Будь-де і будь-коли, або годувати дитину в різних ситуаціях

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Ольга, 3 Вересень 2008.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Будь-де і будь-коли, або годувати дитину в різних ситуаціях

Аналогічно. Всіх кого бачила, прикриваються спеціальними покривалами.
    Я поки зауважень не мала: годуємось в парку, в кафе, було і в екскурсійному автобусі. Але буває то тут то там читаю різні історії про несприйнятті "публічного гв". Одну жіночку висадили з автобуса, бо іншим пасажирам було не приємно їхати! (А надворі взагалі-то падав дощ, вже не пригадую точно вік дитини, але капець повний)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Найнижча температура наразі була -2. Із Натусиком не пригадую. Але у мене спеціяльний одяг для годування і слінг.

3. Setka

Setka Мамулька непосидок

Вважаю, що годувати будь-де як тільки захоче малеча - це нормально. Тобто коли я бачу, що хтось годує, то навіть внутрішньо посміхаюсь - радію, а сама соромлюсь (звичайно годувала і в парку і на пляжі, але то максимально прикриваючись, ну то мої мухи конечно).
    А мужчини, як мені здається, тільки "за". Я от прийшла на роботу з малюком провідати співробітників, нам було час їсти і я попросила, щоб начальник пустив мене в свій кабінет погодувати малого (в мене виключно чоловічий колектив), то всі такі: "Та годуй тут, ми подивимось" Ото які вони. Тому все найкраще малюку - І хай весь світ зачекає!!!

4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Який я нині шок пережила!!! Мала вчора впала і нині шкутильгала. Поїхали на Орлика до травматолога. Стоїть там парочка з дитинкою мвсяців 6-7. дитинка плаче, хоче до мами і видно що хоче до циці. Чоловік почав кричати на жінку, що не дасть їй тут годувати, купа народу кругом. Аж замахнувся на неї. Взяв дитину і почав сам заспокоювати. Моя полізла до циці, я їй дала. Бачили б ви очі того татка))) Надіюсь він таки поміняє свою думку)

6. natorella

natorella Well-Known Member

але хоч заспокоїв?

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Трохи заспокоїв. що далі було не знаю, бо ми пішли в кабінет, а як вийшли їх вже не було

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Про Європу дивно, ми всюди годувалися без проблем. Трошки незручно було в Ізраїлі, але ми і то пережили.

9. zabawa

zabawa Member

Останнє редагування: 5 Листопад 2012
  10. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Ми теж всюди годуємось, навіть у битком набитій маршрутці. і ніхто мені ні разу нічого не говорив, приада привертаємо до себе увагу. Одного разу водій попросив пересісти від дверей дальше щоб не "продуло".
    Мені хоч повезло, ми як сидимо в кафе чи ресторані, як тільки дитина починає нудитись то він навпаки каже щоб дала цицю.

11. Logos

Logos Member

Я також годую всюди, зимою як були маленькі і в лісі годувались, в той час ми гуляли з моєю одногрупницею , яка зраз живе в Бельгії в нас діти одного віку, то вона казала, що там би такого не робила, навіть в церкві, де можна сказати одні українці, йшла в іншу кімнату годувати

12. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Знайшла цікаве відео :girl_curtsey:

13. Mawa

Mawa Member

раніше я дивувалась як то мона годувати всюди, а тепер і сама годую і вважаю це нормальним.

14. aleandra

aleandra New Member

Я спочатку не думала що зможу , один раз спробувала , і все почала малу годувати де тільки могла , дуже виручало так як у Львові кімнату для мами і дитини крім Антошки ні де не знайдеш ,а іноді треба з дитиною і по справам сходити )))

15. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

в "Ашані" є точно

16. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ходжу зараз на мамську групу, то нарешті до мене дійшло, для чого кобітам ті покривала. Одяг для годування дорогий, а покривало - ні. Носячи звичайний одяг та задираючи його, якось логічно хочеться прикритися від очей, от і прикриваються.
    А коли бачать, що хтось у годувальному одязі, то питають, а де купили. От тільки тут у магазинах той одяг весь виключно спортивного типу. Коли хочеться щось таке гарніше купити, треба шукати онлайн. Попиту нема, вочевидь.

18. natorella

natorella Well-Known Member

лілю, то ти крута

а я нині мала шкандаль з *голодним меншим дитятком*
    дуже багато їздили, і в котрійсь маршрутці захотів юрко підкріпитись
    а оскільки він був не під слінгокурткою (бо куда вже і як я його тужа пхну???), то мусіла відволікати
    якби їхали довго, може б якось примостились
    але на одну зупинку розстібати купу лахів не хотілось
    коли б вже літо....

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

їхали в поїзді довго, відповідно дитині треба було підкіритися. в "купе" нас було 6-ро, всі дорослі так грались з донею, посміхались спочатку. а після першого ж годування всі різко посерйознішали, на час годування взагалі повідверталися, хоча я була в одязі для годування - ну нічо не було видно!

20. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Мені якось подружка (яка до речі налаштовувала мене будь-що годувати дитину груддю і не слухати порад всезнаючих щоб догодовувала) сказала: то шо ти годуєш малого грудьми то файно, тільки не будь такою сумашедшою мамашкою, як де небудь дістає цицьку і годує дитину. Скажу чесно, я після її слів не наважусь погодувати дитину в людному місці, стараюсь далеко від машини/дому не відходити, щоб в разі чого було де погодувати малого. Чогось ті слова на мене так вплинули... А зараз малий старший, то вже й почекати може, а як манюній був, то так вимагав цицю, що я готова була світ догори ногами перевернути, щоб поскоріше усамітнитися з ним.