"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

У мене нарешті дихає ніс і я відчуваю запах і смак! І в мене вже не течуть сльози рікою від перебування в тій кімнаті злощасній з мокрою стіною. Все через ту алергію на плісняву:girl_devil:. Врятувала мене лікар Дунілова, а нашу квартиру зараз рятують від плісняви і неякісної сантехніки майстри і кварцева лампа + ще багато антигрибкових засобів (ми тимчасово повернулися на стару квартиру). Фух, надіюсь, що на цій алергії можна буде поставити крапку скоро.:girl_feminist:

2. Gerbera

Gerbera Member

Я сьогодні цілий день себе погано почувала, якесь таке дивне відчуття: лице горить, руки льодяні. Вдома поміряла температуру - 35,4 (( В мене ще настільки пониженої температури не було.

3. Bobas

Bobas New Member

Лікую зубчика шістку. Чомусь почав боліти - вскрили, а там один корінь згнив - почали чистити канали, а їх не 3, а 4. Той четвертий тонкий, вузький, закручений. Одним словом, закрити мені зуб не можуть - починає набирати гній. Ліки, тимчасові пломби, розширення каналів. І так вже тиждень мене мурдують. Сьогодні почала пити антибіотик, щоб вбити ту мікробу, що робить мені таку біду. Ніколи не боялась ходити до стоматолога, бо зуби ніколи не боліли. А тут за останній тиждень відчула весь ''кайф''.

4. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

а я п"ятірку
    а мене до того як поставити ліки не болів, а сьогодні вже четвертий день як я вмираю. Вчора була в лікаря , витягнув мені ті ліки , витягнув нерв, зробили рентген все чисто, а воно далі болить. Я ото медитую , шо я доживу до ранку і витримаю без кетанова.
    Ну і шо воно таке, чого воно болить ?, нерва вже нема, а він так ниє. Маю велике бажання його звідти вирвати, аби позбутися того болю((

5. Bobas

Bobas New Member

О, не ти одна маєш таке бажання. Сказала мені лікар, що там є анаеробні бактерії, які живуть біля верхівки коренів, тому так довго лікується мій зуб. Кетанов мене не бере. Вчора разом випила 2, через годину страшної болі, випила німесил. То тримало аж до ранку. І зараз ще терпимо.

6. Lelijka

Lelijka Well-Known Member

Вирішила написати в цю темку, бо не знаю що зі мною робиться. З початком спільного сімейного життя почалися якісь болячки((((
    Відпочиваючи на морі літом підчепила цистит і якусь непонятну біль під ребром з лівого боку. Думала можливо яїчник болить.. застудилася, звернулася до гінеколога, вона звичайно оглянула, відправила на УЗІ, яїчники в нормі(сказали, що овуляція відбувається) Але звичайно виписала уколи від запалення(бо воно було спочатку) і свічки від циститу. Курс я пройшла, але біль як була гостра так і лишилася. Сказала, що то причина не по гінекології. Пішла я провіряти нирки, теж все в нормі.
    Вже в відчаї порадили мені звернутися до терапевта в залізничній лікарні.
    А в переддень я отравилася варениками(аж смішно, всі в сімї їли все гуд, а я отравилася) От прийшла я до неї, все розказала, де була, що приймала, вона оглянула, нічого не виявила,але відправила мене на ковтання зонду. Як мені страшно не було, але я хотіла щоб швидше мене оглянули і пояснили причину болю в шлунку і в лівому боці. І в результаті в мене з органами травлення все нормально , навіть не було до чого придертися) Лікарка виписала пити спазмомен, від підшлункової пангрол, а результату ніякого(((((
    Може скажите вагітність, а вагітності не може бути, бо тільки закінчилися місячні і БТ 36,7(((((
    От я зараз сиджу на роботі, тоншить мене страшно, болить живіт і під лівим ребром, пити таблеток я нехочу, бо з чоловіком вирішили планувати дитинку, і що мені робити??

7. Materynka

Materynka Well-Known Member

Може то в вас якесь защемлення нерва?

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

А мене так болить голова, що я вже не знаю куда подітися, хочеться просто прилягти і полежати чи навіть поспати. Випила 3 різні таблетки і щось мало що бере.

8. Hexe

Hexe Well-Known Member

В мене щось подібне було, як бачила жирну їжу(наприклад посмажену сардельку) мене взагалі тягнуло в туалет. Виявилось застій жовчі, п"ю тепер раз в місяць по 10 днів таблетки на травах і все окі:))

9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене так болить підшлункова, особливо після вживання жирної і смаженої їжі.
    А якось мене скрутило так, що я не могла ані ходити, ані лежати, ані сидіти. Мама вислала за мною швидку, то лікар подивився, пощупав і сказав, що могла бути кишкова коліка, бо мене відпустило після того, як вжила но-шпу. Але обов"язково сказав на кілька днів сісти на дієту.

10. Надька

Надька Well-Known Member

у сестри проблеми з спиною, при тому вона вагітна 4 місяці. її так болить поперек що неможе встати з ліжка. Лікар в роддомі говорить що то не від вагітності, дівчата підкажіть може у когось таке було,що можна зробити в її ситуації.

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Г о л о в а!!!!!!!!!! Так болить, що аж нудить - знову почалися проблеми із спиною, як наслідок - головні болі. Треба піти поставити все на свої місця, а то ще кілька днів такого нестерпного болю і я просто звихнусь.

12. Птася

Птася Well-Known Member

Ото причепилась до мене якась зараза, місяць кашляла, прописували мені лікі які при грудному вигодовуванні вживати можна. Але легше не стало. Позавчора пішла на ренген - обструктивний бронхіт з правосторонньою пневмонією. Тепер понаписували мені купа ліків, антибіотиків, уколів. Сижу плачу, бо малого годувати неможна.

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

Дівчата, що то таке, коли так, ніби, серце стиснуло і не даэ дихати на повні легені? Вже хвилин 40 мене тримаэ. Ніколи з таким проблем не мала. Посмоктала валідол, тиск 100 на 70, вроді не такий вже й страшний. Мама по телефону кричить, щоб швидку викликала, а я то не люблю. Найгірше, що маю малого годувати на сон на лівому боці, болить, як на серці лежу.

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

ібупрофен мені можна. Теж думаю, що не серце, бо тиск нормальний, пульс в нормі. Дякую, що відгукнулись. Зараз манюнь досмокче свою порцію молока і піду пігулку вип'ю.

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А мене в додаток до попереку хапнула спина. Не болить тільки коли ходжу, а ходити поперек не дає. Коли лягаю чи сиджу, то болить і спина і поперек, хоч бери і літай. Ну але вдень то півбіди- коли час лягати спати, то для мене мучєнія- все болить, а як засну, то довго сплю в одному положенні, аж живіт терпне, а коли повертаюсь то й він болить...

17. in todash

in todash Active Member

А я заснула здорова, а прокинулась із закладеними вухами, болючим горлом, ще й на додаток таке враження, що лімфатичні попідпухали...Тільки тиждень тому виздоровіла:girl_devil:

18. marika28

marika28 Well-Known Member

Дівчата допоможіть порадою з народної медицини. Сьогодні у мене якиїсь почався кашель сухий. Чисто якиїсь комок в грудях неможу відкашляти. Пю чай з квіток бузини з медом і з лимоном. Може ще чимісь можна помякшити кашель

19. La asiano

La asiano New Member

Є такий травний збір "Бронхофіт" - дуже ефективний при сухому кашлі. А ще я розводжу пертусіном суху мікстуру від кашлю для дітей - також гарно допомагає. І гірчичники звісно.

20. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

мене дуже часто при зміні погоди чи навіть якщо вона залишається без змін "крутять" та "ниють" коліна. Іноді це триває чуть не цілий день/вечір - аж в яйники віддає.. Купила собі якийсь знеболювальний гель (Ультрафастин), але результат якщо і є, то дуже нетривалий.
    Чим можна полегшити біль і чи є лікування від такого?