"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Щось болить мене матка і постійно сиджу на туалеті, як при цистіті, але нічого мене не болитть, настрахали опущенням матки, тре йди до гінеколога.... дуже "люблю" тих лікарів!

2. yusha

yusha New Member

Підкажіть хто-небудь,як розробляти руку після перелому. Гіпс зняли,а вона болить дико, таке враження,що ще більше,ніж до гіпсу, причому не в місці перелому.:girl_cray:

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

З вчорашнього вечора в вусі стріляє гаж спати вночі немогла. Порадьте будь ласка, шо туди накапати, шоб втихомирилось.

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

Софрадекс:girl_yes:

5. La esposa

La esposa Moderator

Ну от... добігалась...

зробила собі щось у хребті, як з-під ліжка порох витирала. Рукою нормально рухати спочатку не могла, потім якось розрухала. А в шиї так стріляє, що очі на лоба лізуть... мабуть відкладу всі свої справИ і поїду до сестри на масаж, бо годі рухатись..

ще за компом якось нормально, коли тільки кистю треба мишку водити, а як фотографувати????? чоловік з мене піджартовує, каже сиди і вишивай :)

6. kristas

kristas Well-Known Member

мені інколи допомагає просто фатка вмочена в теплу горілку, і шось тепленьке наперх

7. ViTanya

ViTanya Member

Руку потрібно показати лікарю, і якщо вона зрослась правильно, то він скерує на ЛФК (лікувальна фізкультура) , тоді лікар ЛФК покаже необхідні вправи. Хороший лікар ЛФК є в поліклініці на Виговського, 32, пані Надя ( прізвища не знаю, але вона там одна).

8. Viktorina

Viktorina New Member

А я напевно керуюся сподіваннями... ,але то не вихід.:girl_sad:
    Може у кого таке було, або є серед форумлян лікарі і дасть хто відповідь-пораду ,що то зі мною діється.Вже десь напевно біля року. а може і більше, періодично піднімається температура 37.2 - 37.6,тримається декілька днів , а потім норма ,і знову декілька днів. І ніби нічого не турбує,у мене часті мігрені, але не думаю, що то якось пов"язано, правда місяців 7 назад здавала аналізи то гемоглобін був 83, їла багато яблук і пропила "глобірон"-капсули(залізо),їла вітаміни"Е","Вітрум".

9. kristas

а температура часом не у середині циклу піднімається???? якщо ні, то значить в організмі є яке запалення, можливо хронічне. В моєї знайомої температура постійно була в межах 37, то її мама лікар , проколола курсом якихось вітамінчиків для покращення імунітету.

10. Viktorina

Viktorina New Member

Я вже також за цим спостерігала і зробила висновок ,що якраз у середині циклу піднімається ще на декілька позначок вище, а потім знову так само.:girl_sad:,а якщо то хронічне , то що мені вже з тим треба змиритися чи як?
    А що ж то за такі вітаміни були?

11. kristas

я шось незнаю, то вам до лікаря, аналязи :)))

12. yusha

yusha New Member

13. La esposa

La esposa Moderator

а я чула, що так піднімається температура, коли овуляція.

В мене таке було цілий рік, але тоді була підозра на туберкульоз. Все-одно варто сходити до лікаря, хоча б для того, щоб заспокоїтись.

А як ви відчули, що піднімалась температура? чули по собі, чи намірено спостерігали?

14. Viktorina

Viktorina New Member

Відчула, що якась млявість і у вісках стискає (думала то від частих мігренів), але потім вирішила поміряти температуру і так вже..., як помітила такі зміни, почала виміряти(навіть думала , що градусник поганий)міряла двома і під різними пахвами одночасно. А до речі, вчора після того як сюди написала , лягаю і відчула ,якись дивний стан , міряю і Що Ви думаєте ... 36.2, а сьогодні зранку рівно 37.0... дивина та годі:confused:

15. La esposa

La esposa Moderator

зранку, а особливо відразу після сну, температура може бути 37, то нормально (якщо нема інших причин) :girl_spruce_up:

16. Dana K

Dana K Well-Known Member

В мене сьогодні цілий день від самісінького ранку смикається ліва повіка... :girl_crazy: хто може підказати, що це таке...
    І ще одне, часто затерпають руки і ноги,вартує лише трішки незручну позу приийняти... то вже старіться приходить???:connie_pull-pigtail:girl_haha:

17. iriwa

iriwa Особлива мама

Люди, замучав ревматизм чи як там воно (в мої то 24 роки!) колись лікар поставила діагноза... Шалено крутять руки і ноги, а по ночах то взагалі капут... Як від того можна рятуватися? Ті таблетки шо пила колись то мабуть не можна бо ще кормлю дитя та і назви не згадаю.

18. kristas

хі-хі!!! в мене таке давно і регулярно буває, от буквально вчора тіпалась і перед вчора :) я кось звикла, хоч і розумію шо то не нормально, і то троха троха нервує... Можливо нерв, а мама каже шо то в мене від компУтера :), спостерігаю, може і так :)

і таке буває, частіше ноги, після перемерзань або сильних фіз.нагрузок, просто натираю, і иеплим закутую.

19. WildWind

WildWind Member

То від нервів, у мене таке було коли мала сильний стрес. Не жартуйте з таким, з часом той тік може і не пройти, якщо будуть зберігатись обставини, через які ви переживаєте, нервуєтесь і т.д.

20. kristas

В мене таке тіпання часто буває, іноді проходить за день, іноді за тиждень... от зараз тіпалось, вже ніби заспокілась, але знову спереживалась і тік поновився...троха нервує то, хоч то не з кожним разом як кліпаю, але...от вичитала вправу
    , зробила, здається трохи легше...