"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Hermi

Hermi Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

вночі страшенно чухалось око, ранком проснулась, мене мама перелякалась...те око червоне-червонюще!!!відразу заставила промити ромашкою...вже не чухається і потрошки починає біліти...а після обіду голова розболілась...та так сильно, що навіть говорити не могла, просто лежала на ліжку..випила кави з коньяком вроді попустило..
    зайшла жалітись..а тут бачу в багатьох очі і голова..може якась інфекція ходить:sad:

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ходить... ходить... Мусите іти до лікаря, бо всякими ромашками-травками тут мало зарадиш. Якщо то не дай Боже вірусний кон"юктивіт, то треба кардинальне лікування: мазі, краплі, антибіотик. Не зволікайте, я правда пішла до лікаря, коли вже на хворе око на вулиці майже нічого не бачила.:sad:

3. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене так болить голова, просто "розколюється", впав тиск, і саме головне , що він в мене сам по собі низький:girl_cray::girl_sad: треба пити каву, яку не люблю, а коньяка, як на зло, не має((

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, шо то таке!!!:girl_cray:
    Лікувала я свій кон"юктивіт, щодня ставало все легше і легше і тут в мить знову розболілась голова з вечора, я лягла спати, а на ранок на очі знову гірше. Знову око запухло, почервоніло. Нині передостанній день лікування. Я в шоці!!! Вже мені то надоїло. Ну, шо знов до лікаря іти вистоювати кілометрову чергу та ще й з малим, бо немаю з ким лишити, чи що???
    Може хто мав таку біду, підкажіть як проходило лікування, бо я на грані нервового зриву.:sad:

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Око почервоніло скоріше за все від тиску. В мене ж навпаки головний біль починався від того, що боліли очі. Я вже лікування закінчила, але все одно ще помутніння і припухлість повкі залишились. Завершуйте лікування, але бережіть очі. Головний біль не треба терпіти, не промивайте очі водою, не торкайтеся їх руками і не напружуйте. Шкодить комп і телевізор. В мене робота повязана з компом, то тепер окуляри зі звичайними скельцями і "штучні" сльози. Але до лікаря все-таки сходіть повторно, щоб перевірити, чи пройшов запальний процес. Ви не затягнули з лікуванням, до кінця тижня у вас все пройде.

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а в мене рожа вже вдруге за півроку...знову колоти антибіотик...а минулий раз малу дуже посипало від антибіотика...

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ота припухлість мене просто добиває. Виглядає якби одне око більше, друге менше. Комплексую страшно.
    Я чогось думаю, що якщо після завершення лікування ота припухлість, чи хоча б якесь почервоніння, чи дискомфорт залишається, то напевно лікування не дало стопроцентного результату і треба іти до лікаря ще раз.

8. Raven

Raven Мама малятка

Спробуйте корнергель. Він допомагає відновлювати рогівку і слизову оболонку. Ще закапувала і промивала очі рідиною для лінз, старалася щоб рідина потрапляла в сльозовий канал.

9. terezka

terezka котяка-вишивака

треба, з очима жартувати не варто, краще сходити і поновити методику лікування

10. veronka

veronka зла друзя

дівчата, у кого є алергія на цвітіння - як ви лікуєте її? бо мені щось зовсім кепсько

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Як в мене алергія на цвітіння , беру 1 таблетку "Лоратадин" на день і воно трохи заспокоюється (можна попробувати "Еріус" - він дорожчий, препарат торетього покоління, але по ефекту мені такий самий. А в ніс - спрей "Кромо САНДОЗ" - він обволокує слизову і зменшує приникнення алергенів. Також допомагало трохи коли попила курс крапель на травах "Алергіл" (в інструкції є коли і як приймати, він більше профілактичний). Добре допомагає очищення організму, дієта - тоді прояви алергії теж зменшуються:girl_smile:

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Останнім часом якось так дивно почуваюся... Весь час хочу спати, то серце поколює, то гастрітний шлунок болить. Ніби і харчування тепер розплановане так, аби на користь, а не на шкоду, і сплю більше, ніж раніше, і час від часу якісь вітаміни жую... Але все одно - на роботу ходжу, як на каторгу, після роботи до хати і в інтернет, - але переважно просто відкрию звичні сторінки форумів і соц.мереж - і всьо, ліньки читати, часто лінуюся відповісти на повідомлення друзів. Щоб вийти з хати зайвий раз - то з тАкими муками, що капець! Я себе копняками зганяю з ліжка, стараюся домовлятися якнайчастіше про якісь здибанки із друзями, тоді змушує йти думка, що якшо не злізу - когось підведу, а це неприпустимо... А як зранку не випʼю кави - то взагалі день пропав.
    От і зараз - день чудовий, настрій гарний - а сил нема :sad:. Раніше могла за день пішки пройти н-ну кількість кілометрів, а тепер коли ліфт час від часу не працює - то трагедія - бо то ж треба буде по сходах іти, а мені тяжко!... Невже у 23 роки можна себе почувати старою бабцею?! Паскудно...

• Подобається Подобається x 1
  13. veronka

veronka зла друзя

теж таке було)) я себе заставила робити зарядку, тиждень мучилась доки не звикла і прийняла це за звичку)) зате тепер - і сили звідкісь беруться і лінуюсь менше))) Рух - це життя!)) зачинайте ходити пішки, забудьте про ліфт і - "вечная слава воде!")) в басейн бігоооом))

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Та ж я її роблю, хоча те паскудне коліно досі болить і не може на повну силу займатися... Отак лежу і думаю, що ж я хочу - і тут розумію, шо абсолютно ніц... До всього якось однаково.
    А от думка про басейн зацікавила, плавати не вмію, але навчитися хочу! Дякую за ідею :). Йду шукати відповідну тему на посиденьках :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

заставляй себе ходити на прогулянки, довгі, просто так. десь бажано ближче до природи. Чим більше буш ходити. тим більше сил буде з'являтися. Особисто мені сил дає заняття спортом. Хоч під час тренування мені здається, що вже все і нічого не хочеться та коли йду додому відчуваю прилив сил. Але як ти не можеш через коліно, то треба щось собі оптимальне придумувати. В будь-якому випадку-рух це життя.
    неуважна я :)

16. veronka

veronka зла друзя

я лінтюх зі скаліченою спиною і стражденними колінами (данке дзю-до)), так ось (якщо цікаво, скину в пп посилання), просто налили і нескладні вправи (не силові) і "я сі тащу"))

17. Kaplan

Kaplan New Member

добрий вечiр. Сусiдка мала проблеми з дитиною постiйна алергiя. У Львовi э обстеження Оберон називаэться - сподобалось, виявили глисти. Приймала трави помогло. Дитина чуэ себе лiпше.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

в мене "була", на період цвітіння пила Цитрин. але він в мене викликав дуже велику сонливість.
    +в мене алергій проявлялась в пчихані і очі дуже сильно сльозились.
    Мама десь вичитала що треба пити настоянки з бруньок берези
    мені той смак не подобався, то я буквально 2 дні попила і плюнула. тільки почало все цвісти, пчихала, але очі не сльозились...на другий рік один раз випила, а потім все якось не доходили руки..але зявився цвіт я не пчихаю...чи воно помогло не знаю...але зараз дякувати Богу можу спокійно виходити на вулицю.

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

сьогодні цілий день відлежала в ліжку температра 38 і не збивається..трималась досить довго..потім щей почала підніматись...руки і ноги просто викручує...мама спалила вроки, врікли:) вроді попустило..а зараз знову температура піднялась, правда лише 37 і 7 випила німесил, стало краще, але температура є...знову спалили вроки - температура 36 і 9...що за чудо поняття немаю...але руки і ноги далі викручує...

19. AilataN

AilataN жива

20. Hermi

Hermi Well-Known Member