"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А мене зуб болить і то не просто болить, а тіпає вся щока аж до вуха.:sad:
    Напевно до завтра в мене виросте здоровенний флюс.:girl_cray:
    Знаю що треба гнати до зубного, але нині не маю з ким малого залишити, а завтра... завтра треба буде їхати в стоматологію в скафандрі.:ninja:

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

знову хвора..знову ангіна..вчора півночі мучилась з температурою 40...а сьогодні скаче 37-38...що за прокляття????практично не розмовляю...в понеділок треба їхати по роботі..відпроситись немає як:sad: а сама лель жива...голова болить, а за горло взагалі мовчу...

3. smugastik

smugastik Well-Known Member

чую що і до мене той грип добираеться, з самого рання голова тріщить, горло болить,поповнюю список грипуючих.

4. koroljok

koroljok Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Мене десь продуло - вухо болить і шия теж. Закапала вухо, натерлась і хожу по хаті в теплому шалику :girl_sad:

5. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В мене вже другий день якась біда з очима. Червоні, як в кролика, і болять під повіками. Чи продуло чи тиск очний, сама не знаю. Але та біль віддає в голову і важко очі підняти. Певно треба йти до окуліста, а то соромно на люди вийти з такими очима.

6. Bublyk

Bublyk Member

Ми цього року будемо мати "прекрасні" Великодні свята - всі четверо з грипом в хаті сидимо. Чоловік ще до останнього тримався, а сьогодні і його скосило, навіть не буде кому Паску посвятити :girl_cray: В малої як завжди на вуха дало, маємо черговий отит, знов антибіотики. Але найбільше малого шкода - він, бідачка, вже другий раз хворіє, а то щойно місяць минув після операції. Коли ми вже з того всього виберемось? Ніби пороблено, чесне слово...

7. Divchyna vesna

Біда моя не проходить. Капаю очі, почервоніння поменшало і біль проходить. але все бачу як тумані. Йду сьогодні до лікаря.

8. Divchyna vesna

Звіт від походу до лікаря: нічого толкового мені не сказав, лише вибалушив очі, коли я сказала, що лікарняного мені не треба. В загальному(те що я зрозуміла з термінів) - в мене запалення рогівки (керативний конюктивіт). За тридцять років проблем не було і на тобі. Але користуюсь крапельками і маззю, тією, що лікар прописав )))). Настане полегшення - дам знати. Кухарочці - велика подяка, як і всім дівчаткам.

9. Holly

Holly Moderator

А в мене другий день трясуться руки, і руки ніби не мої, і ноги :sad: :sad: :sad: Добре, що хоч серце перестало боліти. П"ю валер"янку, надіюсь поможе. Один плюс від нервів, 2 кіля ніби і не було:girl_sad:

10. Leila

Leila Well-Known Member

Оля хіба, то плюс? що сталося чого нерви? В мене від нервів тахікардія сильна була, часом пульс 105-110. допомагали краплі "настоянка глоду" і пустирник.

11. Holly

Holly Moderator

а можна при ГВ?

12. Leila

Leila Well-Known Member

можна, а що робити як треба?я он важу 52 кг з тими нервами. Ще тепер на роботу вийшла, то теж адаптуватися трохи важко після 5-ти років перерви.

13. Fechka

Fechka Member

Я знову хвора. Піднялась температура, морозить. Вже не маю сил.
    Третій раз за весну.:girl_devil:
    Жах. Голова розвалюється. -"весело"!!!!!!

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене другий день шаленна головна біль ще й плюс на очних білках червона сітка, очі болять, ліва повіка запухла, око червоне повністю. От варю їсти і доварити не можу, схилитися не можу, повернути голову теж важко таке відчуття ніби мені на ніс і на очі щось тисне і то так, що аж боляче.:sad:
    Дзвонила до бабусі, вона трохи обізнана в тих всіх болячках, каже гнати до лікаря. Ага, гнати, а малого де діти?
    Та й не впевнена що зможу зашкандибати в поліклініку. Ще й тошнить до того всього.
    Може хтось хоч щось знає наскільки такий стан є смертельним?

---------- Додано в 09:56 ---------- Попередній допис був написаний в 09:53 ----------

Аааа, таке певно і мені треба йти до окуліста....:girl_cray:

15. Holly

Holly Moderator

А мені і далі зле. Щось мені ті настоянки не допомагають (((

16. arushka

arushka завжди досягаю мети

Тиск міряли? У мене вчора були такі самі симптоми, зміряла тиск -80/50:8: Лікувалась кавою з коньяком.
    Або згадуйте, де на протягах сиділи

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

О, мені таке лікування якраз то.:girl_wink:
    Насправді жартую, в мене завжди низенький дуже тиск, але зараз не маю в хаті чим поміряти. Головне що я чомусь схилялася більше до того що судинна сітка тріскає на очах через високий тиск, але то я сама собі таке надумала. Зараз поп"ю кавки подивлюсь що буде, бо вже не сила терпіти.

18. Analgina

Analgina New Member

То напевно з погодою пов"язано, бо вже третій день поспіль болить мене голова, пила парацетамол- ніц не помагає, а нічого іншого пити не можна... Ну от як давати собі раду? Чоловік каже- ляж поспи. А як його заснути, коли ту голову ніби тисками звідусіль стискає. І тиск в нормі. Бідні ті вагітні.

19. Divchyna vesna

Я собі так теж надумала, але вже тиждень, а очі ще щервоні. Правда після консультації в поліклініці,а потім ще з одним лікарем (то вже через знайому знайомої), я зрозуміла, що то не смертельно, просто треба пильнувати очі.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Кавка пішла на ура, але не допомогла та й допомогти не могла, бо маю вірусний кон"юктивіт.:sad:
    Була нині в лікаря і от маю такий діагноз. В результаті каплі, мазі і берегти очі.
    Після завтра мають бути гості, а я буду отака красуня з червоними, спухшими очима.:girl_cray: