"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

О, і ще питання. Мікстура є надзвичайно противною на смак. Як на вашу думку, якщо я туди дам трошки дитячого розчинного чаю (вчора купила, як відчувала), щоб вона була солодша то нічого страшного? Бо малий п"є лиш воду, тому до соку чи чаю не долию.... Та і запах в тої мікстури не особливо приємний...

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не можна. Дія багатьох ліків нейтралізується чаєм, соком, молоком і т.п. Розводити можна лише тоді. коли на мікстурі це прямо вказано ( що дозволяється додавати у напої)

3. Margarett

Margarett Well-Known Member

Але не впевнена, що це кардинально змінить смак мікстури вцілому. Гірч, пекучість і спецефічний смак/запах можна забрати лише якщо, наприклад, мікстуру розводити 5 мл М:150/і більше мл Н2О. Тоді ті всі присмаки загубляться на об"ємі, але дитина стільки не вип"Є, теж не альо. Розведіть трішки і самі спробуйте, яке воно. Тоді вже можна буде підгадати, як то дати дитині - який об"єм + дочекатись коли трохи сама дитина пити буде хотіти.

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а ще бувають варінти, що для нас гірке і противне, а дитині якраз. в мене малий таблетку супрастину розжовує, а мені вона дуже гірка

5. iriwa

iriwa Особлива мама

Та де, він у нас такий фрукт, що йому чуть що і він то пити-їсти не буде. Ледве влила йому пів дози ранкової порції мікстури, то так перекривився що думала його зтошнить.
    І то я в ту мікстуру дала кілька гранул того чаю, він чуть підсолодив ту "бормотуху".
    Мушу йому віддавати ту мікстуру, а як, навіть і незнаю..

---------- Додано в 10:55 ---------- Попередній допис був написаний в 10:53 ----------

На мікстурі нічого не написано. Вона роблена за рецептом. Суть мікстури в заспокійливій дії і в покращенні обміну речовин в мозку.

6. natorella

natorella Well-Known Member

я малому мох (від кашлю той шо) шприцем заливала

7. Krysya

Krysya Well-Known Member

Прочитала назву теми і зрозуміла що про мене. Особливо про зв'язок голови-коліна-ноги. Маю холодову алергію на ногах. Вже 9 років жоден лікар не може допомогти. Коли надворі -10-15 градусів пальці ніг починають червоніти, пухнути і боліти. Я вже якось і звикла до того. Але цього року відчула також сильний біль в суглобах ніг. пару днів було важко встати. звернулася до лікарів вкотре. Здала аналізи - все ок. Єдине, що у пакеті ревмопроб є аналіз на рівень АСЛ-О (показує рівень стрептококів в організмі). він був завищений. ревматолог направила до лора. лор виявив гній у мигдаликах. хоча я взагалі не скаржилася на прояви ангіни. виявляється саме інфекція в мигдаликах дала запалення у суглобах. от так лікуєш-лікуєш одне, а причина зовсім не в тому кутку((:)girl_cray:

8. Gentle

Gentle Well-Known Member

Krysya, горло, як правило, запускає 80% ревмопроцесів в організмі. Якщо його вирізати (звичайно, якщо до цього є показання), буде ліпше.
    Це треба лікувати і то негайно. Я не хочу Вас лякати, але то насправді дуже і дуже серйозно.

9. analastanka

analastanka тень на стене

10. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Горло вирізати????

11. kristas

kristas Well-Known Member

Нема горла, нема проблем:) Я думаю то малось на увазі гланди.

Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk

12. Gentle

Gentle Well-Known Member

Якщо Вам лікуючий (адекватний) лікар-ревматолог скаже, що це необхідно, значить вирізати. Мене це теж чекає, напевно. Тому що можна до посиніння лікувати прояви ревматизму,але якщо горло хворе, постійні ангіни, то там буде постійно джерело інфекції і хвороба буде вертатись знов і знов. Буває, що ревматизм не має нічого спільного з горлом, тоді ясно, що різати не потрібно.
    Просто треба не лякатися, проконсультувтися з лікарем і зрозуміти, яка ситуація конкретно в вас.
    Саме так.

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Це як в гангстерських фільмах виходить

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Підкажіть, єхокардіограмма, це те саме, що й узд серця?

15. kristas

kristas Well-Known Member

Я думаю що ні...кардіограма ( то та стрічка де з лінією:) ), ну а узд дає напевно якісь інші відомості про здоров"я.

Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk

16. Donata

Donata Active Member

так, це назва процедури обстеження серця за допомогою ультразвуку

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

це звичайна кардіограма (ЕКГ - електрокардіографія)

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

узд серця- це ехокардіографія ( тут графіки кардіограм не пишуться. Обстежується серце із заключенням УЗД). Інший вид ( в результаті якого отримується звична кардіограма)- це електрокардіографія

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я просто вию вовком. Голова не те що болить, відчуття передати взагалі не можу. З ліжками встати то напевно щось на грані фантастики. І то від неділі таке щастя. А вчора у вечері (і до сьогодні) просто завершило. Всю ніч наче в якомусь мареві. Вкололи обезболююче, мене лише від нього почало нудити...

19. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Отож бо що треба адекватного ревматолога і лора.
    Завжди мала слабке горло і ангіни, а три роки тому був апогей - чотири ангіни підряд, я не встигала виходити з лікарняного, два дні на роботі - і назад. На антибіотики організм вже просто не реагував. Витягнув мене один хороший лікар, я двічі на день їздила до нього на процедури, потім раз на день, потім через день, довго. Ангін з тих пір серйозних не було.
    Але потім дало відгук на серце,погане узд і ревмопроби, з тих пір досі колю біцелін, результат є.
    А вирізати гланди...я не спец. Але недавно мені один лор тут глянув мої ревмопроби, зробив кругліочі і спитав, чому я не вирізаю гланди. А той лікар,що мене тоді витяг (він не у Львові), почувши це сказав, що хай той собі в тридцять років гланди вирізає і порадив більше туди не ходити.

20. Gentle

Gentle Well-Known Member

Ну то підіть до кількох лорів.. Мені ревматолог сказав, що в випадку, коли є вплив гланд на суглоби, саме ревматолог в першу чергу дає "фас" на вирізання гланд. І вирізати гланди в 30 років це не в 12, тому то трошки перебільшення. Таке горло своїх функцій і так не виконує, тільки шкодить суглобам, серцю і ниркам (до речі, перевірте нирки, ревматизм і подібні хвороби по них теж сильно б'ють).