"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Лікарка мені зуб закрила (напевно тимчасовою пломбою). Теж перша підозра на гній, але зуб закритий і доторкнутись до нього не можу навіть.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мені коли з переднього зуба витягали нерв, то попереджали, що кілька днів може боліти. І так і було, я не могла нормально закрити рота, так боліло, але кілька днів і все пройшло. Може і у вас так буде?

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

а щось пили чи терпіли? (в мене це вже 4 зуб без нервів, то з жодним такого не було)

4. lizarda

lizarda New Member

маю на тілі декілька невеликих папілом,і одну за вухом(розмір десь як фасолинка мала).хочу їх видалити. може хтось з таким стикався, і порадить хороших лікарів.

5. Vittoriya

німесил добре знеболює плюс ще протизапальну дію має. Можна попити, а взгала найкраще було б подзвонити до лікаря і спитати поради. Бо те. що у мене так було і все нормально, то не значить , що і у вас так. Головне не наробити собі біди

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

7. Vittoriya

так, він не дуже добрий, але ж лікарі його виписують. Просто треба його пити в крайніх випадках і не часто. Я пила. Живу ніби. :)

8. allusya

allusya Well-Known Member

І я в цю тему :girl_sad: Минулої суботи впала , маю синяки на спині і жахливу біль. Спочатку було легше, а зараз як піднімаю важке, а точніше доню (14 кг), то потім навіть дихати важко, все болить. ЙТи до дохторів не дуже хочу, бо може на рентген направлять, поки мучусь. Може би і пішла до лікарів, але враховуючи, що годую доню, не хочу йти на їхні експеременти з діагнозом і лікуванням :girl_cray: і шо робити? :girl_impossible:

9. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Рятуйте срочно!:girl_impossible:
    Щойно з"їла кусок оселедця (ікру з нього) і раптом дізналася, що він сирий! Не знаю, як не розібрала того, думала, просто малосолений:girl_cray:
    Що робити??

10. Freitag

Freitag Active Member

Може в тому нічого страшного і нема, але я би, для власного спокою, випила би вдосталь теплої води (можна з марганцовкою) і, пардон,

11. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дякую, що відгукнулись!
    Може, і нема, але в мене вже істерика - страшенно мнітєльна((((
    Вирвати не можу, від нервів голову схопило..

12. China

China New Member

13. agalinka

agalinka Active Member

А у мене над оком дуже болить і трошки припухло, мабуть ячмінь, я щось не дуже памятаю як його лікувати, чула тільки що яйцем можна гріти, чи що робити?

14. kristas

kristas Well-Known Member

Дівчата, може хтось знає, шо провокує шум у вухах...легенький, леть замітний, лише при повній тиші в кімнаті.

15. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мене таке буває при зміні погоди, щось певно з тиском, але точно важко сказати, якщо таке у вас часто - краще проконсультуватись із лікарем

16. kristas

kristas Well-Known Member

Ну не знаю чи часто, ну давнно, так точно. Я так підозрюю може то щось з судинами...а до кого звертатись навіть не знаю.

17. Just me

Just me Member

До невропатолога. Це може бути порушення крововідтоку з мозку.

18. Sertce

Sertce Member

Дівчата, потребую вашої поради- вже ось майже рік постійно( ! ) xочу спати, не маю сили ні в рукаx, ні в ногаx. Xоджу, як варена, повільна. Що це може бути?

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:28 ----------

Дівчата, потребую вашої поради- вже ось майже рік постійно( ! ) xочу спати, не маю сили ні в рукаx, ні в ногаx. Xоджу, як варена, повільна. Сплю достатньо. Що це може бути? До кого звернутись?

19. ViTanya

ViTanya Member

Перевірити щитоподібну залозу (УЗД, гормони)
    перевірити гемоглобін (заг.аналіз крові), цукор крові.
    Скерування може дати дільничний лікар.

20. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

маю знайому нейрофізіолога і Залізничному ДЦ. якщо хочете контакти - пишіть в пп