"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. Bublyk

Bublyk Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Попробуйте полоскати горло теплим розчином солі (зробіть досить міцний), але мінімум 6 раз на день. Здається просто, але помагає.

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Сильну біль і запалення в горлі спрей тантум-верде знімає....

3. Ehmeja

Ehmeja New Member

Може хтось стикався чи знає що робити, коли затерпають і руки і ноги вночі (і це при зручному положенні сну). Колись ще до вагітності в мене таке бувало, бувши студенткою, навіть, коли сиділа на стільці на парах, ноги так затерпали, що встати не могла. Під час вагітності пропало. Але пройшло 4 роки і знову те саме, та й ще майже кожну ніч. Перш ніж піднятись з ліжка доводиться довго розтирати руки, а потім і ноги. Та й при розтиранні біль і ломота страшенна. Деколи й сере ночі пробуджуюсь віт тої болі. Вже думала і до лікарів звертатись та все якось відкладаю, і без цього проблем вистачає.

4. LVitaliti

LVitaliti Member

Ой, дівчатка, як мене вже достала та хронічна втомлюваність... сил вже нема... просинаюся зранку і вже важко з ліжка піднятись. І з чим це пов'язано, можливо погода така?...:girl_cool:

5. Neytasa

можна настойку лимонника попити, в кожній аптеці продається :girl_yes:

6. LVitaliti

LVitaliti Member

Дякую! Треба спробувати, сьогодні ж куплю. І ще б у відпустку пошвидше, відпочину... тоді може й сил буде більше! :)

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О, буду знати, колись тільки ним і рятувалась від пониженого тиску, але я сама ту настойку робила, тепер не маю можливості, а що в аптеці купити можна і не знала.

8. AilataN

AilataN жива

Болить поясниця, дається взнаки вчорашнє пивко з гострими закусками. Нирки, особливо права.
    Що б то хряпнути ? Ношпу? Травку якусь? Може Уролесану попити?

9. Raven

Raven Мама малятка

Якщо маєте пісок в нирках, то ліпше того не пити. Купіть нирковий чайок, якщо впевнені, що нема запального процесу.

10. Solomi

Solomi New Member

до невропатолога

до ендокринолога

11. gnoma

gnoma Member

Страшенно почали крутити ноги, можливо то від погоди, не помагають ні ніякі мазі ні вовняні шкарпетки.
    А ще нирки розболілись, ніколи не боліли, а сьогодні все нараз, ниє вся поясниця.

12. Venezianka

Venezianka New Member

А я напевно від кондиціонера простудилась. Нежить, горло, температура і слабість ледве до роботи долізла.

13. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Аналогічно!!! Мабуть від погоди... чула такі ж скарги від декількох людей... А що буде в старості???!!!....

14. tasha

tasha New Member

просто аналогічна ситуаціЯ була. В мене на зміну погоди буває, що просто викручує ноги, тоді помагає масаж, але не такий собі легенький і приємний, а досить сильний, біль просто шалена, але якщо потерпіти пару хвилинок того масажу, то м"яжи попускають і можна заснути.
    Нирки і поясниця теж боліли, то п"ю трав"яні чаї. Але з нирками треба йти до лікаря, от питання де то хорошого лікаря знайти, щоб за день і аналізи і узд ітд зробили.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Йду сюди жалітись.
    Відколи хворію, а це вже другий тиждень скоро скінчиться, щодня з 12 і до 7-8 маю дику головну біль. Ото вчора вже зранку встала з червоними, як в бика очима. Судини полопались і очі налились...Каже мама - то від тиску...але в мене він понижений, від такого ж судини не лопають...консультувалась з декількома дохторами, кажуть що то вірусяка такий мене скосив, що всі слизові запалились. Ангіна так ще і не пройшла, крім того Роман мій зліг з температурою.

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

була впевнена що в мене то від кондиціонера...а лікарі заочно кажуть - вірус...нічо не розумію вже.

16. Gorgona

Gorgona Member

А я лежу на підтримці. Живіт ниє, нудить, а тепер ще і після уколів страшні гулі залишились. Уколи не приймаю вже тиждень, а гулі не проходять (ні лежати, ні сидіти не можу - біль страшна) :sad::sad::sad:

17. LVitaliti

LVitaliti Member

Не жартуйте з цим, будь ласка! старайтеся їх вигрівати, масажувати і роботи йодну сітку (можливо трохи допотопний метод, але він якраз і допомагає), а ще тримайтеся і налаштовуйтеся тільки на хороше! :girl_dance:

18. Gorgona

Gorgona Member

Дякую за поради! Тут насправді вже геть не до жартів. Буду то всьо діло брати під контроль :girl_smile:
    А скажіть, будь-ласка, чим їх можна вигрівати? Я маю на увазі це має бути сухе тепло? Можна якусь грілку використовувати чи просто закутати їх потепліше?

19. LVitaliti

LVitaliti Member

Я зимою сиділа на батареї, бо поки доїхала до роботи все тааак ломало..., а вдома, просто тепло куталась і головне, йод, багато йоду. Думаю цього достатньо мало б бути, бо грілка не завжди корисна...(((

20. Neytasa

Gorgona, багато йоду під час вагітності не дуже корисно... і грітись дуже, ще й в таку спеку не добре, тим більше Ви на підтримці! Порадьтесь з лікарями, не займайтесь самолікуванням! Якщо вже зовсім без варіантів можна гулі від уколів траумелем мазати.