Відповідь: Буревій у Львові Головне що ви Одрі живі здорові і не ушкоджені!!!!!!!!!!Бо аж мороз пробіг поза шкірою як прочитала про Ваші пригоди
Відповідь: Буревій у Львові О Боже... Це улюблений майданчик моєї Яни. Сьоогодні буду там проходити - гляну...
Відповідь: Буревій у Львові А я в цей час була на роботі.Жах.... світло мигало і потім взагалі виключилось, мережа не працює, факси теж, дерева гне, в один момент небо позеленіло, і чути було через пластикові вікна пронизливий звук як високовольтні дроти обривались або якийсь генератор взірвався, вдома затопило балкон, перед будинком звалилась на дерева якийсь кусок бляхи з даху, завалило величезну вербу.... я ледве це пережила, співчуваю тим хто в той час на дворі, але Слава Богу все закінчилось
Відповідь: Буревій у Львові Я би панікувала страшно, може б і рятувальників викликала, і інші служби. А ви молодчинка
Відповідь: Буревій у Львові на роботі мережева карта згоріла, світло вибило, сервер здих але то все дурниці, найбільш неприємним було ставлення завгоспа: ми йому кажемо: село ти неасфальтоване, вікна-то ти укріпи, а то у нас і так скоби повиривало, 2 кабінети затопило..він нам натомість: нєт, пасіба, якось перезимуєте, перепливете потопи, а грошей нема - і не буде тіки б заспівати "піду втоплюся у річці глибокій"
Відповідь: Буревій у Львові в чора чула по радіо,що має бути ще гроза три дні, але незнати чи нашим синоптикам можна вірити! в родіби передавал що буде без опадів а тут на тобі така буря жах!! ми як раз Вікусюю до хати зайшли і тут буквально в секунді так стало темно,як би ніч наступила!! страшно!!!