"Бути сильною"

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Волошка, 6 Листопад 2009.

1. Масік

Масік Well-Known Member

Відповідь: "Бути сильною"

Стосовно тої тематики , зараз дуже гарна вистава йде у театрі М.Заньковецької. називається Криза. От там якраз дуже добре змалювали дві різні жінки, вся господарка на ній, діти на ній, хата на ній, інша ж живе у своє задоволення , без жодних проблем . Е КОЖНА З НИХ СИЛЬНА ПО СВОЄМУ, Ви знаєте а й справді що усі жінки сильні. Як візично (візьмемо до прикладу пологи, жоден мужчина вже в перші 10 хв перейм "коньки відкинув", а якщо б ні то про слово секс забув би назавжди ). Щодо моральної сторони то жінки теж сильніші за чоловіків, адже саме ми стараємося догодити дітям , коханим, та й тому надоїдливому котові , якмй мявчить попід ногами , коли у тебе розколюється голова, але саме догодити , не зірватися і плюнути на усе , як це можуть зробити чоловіки . Так кожна з нас сильна по своєму.

Наторочила .... кортше кажучи рекомендую усім відвідати театр , там якраз і відкриваються очі на ту нашу силу :)

2. Аліса

Аліса Well-Known Member

Себе виховувати потрібно завжди і працювати над своїм характером і емоціями, але ніхто не може себе захистити від ситуацій, де ми можемо виявитися слабкими, це нормально.
    Та і взагалі звернутися до когось по допомогу- це не слабкість, це нормальне раціональне рішення розумної людини - не можеш сама - звернися за допомогою.

• Подобається Подобається x 1
  3. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

4. Волошка

Волошка Well-Known Member

От я зараз сильна. Роблю тисячу справ на раз. Все встигаю. І майже не скаржуся.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 1
  5. Milashechka

Milashechka New Member

сильною бути необхідно!!! на власному досвіді переконалась, що можна розраховувати тільки на себе!!! життя непередбачуване, сьогодні є мужчина, завтра його не має, а ти є завжди!!! звичайно не портібно демонструвати того, що ти все можеш сама, але у відповідальний час необхідно тримати руку на кермі!!! я довіряю свому чоловікові вибір, але це він думає тільки що зробив його сам (хоча цей вибір вже давно був зроблений мною, ретельно зважений і підказаний йому)!!!

6. adyl

adyl Well-Known Member

А я, певно, слабка жінка. мені останнім часом все частіше хочеться, щоб мене хтось пожалів. Сама не знаю чому, здається, все нормально, але на душі, щось так тоскно:sad:

7. Viva

Viva Member

Хтось з великих сказав, що сила жінки у її слабкості і в цьому є значна доля правди.

Бо якби ми постійно і у всьому були сильними, то тоді б нам ніхто був би не потрібен, ні чоловіче плече опори, ні друзі, ні батьки і т.п.

8. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Ніцше писав: «Ти йдеш до жінки? Бери канчука!»
    Перефразовуючи цей крилатий вислів, скажу, що будь-яка жінка підсвідомо хоче бачити біля себе сильного чоловіка.
    Наскільки я сильна – не знаю і не хочу знати.
    Я думаю, що ніжність – це не слабкість, а сила.
    В історії занотовано, що красива жінка сказала своєму чоловікові, суворому полководцеві: «Ти покорив Світ, а я покорила тебе».
    Жінка, яка володіє лагідним поглядом, м’яким голосом, елегантними манерами, тактовністю і красою, дуже сильна.
    Вона лагідністю злагіднює суворого мужчину.
    Знаємо: всесильні королі не раз стояли перед нею на колінах.
    Жінка з крикливим голосом, з нахилом до крутійства, обману, жорстокости, нахабства, задирливої прискіпливості, навіть тоді, коли вона молода й красива, дуже слабка, її слабкою зробило неправильне виховання, жорстоке оточення.
    Чоловіки її обминають, думаючи: не потрібний мені цей клопіт.

Бажання і прагнення бути сильною, безперечно, гідна пошана.
    Ось тільки не забувайте, що сила жінки – в її слабкості, і тоді, мабуть, вдасться уникнути численних проблем!!

9. Yansa

Yansa Комерційний Member

Життя перед кожною людиною ставить свої питання. Тому і сила для кожної людини своя. Одній людині не підсилу перебороти гордість та єгоїзм, інша не може відмовити дитині яка і так сидить на шії.
    Тобто кожен бориться зі своїми "демонами". І коли перемагає відчуває себе сильним!
    Основна проблема жінок - що вони самі не знають що хочуть від свого життя!
    То вони хочуть бути сильними і незалежними, то слабкими і беззахисними в обіймах коханого. В усіх випадках немає нічого поганого. Треба бути і сильною і слабкою одночасно.
    Неможливо бути тільки сильною, чи слабкою.
    Головна сила жінка - вміння лавірувати в ситуації, інтуітивно вибираючи вірний шлах!

10. Волошка

Добре, коли є можливість хоч інколи побути слабкою...

11. Yansa

Yansa Комерційний Member

я мала наувазі, що сильню чи слабкою треба бути по потребі і з уваги на обставини:)

12. Romanivna

Romanivna New Member

А я вважаю, що сила жінки в її слабкості. За допомогою такої слабкості...можна керувати чоловіком :). В цьому і її сила.

13. Волошка

А я не погоджуюсь. Маніпулювати чоловіком за допомогою слабкості?.. Це зовсім не сильно. От коли чоловік сам без жодних натяків на твою слабкість допоможе у чомусь, послухає тебе, бо ти для нього авторитет в хорошому значенні слова - оце точно бути сильною.

14. Vendy

Vendy Active Member

кожна жінка, навіть силь , хоча б деколи хоче бути слабкою. А все і від чоловіка залежить, якщо вона за ним, як за кам'яною стіною, то може бути слабкою

15. Vlada

Vlada New Member

Я особисто вважаю, що сльози не роблять жінку слабкою, а скоріше крик, найсильніший той, хто вміє стримувати себе і керуваатись своїми негативними емоціями. Тому. коли дивлюсь, що жінки плачуть, подумки собі шепочу: вона справжня жінка, а коли бачу тих, котрі верещать щосили, думаю, які ж вони слабкі, що не можуть іншим способом вирішити нагальну проблему

16. Milka

Milka Moderator

Не кожна жінка яка має ту "молодість" щаслива потім, і що з тої молодості. Інколи можна вийди заміж вдало в 16 років а інколи в 25 і невдало.
    В вас все вийшло на краще, про минуле не думайте, це говорить в вас перше кохання, яке робить нас слабкими і ми розкисаємо ще й слід по собі залишає. Що поробиш це життя.
    Такими жінками як ви я просто пишаюся.

17. Joana

Joana Member

Сильна жінка...
    Для мене є прототип такої жінки - це моя мама (нехай земля їй буде пухом). Якби не їїї характер, то я б осиротіли ще 7 років тому а не 2.
    А про себе можу сказати, що мушу бути сильною, щоб допомагати татові(бо він у мене дуже хороший), бо хоча я і молодша в сім"ї моя сестра веде себе частіше як підліток, коли для мене це розкіш.
    Я не хочу бути сильною, та навіть хочу впасти в дитинство, але...

18. маюнка

маюнка Well-Known Member

іноді для того, щоб захотіти підвестись, потрібно спершу не побоятись впасти...

19. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Всі ми завжди намагаємося бути сильними жінками старатися не виявляти своїх слабкостей але чи варто?Ось анекдот в тему:
    Збиралися журавлі відлітати в теплі краї і пристала до них ворона бо хотіла летіти з ними.Вони казали їй що це дуже важко що попереду моря,пустелі,океани,а вона говорила :"Я сильна,я зможу"
    Та й полетіла ворона з ними.
    Пролітали вони над морем,ворона ззаду пленталася якось з горем пополам перелетіла і весь час говорила :"Я сильна,я зможу"
    Потім летіли через пустелю в ворони вже небул сили але вона говорила собі:"Я сильна,я зможу".
    Потім летіли через океан,ворона зовсім від них відстала але леті і говорила собі :"Я сильна,я зможу"
    Журавлі прилетіли в теплі краї і обговорювали те що ворони вже довго нема і тут прилітає ворона,вони кажуть до неї:"Ворона ти сильна ти змогла"
    А вона відповіла:"Ага сильна,могла але яка я д...на"
    Так що напевно нам варто не завжди бути сильними...
    Ну це моя думка.:girl_wink:

20. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні мій чоловік сказав мені:"Ти така сильна, як скеля, ти будь слабкою, більше жалійся говори що тебе турбує.А то я себе почуваю як за стіною"
    Від цих слів мені хочеться плакати, значить всі 4 роки подружнього життя я робила все неправильно, я сама звалила на себе все що тільки можна і була незадоволена чому це не робить чоловік!!!, але я ж сама не давала можливості йому це робити.