"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

мені Німесил в порошку помагає при такому.

не знаю чого, але я коли дико болить голова парю ноги і мені стає легше... а ще масажую шию з маззю Дип-реліф, вона охолоджує так приємно і відволікає, і певно знеболює, бо реально стає легше.

2. Daisy

Daisy Well-Known Member

До лікаря, ВЖЕ і шукати причину

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, от тільки втішилась я що моє почервонніння і загноєння на лівому оці пройшло, тільки закінчила крапати і промивати ромашкою, як тут на тобі- почалась та ж проблема на лівому.:girl_cray:
    І саме головне, що з ранку нічого не було. Аж під вечір відчуваю мені щось заважає, витираю- гній.:girl_cray: Я в дзеркало, а там вже весь комплект-почервоніння, підпухлість. Ну, і шо то таке!!! Все лікування заново.:girl_mad: Блііііін...

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Спін баліт. Шось мені вчора кольнуло на городі в поясниці, і так болить ще досі. Чи нерв якийсь защемило, чи яка фігня. По сходах ледве ходжу, по кімнаті - з горем пополам. А завтра до Львова їхати, з Артемком, з котом... по маршрутках...ех... спина моя, спина...

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

може це ліньколіоз? крути чоловіка на масаж

6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

хіба коли діти полягають спати, бо я на простий масаж не ведусь :girl_smile:

7. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

в мене таке саме було - перед Паскою. Я ходити могла ,головне не рухати сильно руками. а вот щось по хаті робити, чи нагнутися - капец просто. Я собі поясницю натирала Амолем. за два дні пройшло. Я так і не зрозуміла від чого таке було.
    А кілька років тому , коли нерв защемило - то рухатись не могла взагалі... і тоді без уколів не обійшлось(((.

8. Женічка

Женічка Well-Known Member

Як мене мучить та інфекційна, як іі, еритема. Вже другий тиждень. Суглоби такі болючі, як лунатик хожу, ще й щічки таки почервоні, румяна :) а вчора і мужа понесло, але якось лекше йому проходить, бо я повний здохляк.
    Пише нет, що прояви артриту можуть зберігатись кілька місяців. Та я того не витримаю, всі суглоби так болять, що зранку встати я не можу. Пальці, кисті рук - взагалі абзац. Порятуйте мене, постійне відчуття, ніби, в тебе грип і ломка тіла... я ненавижу хоріти, а хто любить...

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, дуже ниють мені десна... Що то таке?! Ніколи такого не було, а тут вже тиждень ниють.

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Тю... мій муж побіг до лікарки шукати причину, і що? І ніц.
    А я йому неодноразово кажу, хто на інших тисне той від тиску потерпає.

Ясна треба пополоскати водою з содоюі йодованою сіллю. Кілька раз на день. І чистити зуби так, щоб добре вимивати/вищищати в основі зубів, бо інакше ясна запалюються.

У мене від першого КР є побічний ефект який мене страшенно дратує. У мене є жирова складка, але якщо я скажімо не прийму душ зранку, а почекаю до кінця дня то над лобок в тій лінії зразу йде запалення з гнійними виділеннями. Просто жах якийсь! Воно так ніби там грибок, чи яка мара? Ніяк не можу зрозуміти чому воно зразу запалюється і починаються такі виділення. Вумні духтори ніц мені не кажуть... Хулєра. Що то таке може бути? Щоб онтаково, зразу і УЖАС! Навіть не знаю чим онто вилікувати... і як?

---------- Додано в 18:41 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

То точно абзац. Куда вам ще до артриту!!! Ану переглянути харчування, рухатись і не сидіти постійно! Чим більше рухатись, тим менше артрит мучитиме.

11. Raven

Raven Мама малятка

Потрібно взяти зішкріб на аналіз з того місця. Обов"язково зверніться до дерматолога за тим. Якщо нічого не знайдуть сапробуйте дитячий крем від попрілостей або присипку.
    Ще помагає протирання настоянкою календули, але не знаю чи таке водиться в США.

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

буду жалітись. Не знаю що зі мною - не то траванулась, не то вірусяка якийсь. Дуже сподіваюсь що на малого то не вплине, наразі він почувається як завжди. Цілий день майже нічого не їла, крім шматка хліба і води, слабкість страшна, ніби варто поїсти щось, але боюсь. Почуваю себе зомбі. Спала з малим двічі по дві години, але хочу ще спати. Це я вперше хворію після пологів. Така гарна погода нині, а я не мала сил погуляти з малим. Сподіваюсь до завтра пройде.

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Доречі присипка не помагає. Тільки сушити водою і милом, і чим частіше тим краще. Така зараза, що :girl_devil:

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дівчата, чим фарингіт лікуєте? То неможливо, другу ніч не сплю, ніби 1000 ножів горлянку ріжуть, ні ковтнути ні дихати ні говорити, пекло якесь. Аптечне не допомагає, навіть не знеболює ніц. Парю, полощу, п"ю молоко з содою цілодобово, а воно лиш гірше, здається. Я з розуму зійду, ще трошки так продовжуватиметься.

15. Raven

Raven Мама малятка

Лимончик такий холоднющий з морозилки. Спочатку пече, а потім та біль притихає.

16. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

що значить "парю"?
    чим полощете?
    СОДА подразнює, її в горло ніяк не можна! це застарілий підхід.
    молоко з маслом і медом - ото треба! або просто в міру гаряче пиття - щоб не пекло в горлі, якщо гаряче аж пече - це ще додатково обпікаєте.
    полоскати чудово елекасолом (збір трав), шавлією (вона ж шалфей), трава гісопу ще добре - полоскати і пити, це просто незамінний засіб (я хронічна фарингітниця і ларингітниця, "горло професійного курця" при тому, що не палю), але та трава мало де є і її мало хто знає. Якщо полоскати щогодини, за день буде легше.
    чудово знеболює тантум верде (фабричний аптечний розчин), обов'язково по інструкції!
    ще льодяники фарингосепт, лізак, д-ра Тайса з шавлією.
    і ще б радила тонзилотрен або ангін-хеель. перший день 8 разів денно, наступні 3 дні 5 раз денно, потім ще 3-5 три рази. За 20 хв до їжі або годину після - інакше не діє.

17. Ziben

Ziben :)

Дівчата, потребую вашої поради:
    В неділю, мабуть, сиділа десь на протязі, бо в понеділок зранку прокинулась від сильного головного болю. Сьогодні вже третій день як болить голова (так, ніби хтось смикає за нерв), очі сльозяться, болить горло, вухо, сама собі нагадую малого дворового кота з закисшими очима. Таблетки від головного болю допомагають не на довго((
    Так як до лікарів ходжу вкрай рідко, то навіть не знаю до кого звернутись. Порадьте, будь ласка, до якого лікаря звернутись, краще з координатами в пп.
    Дякую!

18. Fiyalka

Fiyalka Active Member

Появились в мене недавно білі плямки на животі (більше так внизу біля пупка) що це може бути незнаю, немає ніякого дискомфорту.

19. Gentle

Gentle Well-Known Member

Дівчата, може хто знає.. Скільки часу максимамльно можна робити прививку від стовбняку - щоб вакцина подіяла?
    Мама сьогодні сильно впала на руку, рана така трохи рвана, хоч не дуже глибока, не знаю, чи добре промили. А впала в господарському магазині, на що впала - не бачила, бо відразу побігла додому..Там на підлозі все могло бути - і ржавчина іт д.
    А зараз вихідні, ще й свято в понеділок. У вівторок не буде пізно???

20. Ringo

Ringo Well-Known Member

гугл каже,що ефективність знижується після 6 годин..