"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Хочу для себе пройти медогляд.
    Так, щоб якщо є якісь проблеми то виявити.
    Яких лікарів потрібно проходити?

2. vchitelka

vchitelka New Member

Гадаю, що можна обмежитися узд внутрішніх органів, оглядом гінеколога та загальними аналізами (саме так і роблю щороку).

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

починаєте із аналізу крові ( з формулою) та аналізу крові на цукор ( або біохімію крові повний аналіз здаєте),аналізу сечі плюс УЗД внутрішніх органів, включаючи молочні залози , кардіограма,консультація терапевта та гінеколога. далі- уже по профільним спеціалістам при наявності показів за результатами отриманих досліджень.

4. glasses

glasses Member

Ми ще на ГВ, то мабуть не можна?

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Быля ліктя з"явилася плямка "гусячої шкіри" і вона збільшується(( Що то з тим робити?

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

УЗД можна ( то ж не мамографія). Але справді, раз поки ви на ГВ, то краще відкласти ( з огляду на інформативність)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене такі плямки періодично весною з"являються. Але не збільшуються. Лише відчуваю, що в тому місці дуже суха шкіра, то просто змазую кремом для рук. Правда, лікті завжди змазую кремом, причому не зволожуючим, а біль живильним, тобто таким, який містить мало вологи, а більше жиру. Якось так. Але найкраще - перевіртесь у дерматолога, якщо це вас турбує.

8. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Дівчата, дайте поради. Уже декілька днів не можу нормально на ногу ступити, напевно, що якийсь розяг, видимих симптомів немає, ні набряків, ні синців... Є підозра, що то від високих підборів, бо раніше майже не знімала... а тепер от періодично маю таку проблему:sad: чи було в кого подібне? як рятувались?

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

В чоловіка набрякає ліва нога і то так порядно. Точніше - стопа і кісточка. Каже, що нічого не болить, тільки дискомфорт. Спочатку думали, що від взуття. Але буває сидить день вдома чи ходить в шльопках - і те саме. Особливо надвечір. Я трохи помасую, то набряк потихеньку зникає, але не зовсім. Розказує, що давно колись вже мав таке. То ходив до лікарів, але ніхто толком нічого не сказав і лікування не призначив.
    "Шо дєлать"?

10. Talya

Talya Well-Known Member

нирки перевіряли?

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

Це вже виходить за будь-які межі. Другий тиждень тупо плачу. Півдня якось нормально, а підвечір зносить дах. Розум пояснює що причин плакати немає, а в середині все просто розривається. Інколи такі думки в голові, що самій страшно. Повна апатія до життя, навіть у веселій компанії я можу розплакатись!Новопасит, валеріанка - то вже для мене звичайне харчування (навіть не ліки). До кого звернутись?

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

З щитовидкою проблем немає ?
    Бо є власне такий імунний розлад/захворювання зобу, що відображається на психічних/нервових розладах (тут і дратівливість, плаксивість з будь-якого приводу, образливість, перепади настрою). То так трохи гучно все сказано і не обов"язково має відношення до вас, але може є резон (якщо ще не обслідувались в тому плані) показати ЩЗ ендокринологу.

13. Dominika

Dominika Well-Known Member

був восени на УЗД, нирок в т.ч. Є трошки пісочку, але зовсім трохи. То якось пов'язано?

14. Talya

Talya Well-Known Member

ну назагал набряки пов"язують з роботою нирок, бо рідина не достатньо виводиться з організму.

15. zorkas

zorkas Member

в мене те ж саме, не можу стати вільно на праву пяточку. Особливо це зранку, або коли волежу на обід біля малечі. Тільки можу здогадуватися це мабуть через сітку яка є біля коліна, чи менше рухатися потрібно, чи навпаки - більше фізкультури. А може звернутися до лікаря? якщо так то до якого?

16. glasses

glasses Member

Було в мене так - від взуття.Ви на низькому ходите?

17. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Обпекла вчора сильно спину на сонці, піднялася температура, нудило, вночі прокидалася від болю коли випадково перекочувалась на спину. Намастила вчора Пантенолом. Можна сьогодні також намастити? Я можу ще щось зробити?

18. Talya

Talya Well-Known Member

я при таких опіках місцево прикладаю і часто змінюю рушник, змочений прохолодною водою (без фанатизму). воно ніби витягує той "жар" (то так на "хлопський" розум). пантенолом також можна мастити

19. zorkas

zorkas Member

так, постійно на низькому, каблуки одіваю тільки до церкви і на свята. А яка може бути причина? мабуть треба взуття з сепінаторами?

20. Morena

Morena Well-Known Member

Коли підніму дитину на руки (10кг), то напухають руки біля ліктів такими червоними гарячими припухлостями. Коли несу важкий кульок, то напухають долоні з внутрішньої сторони. Словом не можу піднімати важке.
    Порадьте хоч до якого лікаря звертатись.