"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

дівчата, як позбутися ячменю(чи як то правильно) на оці? я от вийшла на балкон вчора, зразу ячмінь, сьогодні вийшла вже на другому оці і що то робити? в мене дуже-дуже часто то зявляється:sad:

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

зараз гріти і можна мазь тетрациклінову, а взагалі як часто з"являється попий пивні дріжджі. в аптеці щось по 5-6 грн ціла банка. я випила не весь курс(бо не справлялась дитина з наступом молока після них) але мені допомогли. вже більше року жодного ячменю і чиряка!

3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вночі незручно підклала подушку. Зранку прокидаюсь з хрустом в шиї. Заспала спину і тепер так мене тягне, що голову схилити не можу. Сиджу на роботі акі каралєва на троні.

4. kristas

kristas Well-Known Member

Я пішла здала загальний аналіз крові сьогодні прийшли результати, і трохи завищені показники Еритроцитів, Гемоглобін і Лімфоцити (на 100 лейкоцитів)...а я сильний панікьор! І мені вже дуже страшно!

5. Tsypulka

Tsypulka Member

Не лякайтеся, якщо трохи, то не страшно. Я он минулого тижня здала, а в мене залізо і гемоглобін вдвічі нижчі. Мовчки жую таблетки...

6. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я сьогодні як з якогось перепою. Голова болить, сонна. Ще не було такого що я нормально поспала і цілий ранок клювала носом. Зараз сиджу і засинаю, годину до поїзда і нема як піти спати, бо просплю!
    А ще десь порізала мізинця на самому згині, так болить що ого-го!

7. smugastik

smugastik Well-Known Member

а дітям можна пивні дріжді, бо в малого також час від часу з"являеться ячмінь .

8. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

можна,чому ж ні...

9. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

може хтось стикався і щось порадить:
    страшенно затерпають руки і ноги. досить на 30 сек присісти защіпнути куртку дитині, посидіти 5 хв за компом з зігнутими ногами чи не дай Боже під кріслом, а не під столом випрямлені - уже коліна затерпли з характерними поколюваннями. уночі просинаюся, бо перевертаюся, а плече затерпло. ніколи такого не було. де можна шукати причину? власне коліна і плечі.
    дякую

10. Ringo

Ringo Well-Known Member

Kerzenlicht, спробуйте поїсти більше сухофруктів (родзинки,курага,фініки). Те що Ви описали може бути внаслідок дефіциту Калію.. Якраз родзинки мені часом допомагають з цим боротись

11. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Взагалі-то, це може бути що завгодно.
    Але симптоми вказують, що або порушений кровообіг, або десь перетискаються нерви. Найчастіше такі симптоми дають проблеми з хребтом. Я б для початку звернулася до хірурга.
    Якщо нічого особливого не знайде, то може бути недостача віт . Б в організмі, підвищений цукор , проблеми зі щитовидкою - аналіз крові.

12. Insolence

Insolence Living The Dream

Паралельно зменшивши або відмінивши дозу кофеїну вранці. Так радила тренер з шейпінгу.
    Не п*ю каву + їм сухофрукти - корчів немає. А тільки починаю пити каву - знову (((

13. terezka

terezka котяка-вишивака

починаю помічати періодичну появу червоних синяків під очима (з внутрішніх кутиків очей), ніколи такого не мала, а до лікаря навряд чи втраплю найближчим часом. Нічого не турбує, тому маю питання - в чому може бути причина, щоб хоч орієнтуватись куди рухатись?

14. fillette

fillette Well-Known Member

Мене вже кілька днів крутить ноги і руки. Вдень не сильно відчуваю, але вночі не можу нормально спати. Раніше таке було на погоду, але лише один день. А тепер вже майже тиждень мучусь. Може хтось щось порадить.

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

А я захвріла. І знову ангіна. Горло болить, ледь говорю і ще температура:sad:

16. terezka

terezka котяка-вишивака

варіант один - застудились, ноги промочили
    варіант другий (якщо раніше активно займались спортом) - реакція на зміну погоди

17. мамочка

мамочка Well-Known Member

Мені Лор радила при частих ангінах пройти 5-6 процедур промивання горла. Я подробиць не знаю, але наскільки я зрозуміла, то вона вимиє всі ті бактерії що постійно провокують ангіну. В мене ангіна 3-4 рази щороку, тому при наступному загостренні доведеться "промитися"

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, мож хтось може порадити якісь народні методи чи трави для відкашлювання( чи то відхаркування), в чоловіка хрипи є і не дуже то все виходить, хоч виписали йому таблетки

19. рижик

рижик Well-Known Member

перше, що спадає на думку - молоко з боржомі, ріпа з медом, кажуть добре сік цибулі з медом(цукром) і поробіть йому масажі, щоб мокроти краще відходили.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ой , а я і забула про то. Мені колись бабця робила таке-робила таке заглибленні в ріпі і туди мед лила. І ми той скі пили по ложці. Так?