Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Adriana, 22 Лютий 2008.

1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

у мене так було:girl_impossible::girl_crazy:я дуже переживала, щоб до відпочинку зійшло, а то люди б на морях, не то що треба б подумали:girl_crazy::girl_haha:

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

А як вам результат? Бо у сестри реально ніжки стали такі, що тільки у коротких шортиках ходити.

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

я це робила на дуже ранній стадії, чоловік взагалі казав, для чого це мені, що я собі "мультики ганяю", що ніякого целюліту в мене не має, я дуууже самокритична, так, що і хотіла цим зайнятись. Результати дійсно були).
    і я в коротких шортиках, і спідничках ходжу:girl_curtsey:

4. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а я в неті вичитала про саморобний крем проти целюліту, дівчина його продає, ось склад: Масло какао, камфора, бадяга ( пресноводная губка ), масло апельсина, мед, масло розмарина, кофеїн..от сиджу і думаю, чи то самій таке набадяжити (але не знаю що таке оця "пресноводная губка"), чи краще придбати і спробувати???

5. Orman

Orman Модератор-бомба

80% жінок його мають незалежно від місця проживання на земній кулі. І ніхто ним не парився поки в середині 20ст. якась дуже хитра пані придумала як заробити на цьому гроші ...

моя дитина яка була на 100% найзбалансованішому і природнішому харчуванні ГВ, і кожен день такі має фізнавантаження що ого-го (ну ви знаєте які дітки активні)- має целюліт (завжди мала). Для мене це ще один доказ того що целюліт - це не проблема і тим більше не хвороба.

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я не хочу його мати і навіть як тре буде дати заробити якійсь хитрій пані щоб його позбутися - я не проти, мені для себе не шкода.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

головне, аби не забагато і щоби воно жити не заважало :)

8. Orman

Orman Модератор-бомба

а може заважати? Як?

Я і не знала чи він в мене є поки в якомусь "мудрому" журналі не прочитала і стала шукати на собі. А хто шукає ...
    пару років попарилась ним, потім включила голову і почала його ніжно любити :)

так ми жили з ним поживали, поки він не пропав з народженням доні. А тепер ЛА пройшла, так що чекаю назад :)

9. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Целюліт - це точно не хвороба, а індивідуальна особливість жінок.
    В чоловіків сполучна тканина розміщена сіткоподібно, у жінок - поздовжньо, жінки родять дітей, і тому шкіра мусить мати можливість розтягуватися. Ще в жінок тонша шкіра і менше м´язів.
    Читала раніше, що потрібно їсти достатньо Віт. Ц, бо він відповідає за утворення колагену в організмі.
    Масаж щіткою, креми з Віт. А і кофеїном, спорт, бо м´язи сприяють зменшенню целюліту, поменше солодкого, жирного , побільше овочів і фруктів.Ну і зайва вага також не покращує картину.В мене раніше, коли була стрункішою, целюліту не було.
    Скраб кавовий трохи покращує картину.

10. melanja

melanja New Member

Розкажу одну реальну історію - якось на тренуванні, дівчата, в т.ч. і я, чекали на початок заняття і роздивлялися різні журнали із різними засобами від целюліту, тут в однієї дівчини постало питання - чи дійсно допомагає даний крем чи ні, а тренер їй каже, що хоть би ти вся намастилася і так робила щодня, він сам не подіє, а от з фізичним навантаженням набагато дієвіше.
    Щоби не казали про різні креми, але здорове харчування + регулярні фізичні навантаження - це дієвіший спосіб, я переконалася на собі....коли закинувала тренування, то почала набирати об"єми і відповідно вагу, і як результат - з"явився целюліт, хоча періодично застосовувала різні скраби і креми. А тільки як відновилися заняття спортом, то результат, як кажуть, на лице - він (целюліт) практично зник, як і зайві об"єми та вага - та й самопочуття покращилося в сотні разів.
    Кожен сам для себе вибирає той спосіб, який йому пасує - для мене це фізичне навантаження - це для мене реально вже як залежність - це мій спосіб отримання задоволення, це дуже важка праця, та воно цього варте - 100%!:girl_bye:

11. Музик

Музик Мартуська

я колись читала таку штуку, що крем то ніби на початках і помагає, як-не-як шкірка стає зволоженою, пружнішою, але якщо перестати використовувати спеціальні засоби - целюліт повертається.
    тай тут ще питання - чи сам крем дає ефект, чи масаж. вичитала от наступні правила нанесення таких кремів:
    думаю, що 10-хвилинний масаж зі звичайними олійками дасть аналогічний результат

12. melanja

melanja New Member

я згідна про скраби, розігрів, олійки, масаж і т.д., але вже говорила раніше - кожен сам собі вибирає......
    от якщо все це + фіз. вправи - я думаю результат буде набагато швидшим, ніж сидіти на дивані з намащеними кремом місцями і чекати результату, так можна і до старості чекати поки само прийде.

Щоб отримати відповідний результат, потрібно прикладати багато зусиль!

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

14. zetta

zetta Well-Known Member

о, ключове слово. я на більшість з них дивлюсь і думаю ну як вона може подобатись... але ж як намарафетять, то зовсім інша людина ніж справжня, коли дома в майтках. так що ми всі зірки)) гг тільки без команди фотошоперів.

15. reshka

reshka New Member

Всім привіт! Целюліт...болюче питання... Я все займаюсь його знищенням:girl_impossible:...вже використовую купу всього :girl_blush2: Але хочу запитати...хто багато всьго перепробавав...який метод був у вас самий ефективний?:girl_flag_of_truce:
    Можу расказати що я перепробувала....антіцелюлітний масаж...пройшла 10 раз звичайного...через деякий час 10 баночного....десь пару тижнів тому спробавала курс пресотерапії+ ультрозвук (результат був добрий...але все одно вигляд шкіри ще зовсім не ідеальний:girl_cray::girl_cray:...зараз прикупила різних кремчиків...мазюкаю...обгортання дома роблю...ванну с апельсіновим маслом.....
    Вже даже незнаю...щоб його зробити...хочу гарну попку:girl_cray::girl_cray:...Знови йти на масаж...може медовий спробувати...або обгортання з водоростями....

16. Furore

Furore New Member

Мені - як мертвому припарка. Може мало пройшла (5 сеансів), а може поганий масаж був, але було боляче - жесть! Більше я на такі тортури не піду. Ще поживемо краще разом з целюлітом. :girl_mad:
    Кращий результат був після душу Шарко. Там відходила 8 процедур. Шкіра підтягнулась, здається, навіть трошечки схудла. Але целюліт як був так і залишився, правда вже трохи менш виражений.
    Всілякі мазюки - не користуюся по причині непостійності. Не можу я заставити себе регулярно день-в-день тим займатися. ((
    Так що поки що мій целюліт непереможний. ((((

17. Njuta

Njuta Member

Місцева дія на бугристість шкіри за допомогою масажів та всілякіх кремів дійсно покращує зовнішній вигляд шкіри, але токсини , які накопичуються в проблемних місцях , так само виходять через охоронний бар"єр ( целюліт ) , а організм з подвійною силою починає заганяти їх назад в проблемні місця, тому що причина всередені , а не тільки ззовні. Тому лікувати потрібно причину ( гормональні порушення , стреси , малорухомий спосіб життя , порушений обмін речовин і т.д. А коли це все в комплексі ( харчування , спорт , масаж ) - результат не за горами )))

18. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а мене цікавить таке питання: чи дійсно правда, що не професійно зроблений масаж, залишає за собою на тілі синяки, я зараз про антицелюлітний масаж веду мову, бо мала на ту тему з коліжанкою суперечку....просвітіть....

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну якщо він явно виражений то таки може заважати. Просто не гарно виглядає, відповідно...

20. Njuta

Njuta Member

це залежить від того , на скільки близько розташовані судини і капіляри під шкірою в людини.Синячки невеликі , коли виступають-це нормально . Звичайно , коли залишаються здоровенні гематоми фіолетового кольору , то цей масаж зроблений непрофесійно , тобто недобре розім"яли і розігріли шкіру перед масажем. .