"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. ірен

ірен Well-Known Member

Відповідь: Форумлянки на карантині!

Я вже геть хвора--в голові гуде ,ніс заклало і пчихаю без перестанку.Чоловік вже впихнув мені Фармацитрон,йду ше лимона поїм.......Тільки малому пройшла застуда,то вчепилась мене:sad:

• Подобається Подобається x 3
  2. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ніде не натискайте а дійсно здайте кров якщо лейкоцити високі все буде одразу зрозуміло і ні в якому разі не робіть клізми

3. Liona

Liona Well-Known Member

Дівчата! Дякую вам величезне за підтримку та допомогу! Мені істотно полегшало, але буду ще спостерігати. Не знаю, ЩО ЦЕ, але надіюся, що то щось не серйозне... Мабуть, справді гази (хоча звідки могли взятися - без поняття...)
    І що би я без вас робила?.... :girl_in_love:

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я захворіла остаточно!!весь тиждень тянулось а сьогодні мене зморило!!!і як завжди на вихідні.ех...а так хотілось піти на концерт!!! нічого, буду трохи відпочивати, спати і вишивати!

5. Orman

Orman Модератор-бомба

приймайте до гурту. Я застудилась, і головне не маю уявлення коли і як :sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

То однозначно. Але вночі, коли або швидку викликати, або якось пробувати самому визначитись,то можна і спробувати.

А я другий день ходжу по хаті в шалику. Десь продуло шию (підозрюю,що на роботі).
    Зважаючи, що сплю я в цю пору року без нічого,то вночі в шалику виглядала доволі колоритно :girl_crazy::girl_crazy:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    В мене цистіт.... і так болить, що можна здуріти:girl_cray: Лікарка приписала Нітроксолін, сказала що через п"ять днів пройде! Сьогодні другий день!!! Може хтось знає якісь народні методи?

• Подобається Подобається x 2
  8. Halina

Halina Well-Known Member

Як я вас розумію! Перш за все яка у вас температура?
    Для полегшення можна грілку класти.

9. Virginia

Температура 37:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. Halina

Halina Well-Known Member

То вам повезло, хороша температура! Скоро будете здорові. Грілку прикладати можете, буде біль слабшати.

Я коли хворіла, то одноразово прийняла ліки. Уже давно забула, про ті неприємності.

11. Virginia

А які ліки?

12. Halina

Halina Well-Known Member

Не можу сказати назву, бо забула. Та я всі інструкції зберігаю, то для вас пошукаю. То такий порошок, який розводиться у теплій воді і приймається на ніч. Для того, щоб та рідина як найдовше побула в міхурі. Дуже сильна, за один раз все вбиває. Приймають тільки одноразово!

13. Оля

Оля Well-Known Member

Я знаю. :) Колись по пару разів на рік ним мучилася, аж поки раз не надибала в "Бабушці" на простий рецепт. Ним і вилікувалася. Вже років чотири не повертається. Налити у ванну трохи теплої води, всипати зо два кг простої кухонної солі, розчинити сіль перемішуванням води і наготувати збоку як можна грубший і великий рушник. Сісти у ванну і аж тоді долити гарячої води, щоби сягало під груди. Вода має бути настільки гаряча, наскільки ви зможете терпіти. І так посидіти у тій гарячій воді, поки вона не почне вистигати. Тоді швиденько вискочити з ванни, нічого не змивати, обмотатися рушником і під теплу перину в ліжко. Будете червоні по пояс, як рак. :) Процедуру робити перед сном. Зранку встала - цистіту, як не бувало. :) Хоча писало, що зробити зо два рази. Мені одного вистачило. А сіль я не змивала з тіла зо два дні. Тільки така прцедура не рекомендується людям зі слабим серцем і високим тиском.

• Подобається Подобається x 2
  14. Virginia

Оля, а подразнення від солі не було?

15. Оля

Оля Well-Known Member

Ні, не було. Хоча я на все гіпералергічна.

16. Halina

Halina Well-Known Member

МОНУРАЛ (фосфомицина трометамол) - современный высокоэффективный антибиотик, созданный специально для борьбы с возбудителями цистита. Принимается ОДНОКРАТНО: курс лечения = 1 пакетик.

17. kitka

kitka Well-Known Member

Virginia, можете кілька разів на день посидіти над тазиком з дуже гарячою водою. Але вважайте, не попечіться. Співчуваю Вам, бо мала ту біду двічі :8:. І пийте дуже багато. Колись вичитала в народних рецептах, що колись клали цеглу на вогнище, вона там ставала аж червона. Тоді її вибирали якось і жінка над тою цеглою мала сидіти, вигріватися. Писали, що дуже ефективний метод. Але хіба десь в селі в хаті можна робити :girl_smile:.

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Сиджу на роботі ледве!!стан просто жахливий!!два дні пролежала дома..... лиш би до суботи виздоровіти, бо там - весілля!

• Подобається Подобається x 5
  19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

І я... Я вже немаю сили літом хворіти.
    За це літо-вже друга ангіна (йола-пала) і ще купа різних простуд

20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка :)

а я зара певно здохну, як песє під плотом.
    Тиск 210/100 і так мені зле... подзвонила мамі пожалітися і сказати шоб таблєтку купила... то вислухала цілу лекцію про то чого мені зле і шоб сама собі таблєтки купувала коли мені тре і шо взагалі аптечку тікі шось закінчиться треба поповнювати і шо в неї є її сосбисте життя...
    а ше мама заміж вийшла і то просто пі.......
    карочє, дуже погано бути в сраці власній мамі.....

• Подобається Подобається x 6