"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. altari

altari New Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Будете з мене сміятися,але моя мама десь вичитала,що від болю в горлі допомагає левоміцитин(смоктати).Таблетка дууууже противна!Но!Мама таким методом вилікувала запущене горло мого чоловіка.:girl_crazy:

2. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Але ж левоміцетин це антибіотик.

3. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Які ліки ви приймаєте від головного болю???
    цитрамон, копацил, аскофен, фармадол,анальгін, спазмалгін, ібупрофен, імет,солпадеїн- не завжди допомагають. А буває так болить, що навіть номігрен і налгезин не допомагають.
    А що допомагає вам?

4. iriwa

iriwa Особлива мама

Коли мала таке то колись радила мені лікар жувати таблетки від горла Трахісан, добре мені помагало бо з лідокаїном вроді, він знеболює, а сама таблетка на рослинній основі, і полоскати горло водою з йодом але не тим що на спиртовій основі а тим що на водній, не пам"ятаю як називається, купляла давно.

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Кажуть що помагає варення з рожі, але що з ним робити незнаю. Якщо взнаєте що з тою рожою робити то можу поділитися своїм запасом(пришлете гінця).

5. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

а в мене якийсь такий дивний стан: тиск високий, а температура понижена, тошнить, морозить, голова болить фє:girl_sad: і не маю на що списати
    Мене якщо болить так, що нічого не допомагає, то п'ю пенталгін, але, в мому випадку, найкраще допомагає мануальний терапевт, чи як то називається, бо я їх називаю просто масажистами.

6. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

його потрібно взяти ложечку і розсмоктувати, наскільки цей спосіб ефективний не знаю. Так само можна робити і коли турбує біль у горлі.

7. Wonder

Wonder New Member

може отравились ?

8. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Та ні, тошнить не так як від отравлення, а так як від високого тиску

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мені допомагає панадол бебі в сиропі (дитячий) - правда-правда! В мене вже 5-й рік мігрені - перепробувала все, що можна, і в невропатолога лікувалася. Позаминулої неділі думала, що дуба дам.:girl_cray: Випила 2 чайні ложки того сиропу - і не дала!:girl_dance:

А чим ви рятуєте шкіру від обмороження?
    Я відморозила ноги. Не всі, слава Богу, тільки ділянки над колінами. І мала ж колготи 100 den, і джинси, і плащ до коліна теплий - ділянки завбільшки в долоню червоні, сухі, болять і печуть. Намазала дитячим кремом і накрила ноги втроє складеною ковдрою, щоб відігрілися. А що ще можна зробити?

10. Nana11

Nana11 аспіранточка

Мені колись допомагало стрептоцид розсмоктати, приємним на смак його не назвеш, але допомагало. І Трахісан про який говорять тільки той який з анестетиком. І полоскати кожну годину, бо то тільки здається що воно нічого не допомагає, а насправді ті всі мікроби вимиває.:girl_yes2:

11. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

думаю крем для покращення кровообігу на обморожені ділянки буде сам раз ))
    ЗІ: дякую за ідею з панадолом, ще м такого не пробувала, а інше не допомагає напевно тому, що організм вже звик...

12. WildWind

WildWind Member

А я захворіла, 37.1, спати не можу, прокинулась від того, що відчувала як піднімається температура, в кімнаті жарко, а мені поступово ставало холодно... Ну що за напасть? Тиждень їздила в лікарню до свекра, потім до сестри свекрухи, мала час, тай поїхала, потім 2 тижні хворів чоловік, і ні, я не заразилась від нього ангіною, я захворіла тепер, коли він вже не п'є ліки, а тільки вітаміни, і ми нарешті думали кудись в неділю сходити...Вчора ввечері ми поїхали в Метро, закупились на пів року, і я там підхопила якийсь вірус, сильний вірус "єдрід Мадрід", бо інакше я не хворію! АТАС.
    Температура, поступово починає боліти голова, закладає горло і ніс... Спати не можу...

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вже котрий день ниє мені ліва рука. Просто замучило мене вже. Так ніби кості ломить що аж вивертає на ззовні. Цікаве це на дощ чи чого інше? І чому тільки ліва?

14. Пундик

Пундик Well-Known Member

А я щоно від стоматолога,щелепа болить так шо капці,все ниє :sad:

15. Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Марусю, а з серцем часом проблем не мали?
    Може, варто перевіритися? Всяке буває...

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а я знаю що я там з чим мала? Он нині на вечір знову ниє рука і в грудях тисне. Піду до лікара знову скажуть що сачкую. Ото лікарі. Мені тут все обіцяли гомеопата... але ніяк не дадуть адресу.

17. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

найімовірніше, це остеохондроз - защемлює якийсь нерв так, що віддає у ліву руку... наскільки пригадую, якщо остеохондроз віддає у руки - то проблема або на рівні нижніх шийних, або верхніх грудних хребців... добрий масажист або просто уважна людина (краще, звісно, все ж лікар) з елементарними навичками масажу може виявити, якщо це дійсно остеохондроз...
    робота сидяча? після якої саме діяльності (чи пози) найбільш виражений біль?
    ІМХО не думаю, що гомеопат встановить діагноз при такій проблемі...я сама прихильниця гомеопатії...
    варто зробити кардіограму і дати "обмацати" хребет.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я так само. вчора була температура 37 і в грудях тиснуло. Сьогодні вже 38 :sad:. Голова розколюється.

19. iriwa

iriwa Особлива мама

А в мене депресняк.... Ну нічого робити не можу, руки не піднімаються...

20. WildWind

WildWind Member

Я себе тої ж ночі вилікувала, вдень вже морозиво їла. З 4 ночі до 6 майже ранку випила 2 літри чаю з калини, чашку за чашкою, температура спершу піднялась до 37,5, а потім поступово почала спадати, правда постійно в туалет бігала, але то добре, десь по 6 стало легше і захотілось спати, на ранок трішки боліли голова, то я майже нічого не їла, тільки цитрусові, до вечора вже була здорова.

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Від такого помагає позитивний фільм новорічний, та хоч би "Сам удома", або книжечка. А якщо робити треба вже, і на фільм немає часу, то потрібна гучна музика, колядки!