"Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем БЕЛЛАДОННА, 25 Липень 2009.

Tags:
  1. antique

antique Member

Відповідь: "Болить мене голова, ще й коліно і нога..."

Вже місяць, як мої одногрупники хворіють на ГРВЗ(один одному пердаємо) Аж сьогодні до мене черга дійшла.:umbrage:
    Як то погано... Температура невисока, лиш горло болить,але так тяжко ноги пересувати. Як на зло, пари звірські того тижня, і хляпа за вікном. Коротше,"підфартило".

2. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

І я хвора..Голова як баняк,горло болить і таке червоне - жах просто!Хустинки так і йдуть..І температура невисока,але сил нема зовсім,ледь на ногах тримаюся..А завтра на роботу..Ще й здуру взяла роботу додому,як тепер доробити - не знаю,бо сил нема взагалі...

3. Vendy

Vendy Active Member

в мене те саме, а ще 2 дні живіт сильно болів пів суботи в туалеті сиділа (вибачають за подробиці) спочатку думала, що дисбактеріод, а потім згадала, що співробітниця казала, що грип такий в неділю ввечері знов розболівся, і сьогодні зранку теж саме. Казала співробітниця, що це такий грип, щей на роботі дубаріна

4. La esposa

La esposa Moderator

Нарешті вичухуємось. Чогось так зломило нас обидвох зразу, вчора півдня провалялась в ліжку, півночі вертілась - не спала, аж коли муж чаю приніс, заснула. А на суботу обидвом тре бути здоровими, як вогурчики... Жую лимон і горло полочу... добре, що хоч до компа долізла, бо вчора ніц не хотілось...

5. true

true New Member

А в нас усіх "підвішений" стан, ми не здорові і не хворі. Трошки всі з насмарком, підкашлюємо, іноді слабість. І ніяк з того стану не можемо вилізти. Вже надоїло

6. Натуся

Натуся Well-Known Member

А мені вчора резекцію робили...Таки наважилася на ту стоматологічну операцію...Тепер маю спухшу нижню щелепу і 17 швів...Але рада,що як перестане боліти рана-більше не буде боліти та киста...

7. IndigoChild

IndigoChild New Member

а мене страшно живіт болить(через місячні)
    лежу в ліжку з ноутбуком...тяжко і встати і повернутись(:)girl_sad:

8. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Мучить мене спина вже тиждень. Ледве рухаюсь, а сьогодні вже повний :khomyak::khomyak::khomyak:.Можку тільки лежати, тобто перебувати в рівному положенні. Що робити - не знаю...:girl_cray:

9. agalinka

agalinka Active Member

Підкажіть, чи хтось чув щось про "симптом наперстка" у мене на нігтях, і лікар сказала, чекайте на якусь серйозну хворобу:girl_cray::sad:

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Так паскудно як сьогодні мені давненько не було. По-перше другий тиждень борюсь з стоматитом. Будь-яке слово чи посмішка - то мука. Хто мав, той зрозуміє, постійна біль, 24 години на добу мучишся і нічого не допомагає. Перепробувала як завжди - все і опустила руки...вчора... А на ДН в свекрухи так хижо стала, що всю другу частину святкування не могла відірвати себе від ліжка, все плило...відчула себе знову вагітною...:girl_mad: так само тягнуло до долу і половину всього що відбувалось не доганяла, сиділа, як тормоз. Не наю, чи то погода, чи та постійна біль, чи задуха в хаті в парі з келихом винця...бррррр...Ситуацію поправило свіже повітря. Правда писок і далі болить. І постійно заспокоюю себе, що гірше вже не буде, скоро пройде, а воно ще більше розростається.
    За останній рік можу на пальцях перерахувати тижні коли тої гидоти не мала. Що з тим імунітетом?

11. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

А Ви дієти дотримуєтесь?? мала ту заразу літом, лікувала-полоскала, нічого не допомагало, ставало все гірше, а потім виключила з раціону солодке, хліб, то пройшло десь за 3 дні. Полоскала якимось засобом, нажаль, не пам'ятаю назви, але це був збір з багатьох трав, туди точно входила кора дуба, бо зуби ставали коричневі. І ще обов'язково вітаміни.

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

А мене так болить живіт, що аж в очах деколи темніє, тошнить((((((((( давно таких місячних не було(((( ні лежати, ні сидіти, ні стояти(((( випила пенталгін+спазмалгон - не допомогло(((((((

12. kozochka

kozochka Member

В мене колись тоже були сильні болі при місячних,нічого недопомагало. Аж одна знайома порадила , коли сильні болі випити трохи горілки, я так робила і дійсно трохи обезболювало.

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

А мене зараз болить в низу живота по боках, ніби яїчники і крижі ниють. Пролічила місяць запалення, а щось дальше болить. Лікар каже, що вже небачить запального процесу і що робити?

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Протирати натуральним медом, протерли -викинути бінтик, взяти чистий, обмокнути в мед і тд. Допомагає:girl_yes2:

14. Seppy

Seppy Active Member

Я ці болі весь минулий тиждень теж все списувала на яйники, а як виявилося, пісочок з нирок потроху виходить. Порадьтеся з лікарем, може Вам треба не до гінеколога, а до уролога.

15. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

І я себе зле почуваю, болить мене голова, незрозуміло, що робиться в ній, температура невисока - 37,5С, горло трохи дре, кашляю, ніби легені авось повипльовую... Пішла в поліклініку, а там дохторка порадувала - то вірусна інфекція, горло червоне і виписала лікарство, ось сиджу і п"ю їх на протязі цілого дня...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Угу, мед я пробувала...Очі з орбіт вилазють від тої процедури. Відчуваю себе як на тортурах.

17. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

А попробуйте запарити каледулу і якомога частіше полоскати ротову порожнину. Я малій так робила і це напевно єдине, що допомогло:girl_tender:

18. masjaka

masjaka Well-Known Member

А у мене вітрянка!!!:girl_cray:А я то думаю, чого мені так погано, очі болять, мязи ниють, а ні насмарку, ні горло не болить? Коли через два дні знайшла характерні прищики зрозуміла. :girl_impossible:Тепер сиджу зелена, все свербить. Зате знайшовся час на форум:girl_crazy:

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

приповзла додому якась розбита. так ніби нічого конкретно не болить,але слабість жахлива і спина ниє + настрій постапокаліптичний (під враженням від книжки))

20. Надька

Надька Well-Known Member

а мене вже третій раз за 2 місяці болить горло, антибіотики не пю бо годую грудьми дитину, а полоскання недопомагають.