Відповідь: Буревій у Львові В нас(на Новому Львові) теж телевізор не працює, світло є, нет є. Під вікнами озеро. Мама казала, що йде з роботи то на Сахарова все залите, маршрутки і трамваї не їздять...
Відповідь: Буревій у Львові Мені не здалось.. А фоти ще є тут http://zik.com.ua/ua/news/2009/08/03/190907
Відповідь: Буревій у Львові На початку літа під час грози згоріла в ноуті мережева карта.. Довелося докупляти. Тепер, маючи досвід вимикаю світло на щитку, бо в наших будинках громовідводів майже нема - так, дроти якісь. А по стандарту має бути двометровий шпиль, якого нема. То попередили що може згоріти техніка. Треба взяти собі за правило вимикати поки не зроблять на даху ту штуку як має бути.
Відповідь: Буревій у Львові А я бачила, як під час зливи на моїх очах вітер зламав антену на даху суіднього будинку...
Відповідь: Буревій у Львові Нічого собі!!!!! А на тій фотці де дах звисає - люди так собі під тим ходять?
Відповідь: Буревій у Львові А цьоця Грильяжка в той час їла суші коли нині на вулиці страшне що робилося. А потім швиденько по калабанях і на маршрутку. Найбільше переживала що в хаті вікна і балкон повідкривані але минуло. А в центрі в в сіх кафешках світло згасло. Раманітка аж жах.
Відповідь: Буревій у Львові Еге. А на тій фотці, де дерево на дротах висить (то на Шота Руставелі), люди і далі стоять на зупинці, і маршрутка зупинилася там же. Намана
Відповідь: Буревій у Львові В мене на роботі на Хмельницького мигало світло, а потім і зовсім зникло, в приміщеннях стало темно, з горища всередину полилась вода...десь задерло дах, на вулиці машини їхали з увімкненими фарами, бо стемніло,як у сутінки. Вода з Високого замку залила всю дорогу, машинам було , певно, по пів колеса. Стихія...
Відповідь: Буревій у Львові Під час бурі я їха в маршрутці по вул. Сахарова то там була сттттільки води, що вона затікала аж в автобус через вхідні двері, хоч він і був великий.
Відповідь: Буревій у Львові Так ми майже сусіди! Чоловік зібрався йти на роботу, а тут як стемніло, як дощисько випав - жах! Інтернет пропав. Так шурував вітер з дощем, дерева нагинало, блискало - капець. А вчора слухала "Миколину погоду": по всій території України тепла і суха погода, температура вдень +28, +32 градуси. С(в)иноптики, блін. Ну, на рахунок температури я згідна. В нас сонячна сторона, так парило, що жуть. Кажу до чоловіка: якщо з мене цілий день піт градом, може, не обов"язково фізичні вправи робити для схуднення? На роботу збиралася йти, дещо віднести. Полінувалася, перенесла на завтра. Як відчувала. А то б попала в той ураган. Чоловік якраз по Сахарова мав їхати на роботу... Не можу подзвонити - на рахунку нуль...
Відповідь: Буревій у Львові Відносно.. Тато дзвонив, що машину в центрі градом побило - є вм"ятина..блін. От тепер зможу певно сказати чи добра в нас страхова..
Відповідь: Буревій у Львові А в нас тільки недавно компи включились, вирубилось все! Сиділи і дивилиь як по центру гілки літають і дякувала австрійцям, що таку міцну хату побудували, в якій я працюю А по площі Ринок якраз паровозик їхав під-час тої грози - уявляю який викид адреналіну люди в тому паровозику дістали
Відповідь: Буревій у Львові у нас минулого року через буревій дахівку з будинку місцями позривало, а цього року поки що тільки сусідський лист бляхи на подвір"ї валяється, сподіваюся, що не зачепив машину... і вирвало з корінням пару кущів хризантем!!!