"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. in todash

in todash Active Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

А я зараз певне на стінку буду лізти..Раптово розболілась голова тільки з лівої частини - надбрівна дуга, лоб, висок, нераз і задня частина голови болить...Випила анальгін - нічо не дає...

Зараз простуджена, три дні тому намерзлась на зупинці...Позавчора так само голова боліла, але біль був менший і пройшло ніби саме...А зараз так зле:girl_cray: Через півтори години на роботу виходити, а я ледве сиджу...

І шо то може бути?(((

2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ви нерв лицьовий (чи трійничний, вічно їх плутаю) не могли застудити?

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Моя мама медом мазала, набагато легше стало.

3. in todash

in todash Active Member

Та може й могла. А що, без шапки вганяла, в маршрутці десь так само могло дути.
    Я чомусь ще позавчора так думала, коли перший раз боліло, але оскільки вчора не боліло взагалі, то й забулось...
    А тепер вернулось..І вже певно хвилин 40 не відпускає.

4. Пундик

Пундик Well-Known Member

Капець, випила кави з шоколадкою і так почало мене нудити шо аж незнаю шо робити, вже аж голова починає поболювати. Мене ше так сильно не нудило ніколи, чим то можна врятуватися :sad: ?

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Сядьте, розслабтеся, послухайте старе, добре
    http://www.youtube.com/watch?v=Jr-DIX-OXKc

6. Tsypulka

Tsypulka Member

Може тиск підскочив, виміряйте, а потім думати що вживати.

7. Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Спробуйте води випити.
    В мене таке часто буває після міцної кави. Не зовсім розумію, чому так стається, але півсклянки води допомагає завжди.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

в мене теж останнім часом...от і зараз теж, а кава то була ще по обіді...
    мене проста вода не рятує, тільки з бульками.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, маю якусь болячку чи шо? Вже котрий вечір підряд (чомусь тільки вечір, чи то може в вечір я сильно до себе прислухаюся) відчуваю якісь легкі поколювання на шкірі. Хочеться її почухати. Таке якби після попечення кропивою, коли воно вже відходить. Може хтось таке мав? Навіть не уявляю звідки це?

---------- Додано в 01:31 ---------- Попередній допис був написаний в 01:03 ----------

В период беременности и лактации, а также детям до 12 лет применение препарата возможно только после консультации с врачом- це з інструкції. От, а мені лікар сказав що не можна і краще поки замінити на обліпихові свічки, хоча все індивідуально напевно.

10. zaderyshka

zaderyshka Member

Писала трохи вище, що мала таке саме. Не знаю звідки взялось так само. Не могла піти до лікаря, тому не знаю, що то таке. Мазала жирним зволожувальним кремом і минулось.
    Маю здогад, що то від температури, якийсь ніби опік. Бо переважно маю таке, коли лізу руками в духовку. Переважно поправляю випічку чи пластику без рукавиць, то може від того.

11. рижик

рижик Well-Known Member

Може після душу, поміняли мило, гель?

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

В мене таке було. Тривало більше тижня. Лікарі висували різні діагнози - простудилася, переїла чогось (солодкого наприклад), глюконат кальцію,дієта ну і Кашпіровський:girl_blum: , зробили своє діло.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я чогось більш схилялась до того що це може бути алергія. Ніби зауважую що коли дуже багато мию посуду тим засобом, чи ще руки в якійсь хімії тримаю, то воно отаке появляється.

---------- Додано в 02:03 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

А яка дієта, тобто ви вивиключали якісь продукти з раціону? А Кашпіровський, він... тобто... чим він вам допоміг?

---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ----------

Воно буває і до душу. особливо після багаторазового контакту з якимись хімічними речовинами. Може від того?

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Може просто шкіра пересушується від тих засобів і так є. У мене часом буває, що так легенько свербить-поколює шкіра, я кремом змащую і все проходить

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я тиждень старалась солодкого, соленого не їсти. Ще могла сорбенти випити (активоване вугілля чи ін.)
    :girl_wink:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вікторія, я від давна розчарувалась в усіх тих засобах і миюся тільки з вінницьким дитячим милом.

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

О, від солодкого то може бути. Може то так звана хвороба солодкоїжки?)):girl_in_dreams::girl_haha:

17. sunset

sunset Active Member

в мене таке було коли переїла апельсинів, то було алергічне, випила антигістамінне і пройшло)

18. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Дівчата допоможіть! Була в понеділок в стоматолога - видалили мені нерви з зуба і поставили ліки - записани на пон (післязавтра). Звечора, цілу ніч і зара ниє страшенно і більше навіть болить ніж ниє. Ні в клініці, ні лікарка тел не беруть. Терпіти вже нема сил - може хтось порадить якісь таблетки помічні (дотепер нічо сильнішого від цитрамону та анальгіну не пила - не розбираюсь шо то можна взяти) або трави пополоскати (напухлості не бачу ні по щоці, ні промацуванням ясен). Не знаю як то дожити до понеділка.

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Marigold, Спробуйте витягнути все з зуба! Там десь може гній збиратись і того болить. а з таблеток мені ібупром помагає. спробуйте можливо Солпадеїн шипучий.

20. nalia

nalia Member

Мене завжди виручав німесил