"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Siania

Siania Love Life

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

В мене колись давно спухли руки але з протилежної сторони долонь. Як виявилось, це було через спину. Ходила до травматолога, він мені вправляв все, кісточки хрускали. І дійсно після того все пройшло.

2. glasses

glasses Member

В мене то саме, тепер просто намагаюсь купувати взуття, щоб хоч трохи підйом або каблук.
    Взагалі дивилась колись передачу, що низьке взуття дуже шкідливе.

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я дивилась передачу, що взуття на підборах шкідливе.
    Дівчата, все має бути в міру. Комусь підбори, коли низьке. Я ходжу і на шпильці в 14 см, і маю "шльопки" нижче плінтуса. І ви знаєте, в своїх 15 :), дискомфорту не відчуваю.
    Ага, мене підшлункова через спину боліла. І сказав мені про то остеопат. Між іншим,
    , тільки нічого не хрустіло. І підшлункова пройшла (нє, підшлункова залишилась, біль пройшов), і поясниця, і про поняття "у вас солі в спині" забула...

4. glasses

glasses Member

5. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Взуття на низькому шкідливе- а як же тоді наші предки, які не так вже й давно ходили постійно босими?

6. glasses

glasses Member

Йой, дівки, ну ви вже до крайнощів
    Босий і взуття -плоске - це різні речі.
    То саме каблук.
    Мова йде за те, що треба мати хоча б невеликий підйом або ж невеликий каблучок.:girl_yes:
    А я дуже люблю на плоскому, просто зараз намагаюсь щось знайти такого типу собі, бо реально не можливо вставати на пяти.Дуже сильна біль.

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

То так, роздуми на тему. Теж намагалась знайти щось низьке, але не плоске, але при моєму 35 р. це зі сфери фантастики...

8. Morena

Morena Well-Known Member

Я недавно пройшла курс масажу, масажист нічого не говорив про то, що треба щось вправляти.
    А в Вас було одноразово? Як здогадались, що то спина?

9. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дівчата, відписуюсь, наче вже пройшли симптоми, тиждень перев"язувала еластичним бинтом, так і ходила...маю надію, що не повториться. Хто має аналогічну проблему, то мені радили купити "жовч медичну", кажуть гарно допомагає, але я її не знайшла в аптеках, можливо по інтернету замовляти.

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я захворіла.. Біль у горлі і нежить... Бррррр.... :sad:

11. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Вже більше тижня у мене зранку сухий кашель, але такий сильний, що аж до рвоти і прозора слиз з носа, не можу зрозуміти, чи це алергічне, чи що таке....вже починаю хвилюватись, адже на роботі якийсь вірус, температура вище 39, а я в суботу вже їду в Болгарію, не хотілось би хворіти....

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

те, що не алергічне, то точно. Алергія не дає температури. Відповідно: є симптоми, є можливе джерело зараження ( якщо пишете, що на роботі є з вірусняком), відповідно- це вірусного, а не алергічного походження

13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

У мене температури немає і нічого не болить, а от вірус цей що на роботі, починається з високої температури....
    Тому не можу зрозуміти, що у мене.

14. jemchujenka

jemchujenka В'язані унікальні речі

Шишка під коліном. До кого звернутися???

Привіт! Декілька місяців назад з'явилася в мене шишичка під лівим коліном, вона мене не турбувала, я просто знала про неї і все. А 2 тижні тому ми переїхали з сім'єю до Львова і тут вона трішки збільшилася і стала відчуватися. І це мене вже почало непокоїти. Для нас тут все нове і невідоме доки що. Тому дуже вас прошу порекомендувати мені до кого звернутися і куди. Місцеві поліклініки не рекомендувати, бо я не маю звички їм довіряти. Я дуже хвилююся, бо в мене річна дитина, яку завжди ношу на руках. Усім дуже дякую.

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Слухайте від чого може боліти рука? Якось так не ясно. Встала зранку і болить, ніюи не заспала. Та й біль така неясна, навіть не можу точно сказати, де болить . Між локтем і кистю так ниє неприємо, терпне. Рука якась важка стала, сили в ній нема, нічого не можу нині робити. Замотала в еластичний бинт, перед тим мастила Амолем. Думала до обіду пройде, а воно далі ниє :sad: Могла якийсь нерв десь простудити, чи то не може бути така біль від того? Чи то щось з погодою робиться і так воно болить? В мене таке рідко, але буває, правда все було з ногами, але біль в дечому подібна, тільки сильніша.

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене сьогодні щось дуже схоже. Ліву руку тягне і болить десь між ліктем і плечем.. А ще терпнуть кисті і ступні - розмасажовую, бо страшно стає..

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Не знайшла відповідної теми, тому пишу тут. Порадьте будь ласка толкового лікаря-алерголога. Десь з другого триместру вагітності маю кожного дня висипку, вже пробувала відслідковувати харчування, але що б я не відкидала - висипає конкретно :sad: Моя гінеколог каже йти до терапевта чи дерматолога, але вони вже хіба факт можуть лікувати. А мені тре причину, бо то дуже дискомфортно та і лячно якось. Хелп мі!

Останнє редагування: 1 Липень 2014
  18. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Хороша алерголог Бандрівська Анізія Зіновіївна. Та вагітним не думаю щоб щось дуже призначали для лікування (може гомеопатичний Ринітал чи Алергіл, і то невідомо чи підійде вам), може проби зроблять, а може і не будуть, бо це втручання. Тут ще почитатйте http://www.my-bt.ru/talk/post15035.html
    http://www.7ya.ru/article/Allergiya-u-beremennyh/
    http://medportal.ru/enc/procreation/drugs/5/

19. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

ну мені хоча б визначити від чого ті висипання. бо отак кожного дня мати червонющий пузік то затяжко морально мені вже. а сама не піду здавати аналізи, в тому ж синево їх просто море. а де вона приймає?

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

В поліклініці медінституту на Некрасоава. Але там спочатку треба в реєстратурі записатись, а потім аже до неї з тим папірцем, і черги там бувають великі. ЗВона теж не ідеальна, це все індивідуальна (колись виписала мені гормональний спрей який був не потрібний), а так вона добре консультує, порівняно з деякими нашими алергологами то просто "небро і земля"))