Будь-де і будь-коли, або годувати дитину в різних ситуаціях

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 3 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Будь-де і будь-коли, або годувати дитину в різних ситуаціях

В тому то і справа. Ви ж не виставляли на показ груди, ніхто нічого небачив. А якщо жінка абсолютно без комплексів, то це вже забардзо...

2. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

А хто тут таке казав щоб виставляти груди на показ???? покажіть!
    Хто це робить то це тільки його справа якщо йому це не мішає. Але тут такого не говорилося щоб при годуванні виставляти груди бо інакше ти не погодуєш. А для чого одяг для годування існує?

3. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

То про яке порозуміння тут можна говорити? ;) Тоді не вимагайте його й від інших.

Останнє редагування модератором: 27 Листопад 2009
  4. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

не обов"язково годувати дитину, щоб виставляти все на показ ;)
    Більшість мого одягу дозволяє мені годувати дитину без проблем. Вдома Христя залазить мені на коліна, сідаж обличчям до мене, піднімає футболку і так гамає. На вулиці і в транспорті аналогічно.
    За весь цей час я один раз не дала цицю відразу. Ми йшли в Пузату зату. Вже були біля універу, починав моросити дощик, а Кнопа почала лізти під футболку. Поки добігли до ПХ, доня почала хникати. Відразу як зайшли я її погодувала. Але в мене потім було таке відчуття провини, ніби я її тиждень голодом морила

5. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

а яке тут порозуміня? дитина плаче! або годуй або забавляй так щоб не плакала!

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Я була в 2х місній палаті, в одиночці напевно би не витримала. Обидва рази був карантин, так що нікого не пускали. Перший раз в мене сусідка була просто супер, ми так реготали :) Таке відчуття було що ми не в пологовому а в піонерлагері. Теперішня сусідка моя була трошки занудна і з ігшими переконаннями ніж в мене, але було нормально

7. olena

olena New Member

Цілком з вами погоджуюсь.Тут вібир у кожного свій,хоча який може бути вібір,коли є настільки дієвий спосіб заспокоїти дитинку.Для мене, наприклад, нема різниці де годувати,тим більше,що це можна зробити доволі не помітно,головне підібрати правильно одяг.

8. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

9. Муська

Муська Well-Known Member

Ну це вже її справа,мати такі комлекси чи ні. Кожен судить в міру своєї розпущеності.
    Годувати дитину потрібно ,якщо вона цього потребує. Дитина не повинна плакати. З мого досвіду ще додам,що переважно усі мої знайомі коли бачили, що починаю годувати ,чемно самі відвертались ,чи йшли десь геть.
    О,згадала. Ми їздили в Карпати і пішли гуляти в гори. Гуляли не годину і малому захотілось їсти, малий був у рюкзачку,тож дала йому цицю і він чемно гамав(а потім і заснув). Коли коліжанка побачила це ,то з захватом заявила,що це так мило і що також так буде робити(бо так можна і гуляти і дитина завжди задоволена).

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Мої цицбки точно бачило пів Європи і половина штатів :) Де ми тільки не годувалися - на летовищах, в літаках, в поїздах, в супермаркетах, під час екскурсій, в басейнах, на пляжах, в горах, в ресторанах, всього не перерахувати.. І я ніколи не задумувалася над тим що там собі хтось подумає, моя дитина хоче їсти і це природньо.

11. Nata

Nata Well-Known Member

Ну так. А я ж не раз була в шкурі тієї мами. І серце розривається, а потім плюєш на весь світ, накриваєшся шаликом і спокійно годуєш.
    І ще: часто осудження твоєї поведінки створює певні комплекси. Ну зручно жінці годувати на вулиці, ну побачили ви кусень цицьки. Неприємно? Відверніться, але ж навіщо засуджувати? Може саме ваше криве слово западе їй у серце і така довга робота із налагодження ГВ піде котові під хвіст?

12. levandivka

levandivka З яйцями...

Через плече? :cowboy:

13. Despina

Despina Well-Known Member

Не знаю чого, але бесіда нагадала мені людей, які обговорюють біля церкви, хто в чому був вбраний і як то виглядало. Особисто в мене ті розмови викликають одне враження - не тим ті люди в церкві займались.
    Внутрішня культура будь-якої жінки підкаже, як зробити так, щоб годування було непомітним. Чесно, ні разу не зустрічала, щоб годуюча жінка привселюдно одяг з себе повністю знімала, чи визиваюче себе вела при годуванні. Якщо в процесі годування дитина відхилилась і на 2 секунди стало видно її сосок - то це 2 секунди, а не пошлість.

14. natorella

natorella Well-Known Member

краще би комплекси створювались у тих пияків шо сцяють у підїздах чи підворітнях. а то мама годує - то бридко і можна шикати, а хлоп стане перед очима серед білого дня і підливає все шо бачить.

15. Nata

Nata Well-Known Member

Та просто не треба робити собі завчасно комплексів "я так не зможу".
    Колись мені кума розповідала, що бачила, як жінка в магазині годувала, я тоді теж подумала: ну як так можна?
    А тепер багато речей сприймаються інакше.

16. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Я раз бачила, як мама годує дитину років 2-2.5 біля фантану, колисала, щоб та заснула. Чесно кажучі, мені на це було дивитись неприємно. Це як виставляння напоказ - дивіться всі, я годую! Якщо дитинка так вже захотіла спати, а засинає тільки з цицею у роті, то для чого її заколисовувати серед натовпу? Це тільки мій особистий погляд на конкретну ситуацію, прошу нікого не ображатись.

А ще раз бачила, як молода мамулька годувала ну зовсім маленьку дитинку на лавці. Спочатку пробувала дати дитинці пляшечку, а зрозумівши, що це не пройде, підняла светер, оголила обидві груді, спокійно так витягла якусь коробочку, дістала наладку на груди, одягнула її і почала годувати.:girl_cool: Ну настільки її не бентежило це повне оголення, що аж смішно стало :girl_crazy: Але молодець, що наважилась, не мучила дитинку пляшечкою!

А про себе можу сказати, що дійсно, з часом погляди міняються, напочатк для мене годування було дуже інтимним процесом, крім того, малий поганенько так годувався, йому зайві відволікання не були потрібні. А потім вже могли годуватись десь в парку, на природі, пару раз в барі, піцерії, може ще десь, вже не пам'ятаю. Єдине можу сказати, що напоказ виставляти це не збираюсь, але відмовляти дитині, зрозуміло, не буду.

17. natorella

та хто пише шо треба виставлятись на показ?????????
    назва теми - годувати дитину в різних ситуаціях, а не демонстарція жіночих принад

18. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Чому це вас так обурило? Я написала " напоказ виставляти ЦЕ я не збираюсь". ЦЕ - не груди, а сам процес ГВ.

19. Муська

Муська Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 28 Листопад 2009
  20. natorella

от шо найшла
    АКВАНІ - грузинська люлька