Відповідь: Буревій у Львові Минулого року мене буря застала в маршрутці. Жіночці, яка сіла в центрі стало погано з серцем. В водія навіть аптечки не було Мусила просто з нею говорити і щосекунди питати:"З Вами все гаразд?" Самій було моторошно, як все лилось і падало на дорогу. А цього року була на роботі.Перед бурею так давило на мізки, що навіть кава не була помічною. Прийшла додому, думаю, що так світло на балконі, а там здоровенну вербу зломало. Шкода ... Їй було певно років 50. Грубезний стовбур, і зовсім не трухлявий він був, хоча сусіди весь час хотіли її спиляти. В її тіні так добре було бавитись в дитинстві. Була справдя плакуча верба. Ностальгія. Дерева теж гинуть, як люди. Щось так шкода стало.... І вночі я чула також буде дощ. Все закривайте.
Відповідь: Буревій у Львові Нарешті я добралася до компа. Пишу свої сьогоднішні пригоди. Я була, можна сказати, в центрі подій. Якраз вибралася по справах машиною в центр і тут таке почалося....дощ почався біля університету, а біля бібліотеки Стефаника я просто зупинилася під деревом і молилася, бо було страшно капець. Чоловік дзвонив переживав. Я сама. На дворі чорно, вітер, злива, град. Я відразу дивлюся куди можуть падати найближчі дерева.... Крутило страшно. Я таку негоду вдома ледво переживаю, а то в машині.... Як побачила, що починає підходити вода, то зрозуміла, що треба їхати, бо можу не завестися. Проїхавши Щербакова (не знаю як та вулиця називається зараз) я мала звернути на право, але там був затор, вирішила, що об"їду і звернула вліво....і тут я пожаліла, що мене туди пропустили. Бо води тама було ще більше, ніж на фото, що вгорі. Доходило майже до шибок. Дівчатонька, я просто не можу передати свого стану. Знаю, що не можна робити різких рухів, гальмувати і я просто не скидуючи газу їхала за машиною, що була попереду і казала " Їдь, їдь, їдь, будь-ласочка" Той кавалок в 50 метрів не забуду ніколи. Як проїхала, то просто зупинилася на хвилин 10 по середині, ввімкнула аварійку і переводила дух. Ноги трусилися. Говорити було важко. До дому добратися теж годі було, бо навколо були страшенні затори....Але слава Богу все добре, добралася. Як каже чоловік "Ото получила урок життя" Емоції до тепер переповнюють, важко все до купи скласти. пи.си. знимкувати ту негоду навіть на думку не приходило, бо боялася щоб хоч зі мною все добре було
Відповідь: Буревій у Львові Там не тіки загасло світло(свекруха там працює). А проводка загорілась і почав горіти перший поверх,техніка погоріла,люди застряли,їх витягалли з ліфта. Плюс з 7 поверху подоконних відірвало,який полетів стрімко на землю. Ото я налякалась дома....малий спав, в хаті темнота. Світло правда було. Я все виключила з резеток...набираю мужа...звязку нема. Лягла до малого..молюся...Правда з вікон(у нас старі вікна) вода натекла у кухню і кімнату. А балконні вікна я думала, що знесе. Потім поїхала у центр то там мама дорогая...
Відповідь: Буревій у Львові а по дупі? ти шо, звар"ювала? я і так купу всього мала зато який екстрім. а я ж вар"ят-екстремал
Відповідь: Буревій у Львові Irynka це фото,які ви помістили минулорічноі трагедії 23 червня 2008 р. Вони тут http://www.zaxid.net/article/18672/ минулорічний був сильніший, мені здається, чи може тому що в той рік я була в маршрутці, а сьогодні - на роботі. А ще сула в новинах, що кілька людей знаходилось в магазині, якій на цокольному поверсі, то вони ледь вибрались - двері заблокувало, чи щось таке і вода придувала в приміщення! Жах!
Відповідь: Буревій у Львові Одрі, уявляю твої переживання... Мені дома було страшно, як дерева лупасили по вікнах, думала, чи встоїть наш будинок, а ти надворі, то взагалі жахливо... Слава Богу, що все добре закінчилось!
Відповідь: Буревій у Львові а мені здається, що цьогорічний сильніший, бо минулого року я не відчула, а сьогодні в сам раз. по радіо передавали, що збитків на 7 млн.грн. Купа потовчених авто, познімало дахи, порвало лінії електропередач, повалило дерева...
Відповідь: Буревій у Львові Ой Odree прочитала Вашу розповідь - так мені Вас якось шкода . Їхала ввечері в таксі то водій казав, що вітер ледве машину не перевернув.
Відповідь: Буревій у Львові не тре все ж добре. Шкодувала, що вервечки не мала, бо була б в сам раз. Знайома в цей час в полі стояла, то казала, що боялася, що зараз машину вітер знесе. Теж бідака напереживалася
Відповідь: Буревій у Львові а виділили ніби 4,5 млн., не знаю зарез не можу знайти де читала, а може я також сплутала з минулим роком.
Відповідь: Буревій у Львові Дівчата, я в той буревій потрапила! Їхала до наукового керівника, вийшла з дому, стою на зупинці, а тут буря! Під дашком на зупинці купа народу. двоє бездомних псів забрели, почали скавуліти. тиснулися людям до ніг... Добре. що приїхала моя маршрутка, я в неї сіла і основний жах перебула там, а потім просто по воді доплигала, куди треба. Потім ішла по центру - на перехресті Словацького-Дорошенка впало дерево і обврвало дроти, парк Костюшка взагалі лежав весь в гіллі, його потім допилювали і звозили кудись вантажівкою.
Відповідь: Буревій у Львові я от подумала, що би я робила - то навіть не уявляю. зупинилася б і не їхала - можна, чи не можна, не знаю. машину ж і перевернути може. жах!!!!!! напевно, виходила б і в приміщення шукала, куди сховатися. ви - молодець, дійсно урок
Відповідь: Буревій у Львові У мене в саду яблуньку вітром зламало, її ще моя бабця садила. Добре що впала не на хату і не на сусідську огорожу (а то б ще відшкодовували збитки), а якось так навскіс. Чоловік дотемна гілки рубав-пиляв, і то все не зробив. А малий мій з прогулянки з дідом повернулись хвилин за 5 до бурі. Як добре що встигли! Дякую за то Богові!
Відповідь: Буревій у Львові Одрі, огляньте добре машину. Мої батьки теж попали в центрі в буревій. Невідомо чи градом чи чим, але на даху зробило вм"ятину так ніби то великим цвяхом чи невеликим молотком, певно тепер будемо весь дах перемальовувати(((
Відповідь: Буревій у Львові оглянула, все добре але навіть якщо би що, то страхівка покриє. ще коли будуть мити подивлюся, бо поналипало вчора купа листя, патичків, бруду
Відповідь: Буревій у Львові Я також вчора по Левандівській як по морю їхала, теж молилась на генератор, щоб лишився сухий, але слава богу обійшлося. Сьогодні по радіо чула, що можливо повторне страхіття в четвер, але ніхто точно нічого сказати не може.
Відповідь: Буревій у Львові Та тепер кожний день про можливі буревії повідомляти деякий час будуть. Але і так після вчорашнього люди настрашені і будуть поки будуть перестраховуватися (вікна закривати, електроприлади виключати при першій темншій хмарі і т.д.). Питання інше - чому про вчорашній буревій ніхто не повідомив? До того, що погода помиляється, всі вже звикли. Але ж таку грозу синоптики мусили б помітити?
Відповідь: Буревій у Львові А ми вчора до ночі сиділи вдома без вітла і без води, біля будинку зламало два дерева а в садочку одне дерево розкололось навпіл і моє дитя розказувало "який був зах, який був кошмарр!" Але найбільше мене вразила картина з парку Костюшка і скверу навпроти церкви Юра - там величезне дерево вирвало з коренем і розвалило пів майданчика з лавочками...