"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

А в мене сьогодні смикає і також ліва повіка.:girl_crazy:
    Хоч і не нервувалась нібито. Єдине голова крім цього дуже болить. Може це пов"язано.:girl_sad:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Слухайте, а скажіть чого у мене постійна відрижка? А нині зранку їхала то взагалі було відчуття рвотного рефлексу. І стан організму такий якийсь неспокійний, так ніби серце тіпається швидше ніж треба. То шлунок? простуда? чи і то і друге?

3. Маруся-мама

А чи можуть антибіотики спричиняти стан неспокою, так званної anxiety. У мене сьогодні цілий день такий якийсь що голова крутиться а під кінець дня щей в грудях почало колоти.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_impossible: А може варто ще з лікарем порадитися і най вам випише щось інше..Бо мені здається ,що то не добре..Може у вас якесь несприйняття того антибіотика..

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Можуть. Точно знаю. Мені минулого року приписали, правда не пригадую назви антибіотики, побічними діями від якиз був стан не спою, таікардія і галюни:ninja:.Язвоню, кажу в мене так то нормально, вона каже так. терпи!!!:khomyak:

6. Маруся-мама

Це правда. Вони лишень розводять руками і кажуть, що треба курс пройти. Маю надію що я одним курсом обійдусь, бо мій бідний чоловік мусів добрих пів року приймати декілька курсів антибіотику але в результаті не вилікувався, а лишень залікувався і тепер просто вважає на все що може спричинити нове запалення.
    Але он шлункову флору відновлював дуже довго.

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А в мене зранку тиск був 85 на 55, а зараз взагалі 80 на 50... Така сонливість..

Останнє редагування: 18 Лютий 2011
  8. Маруся-мама

Коньячку або червого вина вам треба.

9. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Клигаю на одну ногу вже тиждень. Таак болить в коліні, що зігнути не можу і постійне враження, що хочу те коліно так вивернути, щоб там хруснуло...
    Було таке 3 роки тому ,казали, що щось схоже на запалення меніска.
    О, і тепер знову таке. І як його лікувати той меніск? В п"ятницю маю їхати на лижі, а коліно болить так, що слабо собі це уявляю....Можливо хто стикався з таким, як лікували? Я мазюкаю мазями - наразі, щось ніц не помагає...

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Олюнь,тільки мазі(якщо не хочеш операції),маю два пошкоджених меніски))) на одній нозі носила гіпс,а на другій обішлось тугою повязкою,спробуй,купи еластичний бинт і зафіксуй,про лижі поки забуть.В ідеалі і про високі підбори потрібно забути,але як ми жінки без них,тому час від часу коліно буде про себе нагадувати))))

11. OlgaSoroka

OlgaSoroka Well-Known Member

Думаю,перш ніж лікувати,потрібно поставити ТОЧНИЙ діагноз.Запустити хворобу-це просто,а вотз ускладненнями боротись.....

12. iriwa

iriwa Особлива мама

Болить мене матка, ось уже другий день, але не так як на місячні, не тягне, не ниє, а біль такий наче всередині суцільний синяк. Коли не рухаюся то болі не чую, а як десь трошечки напружуся, чи при близькості з чоловіком то боляче :sad: Дивно, чому б це...

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

навіть не знаю, де про це написати))

словом, на внутрішній стороні одного стегна (на нозі) вже місяць тому зявився "малюнок" зі судин... тобто червона "карта", якось так ... в кого бліда шкіра, може мене зрозуміти - так судинки видно на руках, коли холод наприклад, а то в мене той самий принцип, але масштабніше..

Далі, думали обморозила... та де, чому така обмежена площа? чому лише одна нога?
    Найімовірніший варіант - спортзал... ну але я вже два тижні не ходжу, а воно не сходить... лікар прописав Ліотон і пити вітаміни і аскорутин.... але ефекту нема, хоча в понеділок повторно була на огляді, то він сказв, що воно вже блідіше... Зійшлися на тому, що в якійсь судинці просто тромбик і мусить розсмоктатися і то займе часу... ех, а то ж весна скоро!

Хтось з таким стикався? Що порадите для судинок?

14. Маруся-мама

А не може бути генетичне? Може у вас в родині слабкі судини?

Слухайте а чим можна полікувати гланди і можливо задатки на ангіну? Може то сіллю погріти? Знаєте як онто в мішечок насиплась підігріта на сухій пательні йодована/морська сіль і тоді нею грілось горло/гладни. Хтось таке чув?

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Гранатовий домашній сік малими ковтками нам дуже помагає. Погугліть, там ще рецепт відвару зі шкірок граната.

16. Маруся-мама

Дуже дякую. Пошукаю.

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мені на горло при ангіні найбільше допомагає полокання - взяти 2 шклянки добре теплої (але не гарячої) води, в одну дати чайну ложечку солі, в іншу дати чайну ложечку соди. Полокати чередуючи - кілька раз тим, кілька раз тим. І так що кілька годин.
    Процедура не дуже приємна, але помічна.

18. tasha

tasha New Member

Роблю те саме але в одній чашці + 1 каплю йоду, головне щогодини.

Допомогло краще ніж усіляки смоктальні таблетки від горла, тай менше шкоди.

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Я беру сіль йодовану, то вже йоду не даю (але чула що можна давати), та й опекти боюсь, цей розчин сіль-сода і так добре там дере...
    До речі, при насмарку я роблю промивання аналогічними розчинами - набираю повну піпетку і в кожну ніздрю по кілька повних піпеток.

20. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

почитайте про варикозне розширення вен огранів малого тазу.