Целюліт - косметична проблема чи хвороба

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Adriana, 22 Лютий 2008.

1. Natalya

Natalya Well-Known Member

Відповідь: Целюліт - косметична проблема чи хвороба

:xaxa: Та може не аж 8. Може 5-6... Просто я тільки недавно помітила, що проблема зникла.:clapping:
    А взагалі-то я не вірю в чудо-дію всіляких антицелюлітних кремів. Фізичні вправи (наприклад танці) - це надійніший спосіб.

• Подобається Подобається x 2
  2. Яруська

Яруська Well-Known Member

А медовий масаж ви пробували?:)

3. Лія

Лія Well-Known Member

А хтось пробував олійку Веледа від целюліту?

Медовий масаж помагає, але треба не лінуватись і робити двічі на тиждень.

• Подобається Подобається x 1
  4. луіза

луіза Well-Known Member

Я дуже люблю носити сильно облягаючі джінси.Але кажуть від них з'являється целюліт(((

5. Kiss

Kiss Well-Known Member

Я теж чула і не від одного спеціаліста, що вакуумний масаж, то зле, особливо,коли робляться страшні синяки....
    Свого часу ходила на масаж, пройшла курс 13 сеансів, результат був помітний добре (правда від тих синяків відходила ой,як довго:no:),через 1,5 місяці потрібно робити повторний,щоб закріпити результат, а так як ця процедура не з дешевих, саме через 1,5 місяці моє фінансове положення залишало бажати кращого, то я і не пішла...З часом той целюліт почав знов нагло вилазити:bad:
    Тепер знову хожу на масаж,сьогодні буде 7 раз,скажу так.Цього разу синяків нема ВЗАГАЛІ!!!!!Правда по стінах лажу:xaxa:sad:від болю).Щиро надіюсь,що мої муки не даремні, і скоро тої гидоти в мене не буде. Про результат обов"язково поділюсь.

6. Kiss

Kiss Well-Known Member

я говорю про звичайний антицелюлітний масаж

7. bast3t

bast3t Well-Known Member

Очень часто мы слышим, что уход за кожей надо начинать после 30-ти. Но, к сожалению, проблемы возникают уже в переходном возрасте и это не только акне, прыщи и угри. Согласно последним данным, сегодня во всем мире девушки-подростки и совсем юные дамы жалуются на появление растяжек и целлюлита намного чаще, чем в прежние годы. Но самое удивительное, что с этими проблемами сегодня одинаково сталкиваются как полненькие, так и стройные девушки.
    Существует мнение, что появлению растяжек и целлюлита на бедрах и ягодицах в столь раннем возрасте способствуют малоподвижный образ жизни и & мода. Да-да, именно мода на низкие брюки и плотно облегающие штаны. И растяжки, и целлюлит это в первую очередь следствие плохой циркуляции крови и замедленного обмена веществ, вызванного, в частности, недостатком кислорода в тканях. А низкие джинсы и брюки, столь модные уже несколько лет среди молодого поколения, держаться за счет туго затянутого ремня или пояса, что затрудняет нормальный отток и приток крови в нижней части тела. Кроме того, плотно облегающие штаны и джинсы не дают коже свободно дышать. В результате растяжки и целлюлит. Но отчаиваться не стоит, как, впрочем, не стоит откладывать заботу о себе «на потом». (с)

мне терпимо больно было до 3 сеанса (я думаю тут всё зависит от болевого барьера), сегодня на 3-ем сеансе таких болевых ощущений уже не было, да и синячков уже намного меньше.
    Кстати я вот сравнивала синяки от массажа вакуумной банко и мёдом, мои как-то не так угрожающе смотрятся, а когда увидела девушку после "банки" думала её палкой по ногам били :sad:

8. Kiss

Kiss Well-Known Member

мне терпимо больно было до 3 сеанса (я думаю тут всё зависит от болевого барьера), сегодня на 3-ем сеансе таких болевых ощущений уже не было, да и синячков уже намного меньше.
    Кстати я вот сравнивала синяки от массажа вакуумной банко и мёдом, мои как-то не так угрожающе смотрятся, а когда увидела девушку после "банки" думала её палкой по ногам били :sad:[/QUOTE]

Можу сказати,що вам круто везе, в мене от вчора 8-мий раз був, але боляче і далі,навіть дуже, особливо в деяких місцях:no::sad:

9. Радість

Радість Well-Known Member

В мене від баночного масажу синяків немає. Але, і результата, нажаль, я також не бачу. Хоча вже місяць роблю його три рази на тиждень. Може то і замало, але більше не получається. А може то в мене вже така стадія, що потрібно рік масажувати :confused:, щоб був якийсь єфект.

10. Siania

Siania Love Life

Дівчата, а ходить хтось на шарко? І куди? Вже скоро сезон, я теж вирішила боротись з тими "горбиками"...Минулого року ходила в залізничну лікарню, ну....цилюліт не зник повністю, але попа так піднялася!!! Може хтось знає ще де його роблять, в районі Сихова;)

11. kati

kati Well-Known Member

В РІО робили , але дорожче ніж в залізничній

12. Kiss

Kiss Well-Known Member

http://procellulitis.info
    Це ціли й сайт,який присвячений целюліту,можна почитати.

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в мене від баночного масажу синяки зявлялись ,але дуже швидко зникали..а от вакуум-думала що шкіру зімають ...боляче!

14. Яруська

Баночний масаж, це дуже непевний метод...кожен вирішує чи його робити на свій страх і ризик:ninja:

• Подобається Подобається x 3
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ой, на баночний я би ніколи не пішла! Краще вже целюліт. :xaxa:

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я напевно найщасливiша жiнка в свiтi, в мене того целюлiту нiколи не було, хiба що ще буде. Менi аж треба було прогуглити щоб подивитись що воно таке. Але вiн буває й у худий також, я так бачу, не обов'язково важити 70кiло щоб його мати.

А насмiшнiше коли в антицеллюлiтнiй рекламi показують 16-18рiчну дупцю на якiй самi кости та шкiра i пропонують щось робити. Смiшно.

• Подобається Подобається x 4
  17. Яруська

Щаслива...а, скільки вам років?:y:
    але як це не страшно, в дівчаток 16-18 років він теж буває...
    Екологія, харчування і генетична схильність роблять свою справу...

18. Koza-Dereza

27 :confused:

19. Яруська

Молодець!!!:)
    В мене він з"явився після другої дитини, але я його вбила:xaxa:

20. Koza-Dereza

Отож я i кажу "або ще буде":ninja: бо друга дитина якраз в дорозi :)