"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. zorkas

zorkas Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Я малого і чоловіка лікувала стоматит розою розтертою з цукром. так і лікарка радила і всі знайомі знають такий метод лікування.

2. zorkas

zorkas Member

Підкажіть чому прийшов такий час що мене болить один день одне коліно, наступного дня інше на третій день ті кісточки над пяткою. потім тиша 1-2 дні, а потім знову все спочатку.
    Може почати пити якісь таблетки типу кальцемін. я незнаю, або робити більше вправ?

3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мала дуже "веселі" вихідні: ще в п"ятницю зранку прихопило чи то шлунок, чи то підшлункову, живіт просто закам"янів, важко навіть було дихати, потім якось відпустило, і треба ж було мені з"їсти налисник з капустою - в суботу думала, що здохну, в неділю також було не особливо добре, сьогодні вже відчула себе людиною, але вирішила все-таки посидіти на дієті з шлунковими чайками, а при нагоді сходити перевіритись. Та менше з тим, виявилося, що у мого тата був такий самий напад, а сьогодні прихопило з тими самими симптомами співробітницю. Невже вірус?
    Що найгірше - під час нападу абсолютно не допомагають знеболювальні, які мали би діяти при гастритах-панкреатитах.

4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ще змазувати медом добре. Ну і полоскання з Гівалексом теж.

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені ще подобається біоконівська полоскалка з ромашкою і календулою: вона досить м"яка, без м"яти.
    Я в таких випадках натягаю на ноги бавовняні махрові шкарпетки і вельветові тапочки (головне, щоб все було без синтетики, інакше ноги пріють і стає ще гірше, до речі, від шерстяних шкарпеток також). Шкода, на роботі так не походиш.

6. Gavil

Gavil Member

А що робити, коли на оці вискочив ячмінь?:girl_cray:

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

якщо великий - до лікаря вже прямо зараз. якщо маленький - я вигріваю мішечком з сіллю і проходить за день-два. але дехто каже, що не можна гріти ячмінь.

9. Gentle

Gentle Well-Known Member

А ще може бути звуження судин, що за соборю тягне проблеми з серцем. Такі речі треба лікувати.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Вже другий день дивно себе поводить зуб. Не болить, але я його відчуваю, він наче живий. Проводжу по ньому язиком чи пальцем і ніби то відчуваю. На гаряче-холодне наче не реагує. Запломбований, дір на ньому не бачу... Вже другий день щось таке з ним незрозуміле. Може то така чутливість зуба через проблеми з емалюю? На вихідних моя лікар не працює. Надіюсь що той стан перейде, що то нічо страшного.
    А ще дико запалився прищ. Видушити його не можу, бо боляче, але бачу що набирає гній. І то все на обличчі коло губи! Вже давно не мала такого "щастя"
    І голова чогось мене мурдує нині. Так було зле, що аж заснула в обід на пару з дитиною!
    День якийсь ненормальний ...

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Пропав голос. Що робити? Щось я розгубилась. На дітей треба кричати))), а голосу нема. Вже п"ю надцяту кружку чаю, смокчу Трахісан, пшикаю. Є ще якісь методи? І ще страшенно кашляю... А температури нема.

12. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Кажуть для голосових зв'язок і горла допомагає "Гомеовокс" - гомеопатичні таблетки, є в аптеках.

13. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, таке питання. Постійно мерзну в голову, надуває при найменшому вітрі. Як промерзну так кілька днів, починаються такі болі як при фронтиті і гаймориті - лоб, переносиця, страшний нежить. Як тільки наступають холоди (навіть мінімальні) натягаю шапку і так до весни. Бачу, люди на вулицях без головних уборів ходять і хто би хни (рецепт: тримай ноги в теплі, а голову в холоді не пропонувати). Чи є на це якийсь лік?

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Беріть ложку меду в рот але не жуйте, а просто розсмоктуйте, аби мед собі потрохи сам топився і стікав по горлу. Можна повторювати якнайчастіше поки не поможе =). Правда якщо не маєте алергії на мед.

15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Те саме! Сьогодні завжди була в капюшоні (теплому-теплому), але десь видно таки продуло. Під вечір відчувала, ніби в голові температура під 40, але міряла, то 36,1.
    Голова горить, очі сльозяться, з носа тече, губи печуть. Страшне, шо ся робить!
    Поки закапала Піносолом ніс, дихаю підпаленим часниковим пруттям, випила Афлубін. Але не чуюсь ліпше :sad:

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Також колись простудила голову в автобусі, сиділа позаду водія, який мав відчинене вікно (була зима, їхали у Франківськ). З того часу якщо без шапки десь вийду, особливо, коли вітер холодний, починаються страшні болі в голові, від яких ніякі таблетки не допомагають, нудить і очі навіть болять, тільки тісно зав'язую хустинку, зірочкою можу розтерти скроні... Але це вже давніше було, зараз шапку одягаю постійно, болі вже не турбують.

17. Provizor

Provizor Well-Known Member

Хворію:girl_cray: Вже місяць температура... Кашляю, ще й добавились болі м"язів грудної клітки і спини, враження зранку, що мене цілу ніч били. І була в лікарів, і рентген робила. Спершу трахеїт, потім діагноз бронхіт і курс антибіотиків, а температура далі тримається. Щойно отримала результати аналізу крові, ШОЕ 62... Завтра йду знову на консультацію. Чесно, стає страшно...

18. Музик

Музик Мартуська

не можу зрозуміти що діється з моєю головою - без будь-яких причин різко починає боліти голова, в якомусь одному місці, але щоразу в іншому. певний час я то ігнорувала, а нині було відчуття, що мені просто хтось у вухо дав, хвилин 5 дикого болю, і все пройшло, ніби нічого не було. що б то могло бути?

19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

дико болить голова,тріщить і навіть не знаю як ще описати :girl_cray:
    це щось в атмосфері чи то я одна чутлива до зміни погоди?(певно буде сніг)

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Горло, горло, горло, горло:sad: Таке враження, що там незаживаюча рана.. Що не роблю, все одно подразнення, першіння, сухість(((