хто підкаже чи відображається заробітна плата в декларації , отримана підприємцем на загальній системі як найманий працівник? графа 11,3 інші доходи, які не включаються до розрахунку загального річного оподатковуваного доходу ?
Хтось реєструє податкові накладні? Стикнулася сьогодні з ситуацією, що відправляю податкову накладну на реєстрацію в Медку, а мені довгий час не приходить відповідь. І то навіть повідомлення про доставку до ДФС нема, тільки про відправку. Читаю, що прийняли якісь зміни, про те, що реєстрація може бути заблокована, зупинена, чи взагалі відмова. Але то ніби з 1 липня, а зараз ще би мало бути все добре. Але то вперше таке, що вже декілька годин пройшло, а ті повідомлення не приходять. Хтось з таким стикнувся?
Декілька місяців в декреті, але до цього щодня їх реєструвала. Бувало, що справді по декілька годин не приходить квитанція. А було декілька таких випадків, що квитанції так не і приходили, хоч податкові були зареєстровані. Спробуйте зробити Витяг чи є Ваша податкова накладна в реєстрі.
витяг робила, то не було її в ньому. ще почекаю, може завтра шось зміниться. добре, що то ще є трошки часу в запасі (15 днів ще не пройшло).
То тільки одна накладна? Чи всі? Може бути глюк сервера в податковій, або в медку. Почекай до завтра. Як не піде, то подзвони на службу підтримки чи як їх там.
@Thebestnata @Divchyna vesna в нас сьогодні аналогічна ситуація - відповіді нема, у витягу не відображаються.
@flame, і що з тим робити? я сьогодні не на роботі, то не знаю як там мої податкові. завтра гляну, і якщо квитанцій не буде, то напевно до когось в податкову буду дзвонити, хоч не знаю до кого. до начальника?
@Thebestnata десь біля 16-00 запрацювало. Прийшло підтвердження і появилися у витягу. Звіт по ЄСВ теж здався.
таки прийшла квитанція про прийняття! але написали, що виявлені помилки (в тестовому режимі - невідповідність обсягів постачання обсягам придбання товарів). ну хоч дивно, бо в нас не товари, а послуги і коди послуг я вказую. але вже потім буду з тим розбиратися, добре, що запрацювала система
Сьогодні та сама історія. Вже пів дня пройшло і глухо. А на понеділкові п/н прийшло лише по одній квитанції, без повідомлення. Подивилася по часу реєстрації, то зареєстровані швидко, певно сервіс відправки квитанцій тормозить.
Всім привіт Бачу тут зібались бухгалтери. Може хтось стикався з ситуацією коли юридична особа купляє автомобіль у фізичної особи. Які нюанси оформлення? якщо фізична особа продає перший автомобіль ПДФО та ВЗ не сплачується? підкажіть якщо володієте інформацією....
Перестав в мене сьогодні запускатися Медок. Подзвонила на техпідтримку, сказали скачати дистрибутив на офіційному сайті і встановити. На роботі такий повільний інтернет, що качати мені буде 8 годин! Тому вирішила вже то вдома скачати. Але чи то таки безпечно? Хтось перевіряв, чи нормально потім все відкривається після встановлення? І як ще можна реєструвати податкові накладні і подавати звіти, крім Медка? (боюся, що можу таки не розібратися з тим Медком)
В нас медок перевстановлювали, то почав повільно працювати. Не знаю, з чим то повязано, але як є. Раніше був на сервері, тепер локально на компах. І двоє чоловік одночасно зайти в програму не можуть.
пишуть, що з ключами АЦСК УКраїна можна в липні через айфін. з кодом 5331 здається. Не пробувала, в мене медок на разі процює.
поставила вдома той дистрибутив Медок, але резервну копію змогла відновити тільки за 14.06( але і то добре, тепер ще на роботі треба буде поставити. до речі вдома теж мало скачувати за 8 годин на мій ноутбук, а на комп чоловіка за 2 години може то всім такі обмеження поставили на скачування програми.
Дівчата-бухгалтери, допоможіть Так як я - бухгалтер у приватного підприємця, то маю сама собі нарахувати, оформити декретні виплати (ну і все з тим пов'язане). Отже, лікарняний листок має бути з 26 квітня, але лікарка сказала, що раніше 3 травня я його на руки не отримаю. Чи то не обов'язково день в день його отримувати? Потім, після отримання лікарняного, я пишу заяву на відпустку, наказ від імені підприємця про відправлення мене в відпустку І в Фонд ТВП треба нести: -заяву-розрахунок декретних; - копію лікарняного; -копію мого паспорту і ідентифікаційного; -копію трудової книжки; -копію трудового договору; - копію довідки з банку про відкриття соціального рахунку. Щодо цього зразу питання, чи можу я відкрити рахунок сама на себе, чи то тільки треба на ім'я підприємця, а він вже потім мені якось ті гроші має перерахувати? І як це проконтролювати?) Ну перерахують йому гроші ,але якщо я вже не буду виходити на роботу, то як прослідкую, чи гроші перерахували, і чи він захоче мені їх віддати?) Ще читала, що треба копію платіжних документів про сплату ЄСВ. Тобто підприємець має сплатити всю суму ЄСВ по моїх декретних, у місяці, в якому були проведені нарахування. Тобто нараховую собі в травні (як буде лікарняний) декретні, з тої суми зразу (в травні) сплачується ЄСВ (на всю суму декретних) і відображається в звіті з ЄСВ одразу? До отримання грошей від Фонду треба сплатити ЄСВ? Розумію, що оформляти всі ті мої декретні мала б бухгалтер, яка прийде на моє місце. Але там я багато "але". То буде знайома підприємця, така старша жіночка, яка хоч працює бухгалтером давно, але на декретних точно не розуміється.Сказала мені, що якщо я хочу декретні, то маю йти в Центр зайнятості, бо її дочка туди йшла Я відповіла, що не звільняюся з роботи, а йду в декрет, і тому в Центр зайнятості нема чого їхати. Ну вона відповіла, що тоді не знає, як і що робити. На неї не надіюся, маю сама то все зробити правильно)