"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

З самого ранку жааааахливо болить голова(Зміна погоди мене добиває

2. Музик

Музик Мартуська

а я прокинулась нині з квадратною головою, ніяк не могла зрозуміти де то я умудрилась простудитись в таку-то погоду. і згадала собі, що вчора я в банку платила в касі гроші, а над касою висів кондиціонер, от він мене і заморозив, певне. і от в мене справ повно, голова болить, температура, з носа тече, горло дере. капєц

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

ой, я зараз просто помираю від головного болю! Це просто не виносимо!Мене вже аж нудить від того.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прийшла сюди з тим жеж. Бачу я не одна мучусь.
    Почалось з обіду і по наростаючій. Тиск 96 на 60. Енне горня кави не рятує. Пробувала заснути - ніяк. Нудота вже виснажує.

5. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

може трошки коньячку ? бо ж тиск низький , можливо ще є спазм судин, раз голова болить .

6. Freitag

Freitag Active Member

А мене реально коліно болить уже третій день. Особливо коли іду по сходах.
    Від чого навіть не уявляю і що робити теж не знаю :girl_in_dreams:.

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

І мене реально болить. Я вчора собі сокирою бабахнула по коліні, думала без ноги залишусь :girl_mad: Ледве з магазину сьогодні прийшла, бо всі чоботи тільки на високих каблуках. Уявляєте як я йшла :crazy: Добре, що нікого зі знайомих не зустріла :ninja:

8. zetta

zetta Well-Known Member

шось в мене останнім часом підвищений тиск і реагую на нього відразу, голова болить.

9. Donata

Donata Active Member

я теж до вас з головою, таке враження, що вже й не пам"ятаю як то, коли голова "нормальна"

10. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата а ви тиск міряєте? ще можна орієнтуватись по тому де локалізується головний біль, потилиця - підвищений, лобова частина понижений.

11. Donata

Donata Active Member

в мене потилиця болить, але міряла тиск в той момент, то він не високий, чуть більший мого середнього (маю низький тиск пост.). Хіба я реагую на такі незначні зміни. І ще мені не можна голос підвищувати, тільки де крикну - відразу ж голова "заспокоює нерви"

12. Raven

Raven Мама малятка

В мене якраз при 75 Х 45 потилиця і болить.

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я виского тиску практично не відчуваю, хіба щоки червоніють. Зате коли опускається нижче 110 - вмираю. Але остатньо не міряла, бо голова і так болить від тої шаленої погоди, ще як про тиск взнаю, сяду на пігулки.
    Останні дні рятуюсь кавою.

14. Fleshka

А в мене і лобова і шийно-потилична...Все мучить...Ще з високим тиском не була а от низькому не можу зарадити, кава-коньяки не рятують. Тільки стабілізація погоди...

15. zetta

zetta Well-Known Member

а коньяк з морозивом?

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Цілий день жахливо болить голова, а на вечір щей починає в грудях пекти+сухий кашель( Напевно бронхіт...((

17. silvia

silvia Well-Known Member

ост часом, коли просинаюсь після спання на спині, то не можу поворохнутись......тільки хочу...а тут прострілюючий біль в поясниці...мушу по міліметру повертатись, щоб так боляче не було.....
    може, через те, що дитину ношу і навантаження даю велике.....9 кеге як не як...

18. Fleshka

я такого ще не пробувала... каву з морозивом практикую, а от коньяк треба спробувати:girl_smile:, кажете підвищує тиск? бо ті головні болі...:girl_impossible:

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А мене сьогодні цілий день болить так ніби правий яєчник. Вже думала, що гази, але ні... не воно, бо нічого я такого не їм. Проте, он я трохи перемерзла і ноги були не в теплі. Так, що швидш за все це воно. Щось простудила собі. Але паскудно так надоїдає... а я не хочу до лікаря йти, тай з тою роботою. Ні таки певно назначу і піду. Ней там покулупається, мо золота знайде трохи? :girl_crazy:

20. iriwa

iriwa Особлива мама

А у мене загострення поліартриту :sad: Відчуваю себе старою бабцею...
    Дівчатка, хто знає, порадьте якісь таблетки бо оті всякі мазі майже не допомагають. Знаю що треба до лікаря, але зараз мені ну ніяк не виходить... А треба вже бо болить страшне! Буду вдячна.