Буревій у Львові

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем bora, 3 Серпень 2009.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Буревій у Львові

дивно у нас все є, все працює

• Подобається Подобається x 2
  2. bora

bora Well-Known Member

Вашому аватарчику теж пасує:girl_claping:

• Подобається Подобається x 3
  3. natorella

natorella Well-Known Member

центр - біля краківського

Останнє редагування модератором: 3 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 22
  4. Яруська

Яруська Well-Known Member

В нас(на Новому Львові) теж телевізор не працює, світло є, нет є. Під вікнами озеро. Мама казала, що йде з роботи то на Сахарова все залите, маршрутки і трамваї не їздять...

• Подобається Подобається x 9
  5. bora

bora Well-Known Member

Мені не здалось..
    А фоти ще є тут http://zik.com.ua/ua/news/2009/08/03/190907

• Подобається Подобається x 10
  6. La esposa

La esposa Moderator

В нас теж вже є все, крім холодної води...

7. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

На початку літа під час грози згоріла в ноуті мережева карта.. Довелося докупляти. Тепер, маючи досвід вимикаю світло на щитку, бо в наших будинках громовідводів майже нема - так, дроти якісь. А по стандарту має бути двометровий шпиль, якого нема. То попередили що може згоріти техніка. Треба взяти собі за правило вимикати поки не зроблять на даху ту штуку як має бути.

• Подобається Подобається x 7
  8. La esposa

La esposa Moderator

А я бачила, як під час зливи на моїх очах вітер зламав антену на даху суіднього будинку...

• Подобається Подобається x 6
  9. La esposa

La esposa Moderator

Ось як воно було:

Останнє редагування: 3 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 16
  10. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Нічого собі!!!!! А на тій фотці де дах звисає - люди так собі під тим ходять?

• Подобається Подобається x 2
  11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

А цьоця Грильяжка в той час їла суші коли нині на вулиці страшне що робилося. А потім швиденько по калабанях і на маршрутку. Найбільше переживала що в хаті вікна і балкон повідкривані але минуло. А в центрі в в сіх кафешках світло згасло. Раманітка аж жах.

• Подобається Подобається x 8
  12. La esposa

La esposa Moderator

Еге. А на тій фотці, де дерево на дротах висить (то на Шота Руставелі), люди і далі стоять на зупинці, і маршрутка зупинилася там же. Намана :)

13. Irusya

Irusya Well-Known Member

В мене на роботі на Хмельницького мигало світло, а потім і зовсім зникло, в приміщеннях стало темно, з горища всередину полилась вода...десь задерло дах, на вулиці машини їхали з увімкненими фарами, бо стемніло,як у сутінки. Вода з Високого замку залила всю дорогу, машинам було , певно, по пів колеса. Стихія...

• Подобається Подобається x 5
  14. Відьмочка

Відьмочка Well-Known Member

Під час бурі я їха в маршрутці по вул. Сахарова то там була сттттільки води, що вона затікала аж в автобус через вхідні двері, хоч він і був великий.

• Подобається Подобається x 7
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Так ми майже сусіди!
    Чоловік зібрався йти на роботу, а тут як стемніло, як дощисько випав - жах:girl_devil:! Інтернет пропав. Так шурував вітер з дощем, дерева нагинало, блискало - капець. А вчора слухала "Миколину погоду": по всій території України тепла і суха погода, температура вдень +28, +32 градуси. С(в)иноптики, блін:girl_devil:. Ну, на рахунок температури я згідна. В нас сонячна сторона, так парило, що жуть. Кажу до чоловіка: якщо з мене цілий день піт градом, може, не обов"язково фізичні вправи робити для схуднення:girl_haha:?
    На роботу збиралася йти, дещо віднести. Полінувалася, перенесла на завтра. Як відчувала. А то б попала в той ураган:girl_crazy:.
    Чоловік якраз по Сахарова мав їхати на роботу... Не можу подзвонити - на рахунку нуль...:girl_sad:

• Подобається Подобається x 6
  16. La esposa

La esposa Moderator

Добре, що у всіх все дбре :)

• Подобається Подобається x 1
  17. bora

bora Well-Known Member

Відносно.. Тато дзвонив, що машину в центрі градом побило - є вм"ятина..блін. От тепер зможу певно сказати чи добра в нас страхова..

• Подобається Подобається x 4
  18. галичанка

галичанка Well-Known Member

Irynka, незрозуміло, то фото сьогоднішні, бо дуже нагадують минулорічні?

• Подобається Подобається x 4
  19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А в нас тільки недавно компи включились, вирубилось все! Сиділи і дивилиь як по центру гілки літають і дякувала австрійцям, що таку міцну хату побудували, в якій я працюю:girl_smile:
    А по площі Ринок якраз паровозик їхав під-час тої грози - уявляю який викид адреналіну люди в тому паровозику дістали:girl_smile:

20. Ума

Ума Super Moderator

у нас минулого року через буревій дахівку з будинку місцями позривало, а цього року поки що тільки сусідський лист бляхи на подвір"ї валяється, сподіваюся, що не зачепив машину... і вирвало з корінням пару кущів хризантем!!!

• Подобається Подобається x 3