"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. рижик

рижик Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

так, а останній раз я ріпу терла на терці перемішувала з медом і дала ніч настоятися, а ранком витискала через марлю - так було більше соку.

2. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Добре помагають чаї з анісу, фенхелю, чебрецю. Вони мають відхаркуючий ефект і заспокоюють слизову горла.

Колись бабця мені робила картопляні компреси на горло з теплої картоплі, але тут важлива температура, щоб не попектись. Молоко з медом, інгаляції з ромашки.
    В аптеці продаються пастилки з ісландського моху .
    Рецепт для любителів, але помагає. Цибулю дрібно порізати, настояти з цукром, зранку трошки проварити, м´якоть відцідити, пити сік. Смак жахливий.

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якби то була я , то би певно усякі способи робила, але чоловік, то як велика дитина... Я його навіть молоко з медом заставляю пити... Дякую дівчата за поради, буду щось нині вибирати, з такого лояльного :)

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

що зі мною твориться поняття не маю, загальна слабкість, руки, ноги все просто ніби падає. Трішки походжу - вже замучена! Ні температури нема, ні інших ознак! Ну і ще страшенно ніс чухається, вечором навіть кров носом пішла, і не те що розчухала,а сиділа терпіла, і взлостилась взяла рушником по носі провела, а тут така краса. Температура максимум 36 і 9, але ломота в тілі є. Вирішила випити колдрекс, стало краще! І поймеш що зі мною:sad: Відгодовують як на відбій, чи то вже гіперавітаміноз..хоч сумніваюсь:sad:

5. Sertce

Sertce Member

А в мене запалення, при чому на обоx очаx.

6. Irunaqwerty

Irunaqwerty Member

Добрий вечір! дівчатка, потребую вашої допомоги-консультації, не знаю до якого лікаря звертатися: сестра зламала ногу 2 місяці тому і, по-перше, місце перелому погано зростається, і по-друге - нога сильно набрякла, почервоніла, і це все вже трохи триває в часі. Ніякі таблетки і процедури практично не допомагають. Порадьте, до якого спеціаліста звернутися: хірургів і травматологів вже обійшли багатьох. Дякую.

7. Virner

Virner Well-Known Member

Вже другий день маю високу температуру - 39,6-40 (піднімається поступово з 37,8, нижче не спадає). Інших симптомів немає, крім тошноти (але ж то може бути від температури, пра?) І в чому причина? Чи, може, бути, що температура піднялась просто від перевтоми?

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

така висока т-ра, сумнівно, може бути якийсь гострий запальний процес в організмі, може аналіз крові здати?

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

Аналіз крові і сечі. Може, просто грип такий, а може й ні.

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Го-ло-ваааааа.... як же вона боооолиииить! Ще від учора, таке відчуття що я її застудила, але цього не може бути - без шапки не ходжу, вчора взагалі нікуди не виходила. Ще поки не рухаюсь то нічого, а при будь-якій зміні положення голови - дуже болить(( сподіваюсь що то на погоду і скоро пройде, бо це капець ((

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

От в мене таке вчора було. Ледве на роботі досиділа. При тому, ніяких стресів, спокійний день, погода надворі взагалі сонячна +22.
    Поміряла тиск - 143/78.
    Думала сконаю і не знала, що робити, бо ніколи ніяких проблем з тиском не було.
    Ну якщо низький, то зрозуміло, що кава з коньяком мала б помогти. А якщо тиск високий, то як понизити? і взагалі що робити?

12. Freitag

Freitag Active Member

І в мене, аж до нудоти. І бік правий болить, нині мала до лікаря піти, а не вдалося. Страшно, однак, що воно таке :girl_in_dreams:

13. Женічка

У Вас болить голова і правий бік до нудоти, ще й до живота доторкнутись не можете? А апендицит ви не розглядаете? Подзвоніть на швидку, хай приідуть помацають. Однокласниці 20 метрів кишки викинули, апендикс тріснув.

14. Freitag

Freitag Active Member

Як відро води на голову... Треба було плюнути на роботу і піти до лікаря. Але на сам живіт нормально натискаю, тільки біля пупка боляче. Скорше би вже то завтра.

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

спробуйте натиснути і різко відпустити - так промацують апендицит. Якщо заболить - то воно. Але в будь-якому випадку краще не легковажити

16. Freitag

Freitag Active Member

Завтра о 10.00 як штик в лікаря, сподіваюся обійдеться без форс-мажору

17. Freitag

Freitag Active Member

Була я в п'ятницю у лікаря, пройшла обстеження, здала аналізи. Стало зрозуміло, що мене болить щось. Я звичайно тішуся, що то ніби не апендицит (хоч лікар теж мала таку думку), бо ні УЗД, ні аналіз крові, ні хірург не підтвердили цього припущення. По УЗД все в нормі, єдине що можливо то пісок в нирках рухається...П'ю ліки, а раптом пройде. А ще, пишаюся чоловіком - вчора він сам вколов мені но-шпу:girl_smile:.

18. tasha

tasha New Member

Дівчатка, порадьте хорошого гематолога у Львові. Буду дуже вдячна.

19. Женічка

Нічого з назвою тему спільного мій допис не мае, але пасуе сюди найбільше.
    Моя свідомість сьогодні ще раз довела, що 'довести' іі раз плюнути. Найменша стресова ситуація, повязана зі здоровям і життям - і Женя у відключці. Дівчата, у розвідку зі мною нізя, замість того, щоб напарника лікувати, валятимусь непритомна під плотом.

20. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ріжеться у мене зуб мудрості. Болить страшенно.. Біль аж в горло віддає, ковтати важко:girl_sad: Голова болить, температура піднялася:sad: