"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

А я страждаю від надмірної любові сонечка до моєї сніжно-білої шкіри.:girl_cray: Хоч і загоряла потрохи ще з травня але після вчорашнього дня на озері я вся червона (в час пік сиділа в тіньку, плавала в сорочці).

2. Музик

Музик Мартуська

і знов я тут - мало мені того, що я тут зранку писала - ще й яйники колять, ноги терпнуть, живіт нето болить, нето терпне, ще й алергія на шиї шкірками твердими покрилась, ну принаймні не чухаюсь вже :sad: капєц одним словом. тааашнілавка продовжується

3. siriuska

siriuska Member

А в мене голова болить і квадратна, незнаю що і робити, не сплю по ночах, під ранок вся в поті, жара.

4. Sertce

Sertce Member

Болить мене голова, серцебиття пришвидшене, тиск 90/60. Дівчата, xто знає, що робити при низькому тискові? Дістала вже та гіпотонія. Кофеїн, кава, цитрамон, елеутерокок дає малий результат. До кого це потрібно звертатись, які аналізи/ обстеження робити? Дякую.

5. Yaryna Yarko

Yaryna Yarko New Member

Понижений тиск - це знижений тонус судин... а отже потрібно приводити увесь організм в тонус!!! Симптоматично дуже добре допомагає кардіомагніл (аспірин+магній). Щоб змінити ситуацію кардинально раджу приводити увесь організ в тонус. вести активний спосіб життя, записатись на якийсь спорт для фізичної активності (особисто я займаюсь йогою). А найважливіше - тішити себе і насолоджуватись життям!
    Це може бути вегето-судинна дистонія (все вищеперераховане для неї працює). Варто визначити який є черепний тиск, бо по перефирії може бути понижений (те що на руці ми міряємо), а черепний - підвищений. Згадаю як той лікар називається = напишу. В залізнодорожній лікарні.

Останнє редагування: 10 Липень 2012
  6. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Болять м"язи в руцях, бо багато землі перекидала на розкопках, болять здерті від лопати мозолі та дууууже пече обпечена шкіра на плечах, спині - там в пухирцях всьо, руках і навіть на ногах :sad:

• Подобається Подобається x 1
  7. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене цілий день боліла голова ну просто невиносимо. Три цитрамони, дві "стоячі" кави трохи попустило, але все рівно голова як в скафандрі.:no:)
    Під вечір прихопив живіт, зараз взагалі болить не виносимо, корчусь від болі і ніц не можу робити. Вже б завалилась в ліжко, але треба помитись і т.п., а я не моооожу.:girl_cray: Підібрала ноги під себе і сиджу, аж мені сльози на очах.:sad:

8. Barnaulka

КД почались, животик болить :sad:

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Є один старенький рецепт. На стакан води- 10 крапель м"яти перцевої (в аптеці є) і за 15хв. болі як і не було.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, ніц воно мені не дало. І три ношпи влупила і хоч би що. Я реально не знаю як ту ніч пережити. Від болі мене аж викручує.:girl_cray:

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тоді спробуйте кетанов.

12. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та власне хотіла, але добре що глянула на коробку, а він вже протермінований.
    В мене вже дуже давно такого не було, хіба останній раз як йшла родити)))
    Живіт здутий як бубон, твердий, біль нестерпний. Вчора боліло теж дуже, але нині мене аж в поти від тої болі кидає.

13. Freitag

Freitag Active Member

Не наважуся щось радити, але поділюся досвідом.
    Коли під час КД біль нестерпний настільки, що жодні ліки не допомагають, а я ридаю від тих мук - чоловік приносить тепленьку грілку. Десь за півгодини біль вщухає. Метод неоднозначний, але мені допомагає у 100% випадків...

14. Barnaulka

Але і кровотеча від того може бути..

15. Hermi

Hermi Well-Known Member

мдя..не в мене одної катастрофа з КД, просто помираю...тече як з якоїсь свині, прокладки на 7 капель вистачає на 3 год...Зла як чорт, посварилась з усіма з ким можна...хреново і фізично і морально;(

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка, в мене ще нема КД, але вони скоро мають початися. Минулого місяця боліло, але не так, зараз щось жахливе.
    Якби були КД я б писала в відповідну темку, а так, я не знаю що воно таке зі мною. Думаю що ПМС, але точно не знаю...

17. Freitag

Freitag Active Member

Тому і кажу, що радити не наважуся і що метод неоднозначний, і думки з цього приводу різняться. Коли переді мною стоїть вибір "швидка" чи грілка - то обираю, образно кажучи, менше зло. :girl_wink:

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

В мене зазвичай була ще нудота і блювота...фу....як згадаю. Але після пологів, М починаються навіть невідчутно, тільки за два-три дні до того, живіт дуже твердий і здутий.

19. Freitag

Freitag Active Member

20. Музик

Музик Мартуська

дико болить голова, таблетка не допомогла, буду зараз гарячим чаєм лікуватись.