Буревій у Львові

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем bora, 3 Серпень 2009.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Буревій у Львові

Головне що ви Одрі живі здорові і не ушкоджені!!!!!!!!!!Бо аж мороз пробіг поза шкірою як прочитала про Ваші пригоди

• Подобається Подобається x 5
  2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

О Боже... Це улюблений майданчик моєї Яни. Сьоогодні буду там проходити - гляну...

• Подобається Подобається x 5
  3. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

А я в цей час була на роботі.:scare:Жах.... світло мигало і потім взагалі виключилось, мережа не працює, факси теж, дерева гне, в один момент небо позеленіло, і чути було через пластикові вікна пронизливий звук як високовольтні дроти обривались або якийсь генератор взірвався, вдома затопило балкон, перед будинком звалилась на дерева якийсь кусок бляхи з даху, завалило величезну вербу.... я ледве це пережила, співчуваю тим хто в той час на дворі, але Слава Богу все закінчилось

• Подобається Подобається x 3
  4. Holly

Holly Moderator

Я би панікувала страшно, може б і рятувальників викликала, і інші служби. А ви молодчинка

• Подобається Подобається x 1
  5. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

на роботі мережева карта згоріла, світло вибило, сервер здих:)

але то все дурниці, найбільш неприємним було ставлення завгоспа: ми йому кажемо: село ти неасфальтоване, вікна-то ти укріпи, а то у нас і так скоби повиривало, 2 кабінети затопило..він нам натомість: нєт, пасіба, якось перезимуєте, перепливете потопи, а грошей нема - і не буде

тіки б заспівати "піду втоплюся у річці глибокій":)

• Подобається Подобається x 6
  6. Юська

Юська Well-Known Member

:girl_feminist:в чора чула по радіо,що має бути ще гроза три дні, :girl_mad:
    але незнати чи нашим синоптикам можна вірити!:girl_feminist:
    в родіби передавал що буде без опадів а тут на тобі така буря жах!! ми як раз Вікусюю до хати зайшли і тут буквально в секунді так стало темно,як би ніч наступила!! страшно!!!:girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  7. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, а те, що зараз у нас - ви всі то бачите? Дощисько отой?

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

На сихові бачимо