарний вплив на шкіру мала кедрова бочка - найбільше сподобалось, що голова не гріється. Наразі ловлю кайф від масажу - біль я вже майже пережила, целюліт сходить - видніються м’язи. А раніше їх не було видно:girl_impossible:

4. Furore

Furore New Member

Ага, було таке ))). Там є тримачі, щоб триматись, але я старалась твердо стояти на ногах.
    Тепер подумую, може знову повторити, привести себе в тонус.

5. Smaylik

Smaylik Member

я також минулого року пройшла курс Шарко шкіра трохи підтягнулась.
    Але цього року хочу спробувати медовий масаж + вакуумний, тоді порівняю де буде кращий результат.

6. Текіла

Текіла Well-Known Member

Думаю, що целлюліт це мікс харчування, гормонального фону, спадковості.

Проте, як би там не було, пройшла 7 сеансів масажу. Яскраво вираженого целюліту у мене не було, проте були нерівності на задній поверхні ніг. Зараз ножки підтягнуті і гарні, готові до пляжного сезону. Все як рукою зняло:) Проте доведу курс до 10 сеансів.

7. hen party

hen party New Member

А я роблю собі пілінги з морськоі солі подрібненоі, після декількох процедур значно гладша шкіра, бо кровообіг після такого масажу- пілінгу дуже активний!

8. Njuta

Njuta Member

Ще можна додати кавову гущу і мед )

9. Lilimania

Lilimania New Member

Ой, щойно зробила собі медовий масаж, якщо його можна назвати масажем, по рекомендаціях МІЇ, які розміщені на перших сторінках цієї теми. Дівчата у відгуках раніше писали, що дуже дієво. Наразі від першої процедури результату ще не побачила. Повторю кілька разів, подивлюсь. Але це справжні тортури, а не масаж. Як Мія й писала, всі ноги в синяках, правда в мене дуже дрібненькі, густі синячки. А боляче - то просто легко сказано. Боліло -дико, в першу хвилину подумала, та нащо мені того треба, я ж не перенесу цієї болі. Але так Дико боліло тільки потягом першої хвилини відривання руки від шкіри, далі, як почала виходити якась жовта маса з тіла - вже так не боліло.
    Мія писала, що так сильно болить лише перші рази, сподіваюсь...
    Головне, щоб той ненависний целюліт зник (спортом займаюсь, на дієті сиджу. зараз так в об'ємах схудла, що прийшлось зшивати всі свої штани)

10. AnjaLu

AnjaLu New Member

Ой дівчатка, то тема така актуальна для мене:blush:. Я щиро вірю в те що, спортом і правильним харчуванням можна все. Проте ноги - це моє слабке місце :sad: Ніколи не пробувала антицелюлітний масаж, мабуть бо не дуже вірю в довготерміновий ефект. Але от наважилася спробувати, може порадите гарного майстра? Чи може в когось був гарний результат?

11. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Вже раніше писала, що роблю обгортування Колістарівськими грязями. В додаток до них користуюсь таким антицелюлітним засобом з ефектом біоревіталізації.
    Має дуже легку текстуру, в шкіру поглинається повністю, не залишає жирних слідів. Хоча спочатку я з недовірою віднеслась до роликового аплікатора, але щось таки є в тому мікро-масажі. В комплексі я результат бачу.

Ну і бонуси... туш в подарунок... як то кажуть: "мелочь, а приятно")

12. reshka

reshka New Member

В мене пропав целюліт після процедур ультрозвук+пресотеропіі, після них переодично мазюкаю на нічь масло касторове+кундутне(50на50), як для мене саме ефективне, ще коли приймаю вану, люблю добавляти капельки апельсиного масла.

13. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А де в нас роблять ультразвук і пресотерапію? Скільки таке коштує? :)

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Я мала поодинокі ділянки "апельсинової шкірки" - ду-у-уже допоміг регулярний! контрастний душ, розтирання жорсткою рукавичкою до почервоніння. Після цього спеціальний крем з морськими водоростями і кофеїном.

15. reshka

reshka New Member

Я робила в салоні Вікторія Бьюті.
    пресо -100грн+ ультразвук кажется тоже 100грн
    но на пресотерапію бувають акції через супердил...зараз здається тоже є.

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Я робила в салоні Вікторія Бьюті.
    пресо -100грн+ ультразвук кажется тоже 100грн
    но на пресотерапію бувають акції через супердил...зараз здається тоже є.

16. Furore

Furore New Member

reshka, а що це таке ультразвук?
    Бо я робила лише пресотерапію, то задоволена дуже-дуже. Лімфодренаж - то дуже крута штука, окрім того що шкіра розгладжується, ще й стаєш себе краще почувати і взагалі вигляд так би мовити свіжіє :)
    Мені по Суперділ виходило ще дешевше ))

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

целюліту в якій стадії помагає?

18. zetta

zetta Well-Known Member

Фурор, на скільки часу був ефект?

19. reshka

reshka New Member

Саме так, я теж брала пресотеропію по суперділ, а вже за ультрозвук платила по повній.
    Ультрозвук, розбиваю жирову прокладку (ви лягаєте і вас мазюкають спец.антіцилюлітними кремчиками..і водять ультразвуком)...є ще один варіант...то обкладають спец.пластинками... процедура десь 30хв. , потім обовязково ви переходити на пресотерапію, що весь жир, який розбивається при ультрозвуці, виходив з організму... ефект просто супер....особливо десь після тижнів 2,після всіх процедур.

20. Furore

Furore New Member

Ну в мене досить запущена стадія :girl_spruce_up:, то, звичайно, він не щез зовсім, але шкірка розгладилась, і самопочуття покращилось, навіть мішки під очима позменшувалися. :girl_curtsey:

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

Ну я проходила десь місяць тому, то ефект ще тримається.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

Це боляче?
    Бо я болю страшно не переношу. І не хочу себе мучити. (