"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

У мене такі гульки робляться від дуже важких, тісних або ж від неякісних сережок :) маю декілька китайських, красиві, але моє вухо їх більше кількох годин не терпить через їх якість :) потім ті гульки самі по собі проходять.
    На золото такої реакції немає.
    Ех...доля судила мені носити виключно брульянти з такими вухами :girl_crazy:

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

Я нічим не мазала, але з мене безвідповідальної не мусите брати приклад :)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мої вуха теж створені виключно для дорогоцінностей.))
    Маю море всякої дуже красивої біжутерії подарованої людьми, які не знали про мої "панські" вуха)) і все лежить мертвим грузом, трохи пороздавала. У мене від біжутерії взагалі нагноєння йде і відповідно дуже болять вуха. Одного разу вирішила ризикнути і одягнула на корпоративну вечірку, в результаті не витримала, зняла і прополоскала дірочки в вухах горілкою і то потім ще деякий час відчувала дискомфорт.
    Тому ношу тільки золоті кульчики і проблем нуль.:)

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Може спробуйте перед одяганням кульчиків продезинфікувати їх спиртом?
    Я так завжди роблю, коли одягаю ті, які довго не носила.

3. zaderyshka

zaderyshka Member

У мене теж було таке, вуха опухали моментом від срібла від біжутерії просто відчувала свербіж і дискомфорт. Тому до 22 років носила виключно золото, на нього реакції не було. Потім спробувала кульчики у яких швензи з медичного металу і все нормально з вухами. Правда, зараз ношу фактично все, реакція фактично на всі речі відсутня, тільки якщо не дуже довго носити, бо інакше свербіж все одно починається. Мож то з віком так чи шо...

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

Найкраще мазати вуха-кудьчики перекисем водню, від нього гній шипить, розчиняється і пропадає, і вуха почуваються набагато краще. Бо спирт не має отого "швидкорозчинного" ефекту.

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

я доречі весь час протираю і вуха ікульчики, і ніц. Забилам б ті вуха:girl_crazy:
    Думаю можливо це через те що я довгий час жодних кульчиків не носила
    Попробую протерти перекиснем водню і носити тільки золоті, атам далі буде видно.

6. Samodumka

Samodumka New Member

Попробуйте ввечері після промивання перекисом обробити вуха і кульчики бетадином - це 10% водний розчин йоду(зовсім не пече і легко змивається)

7. Savchenko

Savchenko Member

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

я в шоці - заболіло вночі вухо. добре, що дитячі якісь краплі були під рукою.
    але до ранку ще й шия стала боліти.
    ніколи вуха не боліли за моєї свідоомї пам"яті (хіба, як маленька була).
    що за зараза. мені мої вуха ой як потрібні!
    цілий день краплі закапую, вигріваюся, якісь антивірусні п"ю.
    але думаю, чи йти завтра до лора, чи вже не варта.
    що він мені зарадить?
    від такого бувають ускладнення?

9. Donata

Donata Active Member

якщо не пройде за день-два від вигрівання та закапування, то варто сходити, бо ускладнення бувають :sad:.
    А у мене цикл збився, ніколи не мала з тим проблем раніше, правда думаю то від хвилювання, тяжкі останні 3 тижні.

10. Samodumka

Samodumka New Member

Якщо знизився слух - то обов'язково йдіть до ЛОРа

11. WildWind

WildWind Member

Дівчата, що означає дуже високий гемоглобін? Лаборант сказала 170.. (то не в мене, в дуже близької людини)

12. Medusa

Medusa Well-Known Member

Переробіть аналіз в гематологічній поліклініці (на Пушкіна). Якщо дійсно такий високий - йдіть до заввідділенням (старий такий дядько).
    Взагалі високий гемоглобін набагато гірше, ніж низький.

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ну звичайно першим ділом переробити, а взагалі

14. antuanetta

antuanetta New Member

це у вас защемлення останніх позвонків в хребті .можу поділитися дієвим східним масажем. сама приймаю вже місяць. Мені допомагає:girl_bye2: ! Пишіть !:girl_bye2:

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Дуже мене останні три дні турбує права рука. Від пальця середнього і до ліктя шкіра така наче після обмороження, дуже чутлива і болюча при дотику, хоча видимих ушкоджень нема. І періодично відчуваю "стріляючий" сильний біль у суглобі пальця. Чи хтось може мені порадити щось? Бо до лікаря навряд чи зможу раніше вівторка. А турбує сильно:girl_cray:

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

ПМСю..світ мені не милий.. Колись мучилася фізично, а тепер вже, не знати, й як( Таке напруження, фізичне, психічне невиносиме(

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Хай пробачить мене той, в кого позичила фразу "хочеться когось вдарити сковорідкою".:girl_crazy: Саме то. Відчуваю наближення також...І діти сьогодні особливо мерзопакостні, і чоловік "хобот не так стоит, ушами не так хлопает". А ще так болить нога, вдарилась об посудомийку. Але настрій нормальний.

18. kristina

kristina Well-Known Member

Я видно простудила собі щоку, починалось все з маленького прищика, а набрало за пару днів так, що в мене спухла щока (ніби як від зуба), чую що там гній, але то так в середині. І незнаю що робити, до кого з дохторів піти, мислю що саме воно не пропаде. Такого в мене ще ніколи не було. Дівчата підкажіть як то вигрівати чи шо робити ? дерматолог, косметолог куда йти ? Бо в мене одна щока просто квадратова і неприємний біль такий

Останнє редагування модератором: 10 Грудень 2011
  19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Вже дістав мене той тиск.
    То 80/40 то 180/120 і як з тим жити? І це в межах дня. Зранку ходиш як не достатньо прибита муха, а а до вечора вже як прибита, тіко в іншу сторону. Бошка відвалюється, а ше дитя по ній скаче...
    Наковталася таблеток тепер для зниження тиску.

20. Samodumka

Samodumka New Member

Скоріше всього це фурункул. Потрібно піти до хірурга або ЛОРа, щоб його розкрити. А тимчасово накладайте пов'язки з офлокаїновою маззю.